login |

Délelőtti videó 6.: Weakest Link

2020. 10. 18. 13:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: vetélkedő, video,

Hahh, megint amerikai vetélkedőt néztem, és hirtelen visszasírtam a magyar Leggyengébb láncszemet. Nem magamnak, hanem a gyerekeknek, mert itt gyorsan érkeznek egymás után a kérdések, nem pár percenként, mint a Milliomosban, és jól el tudnak találgatni a maguk, még korlátozott tudásával. (Épp ezért sokkoló volt látni, hogy a magyar változatban, milyen szintű kérdések voltak – vagy legalábbis ennek a résznek az elején.)

Mindegy, most nem ez a lényeg, hogy hanem, hogy az NBC, miután az ABC tavaly a Who Wants To Be a Millionaire? főműsoridős feltámasztásával ért el sikert, bepróbálkozott a Weakest Link-kel (és nem is teljesít rosszul). A tovább mögött az előzetes, a műsorvezető pedig tökéletes választásként Jane Lynch.

1 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2020. 10. 18. 15:49

Jane Lynch zseniális, jókat röhögök a beszólásain. A játékosok nemtudása viszont sokszor hajat tépően idegesítő. Ezt leszámítva nagyon élvezem a műsort, anno imádtam nézni a BBC-n a brit változatot is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz