login |

Drunk History: Cleopatra’s Little Sister vs. The World

2020. 10. 14. 19:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

A Comedy Central-os Drunk History (kritikánk itt olvasható – itthon Tömény történelem címen készült belőle 2 évad) koncepciója pofonegyszerű. Egy szkeccs vagy antológia sorozatról van szó, azaz minden részben 3-4 külön, történelmi sztorit láthatunk, amit egy komikus vagy színész narrál. De van két csavar: az egyik, hogy a narrátor ittas. A másik, hogy a (sokszor híres) színészek, akik előadják a kosztümös jeleneteket, tátognak, azaz lipsync-elnek a becsiccsentett narrátor szavaira, a végeredmény pedig nagyon szürreális. Nem feltétlenül az vicces, amit mesélnek, ahogy mesélnek, hanem az, ahogy eljátsszák.)

Aubrey Plaza-val bármit? Főleg, ha Kleopátrát alakítja? Az egyiptomi királynő húgának a sztoriját Lyric Lewis meséli el, aki helyenként zseniális játékra készteti a színészeket, remek választás volt.

Videó a tovább mögött.

3 hozzászólás Ne habozz!

CC Magyarország - 2020. 10. 14. 19:59

Hahó, továbbra is két évadot gyártottunk a Tömény történelemből, de ezek szerint ennek már egyáltalán nincs jelentősége. :)

Október 23.-án viszont újabb válogatást adunk le az ’50-es években játszódó történetekből, mindKÉT évadból válogatva.

winnie - 2020. 10. 14. 20:04

de, de van, csak nagyon béna vagyok, mert ugye a posztokat elég régen megírtam, és az első bekezdés kopipészt, de most megint javítottam. a többit már ez alapján fogom írni:)

köszi.

Shadow - 2020. 10. 14. 20:42

Aubrey Plaza? Rendben, megnézem. Köszi Winnie

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz