login |

Hírpéntek – Slasher 4. évad!

2020. 10. 16. 09:24 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek,

 • A magyar specifikációval (felirat vagy szinkron) rendelkező, a hazai Amazon Prime Video-n elérhető sorozatok listáját itt lehet megnézni.
 • Mai magyar premier: Mozdulatlanul 1. évad, Star Trek: Discovery 3. évad + AppleTv+: Helpsters 2. évad + Netflix: Kutyaakadémia 2. évad, Valakinek meg kell halnia 1. évad, Grand Army 1. évad, A kék vér vírus 1. évad, Az utolsó srácok a Földön 3. évad, Álomotthon mindenkinek 1. évad + holnapi magyar premier: TotalCar 6. évad, Félsz a sötétben? 1. évad, Vera – A megszállott nyomozó, Balhés csajok 1. évad
 • Premier: Star Trek: Discovery S3, Flip or Flop S9, Big Weather And How To Survive It S1, Taskmaster S10, The Trump Show S1, Taskmaster Champion of Champions S1, Autumn at Jimmy’s Farm S1, Portrait Artist Of The Year S7, Behind Closed Doors The Talwars S1 + Finálé: Tamar Braxton: Get Ya Life! S1
 • Teljes évados premier: Helstrom S1 (Hulu), Grand Army S1 (Netflix), Someone Has To Die / Alguien Tiene Que Morir S1 (Netflix), The Revolution / La Révolution S1 (Netflix), Helpsters S2 (AppleTv+), The Last Kids on Earth S3 (Netflix), Pup Academy S2 (Netflix), Dream Home Makeover S1 (Netflix), Meet The Chimps S1 (Disney+)
 • Magyar premier – Netflix: 01.26 Snowpiercer – Túlélők viadala (Snowpiercer) 2. évad
 • Magyar tévés premier – Cinemax: 11.07 A harcos (Warrior) 2. évad
 • Magyar tévés premier – Epic Drama: 2021 Az Oszmán birodalom felemelkedése (Rise of Empires: Ottoman)
 • Magyar premier – Duna: 2020 Mumin-völgy (Moominvalley) 1. évad
 • Alex Kurtzman elmondta, hogy sorozattól függően 300-500 ezer dolláronként növelik meg az epizódonkénti költségvetést Amerikában a vírussal kapcsolatos biztonsági intézkedések. Tippre itthon nem csak a sorozatokat, hanem ezt is sokkal kevesebből oldják meg.
 • A Dexter 9. évadja a tervek szerint 2021 őszén érkezik a Showtime-ra.
 • Az HBO Max visszamondta az Americanah berendelését, mert az egyik főszereplő, Lupita Nyong’o egyéb elfoglaltságai miatt nem tud részt venni benne. (Ergó ez is a vírus számlájára írható, ugyanis a sorozatot a tavaszi-nyári időszakban forgatták volna.)
 • Karanténforgatás: Múlt héten elkezdődött az American Idol új szezonjának a forgatása, kaliforniai meghallgatásokkal, amik ugyan különböző helyszíneken zajlanak, de csak ebben az államban. A versenyző-jelöltek persze jönnek az ország minden részéből.
 • Karanténforgatás: Egy napra le kellett állítani az HBO-nak a The Gilded Age egy stábrag forgatását pozitív tesztje miatt.
 • Egy elég komoly szerződés: James Patterson leszerződött az EOne-nal, amely így elsőként csaphat le az író könyveiből tervezett adaptációkra.
 • Andrew Chambliss és Ian Goldberg, a Fear The Walking Dead showrunnerjei beszélnek az évadnyitóról.
 • Matt Negrete, a The Walking Dead: World Beyond showrunnerje beszél az 1×02-ben történtekről.
 • A Stargirl 2. évadjára vissza fog térni Solomon Grundy karaktere.
 • Kathleen Turner (Ruth) állandó szereplőnek lett kiemelve a The Kominsky Method 3. évadjára.
 • Stephen King elmondta, hogy még nincs döntés a Mr. Mercedes sorsáról, a közreműködők szeretnék, ha folytatódna a sorozat.
 • A Song Exploder 1. évadjának második felében a következők beszélnek a dalaik keletkezéséről: The Killers, Nine Inch Nails, Dua Lipa, Natalia Lafourcade.
 • Indiai változat készül az angol One of Us című sorozatból.
 • Érdekes infó, mert ilyesmit nem nagyon szoktak megosztani – ez is persze csak orosz sajtóforrás: a Netflix epizódonként 1,5M dollárért vette meg az orosz a To The Lake jogait, a korábbi orosz rekorder 1M dollár volt (Better Than People).
 • Az Agatha and The Midnight Murders a Channel 5-on 751 ezer nézőt hozott és 5,2% SHR-t, ami csalódás.
 • A Netflix berendelte a Slasher 4. évadját. Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt hónapokban ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.)
 • Berendelésre került a The Graceful Path 3. évadja.
 • A Disney Channel elkaszálta a Penny From M.A.R.S.-ot.
 • Vendégszerep: Summer Brown, Bria Samoné Henderson, Brian “Sene” Marc, Noah Galvin – The Good Doctor (visszatérők a teljes évadban), Liyou Abere – Locke & Key,
 • Állandó szerep: Sarah Jones, Giovanni Ribisi, Alexia Landeau – On The Verge (Netflix), Amanda Brooks, Jordyn Dinatale, Nikko Austen Smith, Samuel Taylor – The Birch S2,
 • Interjú: Aimee Garcia (Ella – Lucifer), Steph Green (a Watchmen – 1×05 rendezője), Stephen Williams (a Watchmen – 1×06 rendezője), Antony Starr (Homelander – The Boys),
 • Egy interjúban Gáspár Győző elmondta, hogy lesz újra Győzike show – ez nem hivatalos.
 • A Yakari – A mozifilmet a nyitóhétvégén itthon 973-an nézték meg. Ha tényleg 59 moziban adták, akkor ez nagyon gyenge.
 • A Warner Bros Television megvásárolta Diane Cook megjelenés előtt álló könyvének, a The New Wilderness-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő maga az író lenne. A történet egy anyáról szól, aki a városból egy emberek által érintetlen helyre akar költözni családjával miután lánya egészségére elég rossz hatással van a klímaváltozás.
 • Új sorozat: Aftertaste – ABC1, 6 rész, ausztrál, komédia, készítő: Julie De Fina és Matthew Bate, rendező: Jonathan Brough, egy celebséfről, aki elég nagyot bukik a csúcsról. Főszereplők: Rachel Griffiths, Wayne Blair, Susan Prior, Erik Thomson
 • Pilotszkript: Wifey – HBO, készítő: Frankie Shaw és Jeanette Collins & Mimi Friedman – Judy Blume könyve alapján, egy 70-es évekbeli kertvárosi háziasszony nyaráról, akit kiszámítható élete arra visz, hogy valóra váltsa szexuális fantáziáit
 • Az AppleTv+ berendelte 12 részre az Earthsound című természet dokusorozatot, ami a hangok segítségével fogja vadállatok történetét elmesélni a világ minden részéről. Valami modern audio technológiát fognak használni, valamint mozis 360-as hangdizájnt.
 • Az Epic berendelt egy dokusorozatot Leon Neyfakh készítésében Fiasco címmel, aminek az alapja az azonos című podcast lenne, és Amerika legfontosabb történelmi eseményeit dolgoznák fel benne 6 részben. Az S1-ben az Irán-kontra affér, a nicaraguai titkos háború, vagy például az a fegyverért való túszcserés fenyegetés került középpontba, ami a 80-as években Reagan elnökségét is veszélyeztette.
 • A SnapChat berendelte a While Black with MK Asante 2. évadját és a VS The World 3. évadját. Ezeken kívül új sorozatokat rendelt be olyanokkal, mint Loren Gray, Swae Lee, Jaden Smith és Trippie Redd.

11 hozzászólás Ne habozz!

zui - 2020. 10. 16. 09:53

A Short Trek 2. adagja nem kerül fel a Netflixre?

winnie - 2020. 10. 16. 09:59

ha az első felkerült, akkor fel fog, ha az első sem került fel, nem fog. az elvileg külön sorozat, külön kell megvasárolni.

zui - 2020. 10. 16. 10:10

Köszönöm, az első fent van, de a második tegnap még nem volt, azt reméltem, mivel ma felkerült Star Trek: Discovery S3 első része ez is felkerül, mint előzmény vagy valami olyasmi.

Quantumleap - 2020. 10. 16. 10:54

Annak milyen oka lehet, ha az HBO GO-ról lekerül egy saját gyártású tartalom? (Ami mellesleg már vagy 10 éve fent volt.) Azt hittem, hogy azok örökre fent maradnak.

winnie - 2020. 10. 16. 11:09

került le saját gyártású cucc? itt vezetjük a listát, de nem említett senki saját gyártású lekerülőt: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/08/23/sorozatok-amik-lekerulnek-a-streaming-szolgaltatokrol-hbo-go-netflix-amazon/

mármint, ha jól rémlik.

Quantumleap - 2020. 10. 16. 11:31

winnie: A Capadocia című mexikói női börtönös sorozat. Úgy egy éve félbehagytam, ma akartam folytatni a nézését.

winnie - 2020. 10. 16. 11:57

köszi. a jelek szerint az hbo latin americától vásárolt cuccok nem számítanak ide. amit valahol jelezhet az a tény is, hogy ezek nem világpremierként kerülnek itthon bemutatásra, szemben az hbo europe és az amerikai hbo-s sorozatokkal.

rákerestem most pár dél-amerikaira, de a Sr. Avilán kívül régebbieket nem találtam, ld. Mandrake, Epitafios, Capadocia, Profugos, States of Grace, Sons of Carnaval, Alice Especial, The Business, HDP, Preamar,

ami segíthet, az, hogy a sajtóoldalon fel van tüntetve a sorozatok adatlapján, hogy meddig érhetőek el: https://pressroom.hbo.hu/

pl- a Sr. Avilá: Elérhető az HBO GO-n 2018-07-30 – 2021-07-29 + Elérhető az HBO OD-n 2018-08-11 – 2021-07-29

winnie - 2020. 10. 16. 11:59

(gondolom, az HBO Asia sorozataival is hasonló a helyzet, sajnos azok sem automatikusan jönnek itthonra, most is volt olyan latin-amerikai hbo-s premier, amit (még?) nem vettek meg itthonra. ázsiásról nem is beszélve, ld. the head vagy dream raider…)

Quantumleap - 2020. 10. 16. 12:09

Baromi jó. :( Én meg lazán halogattam a továbbnézést, mert hogy úgyis örökre fent lesz. Máshol nem található magyar felirattal, anélkül is csak nehézkesen.

Quantumleap - 2020. 10. 16. 12:20

Csak mondom, amit én furcsállok: Nekem HBO GO előfizetésem 2 éve van. De erről a sorozatról konkrétan tudom, hogy már vagy 10 éve fent volt. Reménykedem, hátha arról van szó, hogy időközben is levették párszor, csak aztán mindig visszakerült.

kiskiraly - 2020. 10. 16. 13:50

A “francia Britbox”, Salto (France Télévisions-TF1-M6) október 20-án indul el.
https://www.broadbandtvnews.com/2020/10/13/salto-to-launch-october-20/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz