login |

Bless The Harts: kezdett a 2. évad

2020. 10. 08. 19:45 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: animáció, kritika,

And if something’s worrying our warts, we got to open our mouths and communicate. We all need to stop fighting and start being kinder and-and more neighborly, ’cause hot diggity dog, and I do mean shucks. Hoo, boy!

Bob’s Burgers, The Simpsons, Family Guy és Bless The Harts – melyik a kakukktojás?

A FOX animációs vasárnapi programblokkjának erősen értékelhetetlen tagja is folytatódott, és gondoltam, katasztrófa-turistáskodom egyet, mert a pilot után nyilván vissza sem néztem a sorozat környékére, és látva a 2×01-et, van egy olyan érzésem, hogy jó ideig nem is fogok. De most tényleg, van még egy ennyire felesleges animációs széria?

Vi, 90-Day Beyoncé is coming on. Fave garbage-y reality show. Want to watch ironically while I watch unironically?

Nyilván nem az a kérdés, hogy van-e rosszabb (bár a minap Facebookon ezt tettem fel pont körkérdésként – eléggé szórtak a válaszok), mert az ember hajlamosabb a gusztustalan, a bizarr vagy az extrém rajzolt sorozatokat előre venni, de feleslegesség terén tényleg kíváncsi lennék, hogy mi vehetné fel a versenyt a Bless The Harts-szal. Tippre sosem fogom megtudni, mert a közege miatt nem nagyon esélyes magyar premierre, bár ha a King of The Hill elért hozzánk, akkor erre is lehet sansz.

Egyszerűen semmi olyan nincs a sorozatban, amivel el lehetne adni akár reklámban, akár barátnak élőszóban. Nincs koncepciója, max annyi, hogy “déli” (ami kimerül a dialektusban és a szájharmonika zenében). Igen, a fent említett sorozatok is végülis csak egy családról szólnak, de azért van bennük valami rájuk jellemző, a Bless The Harts-ban viszont nagyon nincs.

Ez az évadnyitó a (szia, Bob’s Burgers!) a két különálló szálával nagyon unalmas volt, az egyik egy idióta pereskedés volt, a másikban pedig anyu kémkedett a lánya után, mert azt hitte, szektatag lett. Ennyi. Ami pozitív, az a pár snitt flashback volt, a visszatérő “felkapjuk anyut és ütünk vele” poén, valamint a tévésorozatos utalások, az egyik szálon a Matlock, a másikon pedig a 90 Day Fiancé – a Titmous ezzel a sorozatával (is?) melléfogott nálam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz