login |

Emlékeztető: Dancing With The Stars – Mindenki táncol 1. évad

2020. 10. 10. 19:20 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, reality,

Ma. 20:00. TV2. Szombat Esti Láz – 6×01 Dancing With The Stars HUN – 1×01 (a versenyzőket bemutató promó + össztáncos előzetes és karakterpromók) – bruttó 210 percben.

Oké, kezd elkopni a poén, de tényleg azon filóztam el, hogy a TV2 nem hozna-e jobb nézettséget, ha a) a Nagy Duett táncos spinoffjaként hirdeti az új celeb-realityversenyét, b) megvette volna a Szombat Esti Láz licencét, ahelyett, hogy a BBC-s Strictly Come Dancing-éért fizetnek sok pénz. (Amely kapcsán felmerült egyébként bennem a kérdés, hogy akkor az RTL a hat év alatt egyszer sem licenc alapján készítette a műsort? Mert ugye a “nyúlt” valóságshow-k, mint a Való Világ, a Csillag születik vagy a Sztárban sztár a renegát első évad(ok) után valamikor licenceltté váltak, nyilván nem véletlenül.)

Azért kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e eltérések. De vajon siker lesz vagy bukta?

A TV2 3,5 órányi monstre élő adásra készül, amivel A mi kis falunkat nem biztos, hogy veszélyeztetni fogja, de utána már szabad lesz a rablás, még akkor is, ha a nézőket nem fogja érdekelni a sokadik szezonjára anno kábelre száműzött formátum, ami tippre nem véletlenül kapott kaszát. De persze van, hogy pihentetés után valami ismét működőképes lesz, szóval nem írnám le.

A celebek és profi táncosok: Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, Győrfi Dani és Stana Alexandra. Műsorvezető: Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

15 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2020. 10. 10. 19:32

Elvből nem nézek TV2-t, de a Bödöréket meg ezt most (kíváncsiságból, Spanic miatt) meglesem valahogy. Mondjuk nem tudom, hogy ezt az Istenes családon belül hogyan csinálják, a fiú tökre nem “tévékettős”, apuka meg benne volt egy olyan videóban 2 évvel ezelőtt, amely eléggé “megrázó” egy tévéstől :D

Sulo - 2020. 10. 10. 19:40

Már csömöröm van a sok leg-leg-legtől (Rózsa Gyuri lassan megfullad a csuklástól), csak most, csak először, csak nálunktól ami a felvezető műsorban megy. Amúgy Rami mikor hagyta ott a konkurenciát?

winnie - 2020. 10. 10. 19:41

ezek nem csak szerződéses munkák, marmint nem a csatornához ment, hanem a musorhoz kothetok? meg aztan, ha szabadon igazolhato, tehat nem hagyta ott oket. de persze mas a helyzet, ha a csapatot elhagyta es atment egy masikhoz, de nyilvan anyagilag vagy lehetosegileg jobbnak tunt.

ata - 2020. 10. 10. 19:42

Kb. 2 hete volt hír,hogy átigazolt.
Bele nézek,de ez a 3,5 óra rengeteg.

kiskiraly - 2020. 10. 10. 19:43

Feltételezem, ha Spanic idő előtt kiesik, akkor visszahívják vendégzsűrizni pár epizód erejéig. De azért elég wtf lenne ha már az első adásban kiesne…

Sulo - 2020. 10. 10. 19:51

Bocs, nem követem a celebvilágot. Oké, akkor munkahelyet váltott, mint bárki más az életében ;) Amúgy meg tudjuk jól azért, hogy az RTL nem enged csak úgy szabadon egy-egy műsorra el senkit.

Necridus - 2020. 10. 10. 20:06

Hát én hatalmasat nevettem, ahogy a Szabadság szobor tartotta a diszkógömböt és elkezdte rázni a csípőjét, aztán a metró aluljáróban és az út közepén táncikálva mutatták be a táncosokat. Spanic beautókázása meg ahhoz a nagy jelenethez, ahol kb harmadikosok farsangi táncához hasonló koreót letoltak… Jaj, ez az intro kész röhej volt. Mondjuk ahogy a zsűrit mutatták be, ahogy 10 másodpercig kínosan riszálták egyhelyben, az se volt semmi. A produkciók azért jobbak lesznek remélem, mert eddig nem lopta be a szívembe magát a műsor. Pedig szeretek táncolni és táncot nézni.

Pribi - 2020. 10. 10. 21:44

Gyenge sajnos, de biztos érzik ők is. Ezért hagyják Spanicot a végére, nehogy elkapcsoljanak.
Lehet, hogy én is majd csak oda tekerek, ha megunom az elkövetkező hetekben.
Kiss Ramónát kedvelem, de sosem idegesített még ennyire, mint itt. A Zsűritől sem vagyok elájulva, és a táncok nagy része sem érdekel.

Ezen nem segít a TV2 műsornyújtó technikája.

A tények pluszban legalább nem tagadták le, hogy a műsor központja Gabriela Spanic. Az egy órából körülbelül öt percet kapott a többi páros összesen a bemutatkozásra.

chipesz - 2020. 10. 10. 22:44

Kiss Ramóna nagyon kínos (na nem mintha a műsor többi része jobb lenne). Annyira erőlködik, ez latszik rajta, de egy értelmes magyar mondatot nem tud kinyögni. A műsor komolyságát pedig megmutatja az, hogy Détár Enikőnél a zsűri nem is a tánctudásáról beszélt, hanem leegyszerűsítve arról, hogy “látjuk, hogy vénasszony vagy, te is elmondtad a bemutatkozó kisfilmedben, hogy 56 éves vagy, de örülünk hogy tudsz még mozogni, amúgy tetszenek a lábaid”. Szánalom.

chipesz - 2020. 10. 10. 22:59

Jézusom. Gabriella Spanicot szuperül fordítják, sikerült egy olyan nőt találni, aki magyarul sem tud. Konkrétan értelmetlen mondatokra fordítja le, amit a “világsztár” mond.

Deny - 2020. 10. 10. 23:44

chipesz: Fordító/tolmácsként ez nekem is rohadtul bántotta a fülem.

tommy - 2020. 10. 11. 00:55

azért ezt odateték. a hatalmas stúdió, díszletek, ruhák , fellépők a végén, első osztályú volt. ja és élő zenekar kiváló énekesekkel, ha jól láttam Nádor Dávid volt az egyik. legdrágább magyar showműsor epizódra esélyes főleg ha Spanic gázsiját is számoljuk :)

asche - 2020. 10. 11. 08:32

Hát ez tiszta Hollywood volt :D, Ja nem…:/

ata - 2020. 10. 11. 09:09

Egy az egyben Szombati esti láz színpadát sikerült lekoppintaniuk, ha jól emlékszem. Ott is élő zene volt és pont ugyanott helyezkedett el a zenakar,ahol itt.

Hulp - 2020. 10. 12. 15:23

Ezen képek közül melyiken szerepel Marsi Anikó illetve Détár Enikő? Osvárt Andreát felismertem, és még mindig nagyon szép. A többiekről még név alapján se tudnám megmondani, hogy melyikük a táncos és melyikük az ún. celeb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz