login |

Emlékeztető: Balhés csajok 1. évad

2020. 10. 18. 17:59 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, reality,

Ma. 17:55. Sony Max. Here Come The Girls HUN – 1×01-02 (előzetesek) – az elsősugárzás szombaton volt 13:00-kor a VIASAT6-on, ez az ismétlés.

Majdnem ma is lemaradtam erről az új magyar “reality-ről”, de legalább így talán már látta valaki és tud nyilatkozni arról, hogy mennyire vállalható. A leírás szerint Bajor Lili, Kővári Lotti és Togay Stoics Alexandra színészek közreműködésével, valamint Szabó Simon műsorvezetése mellett készült a műsor, aminek a lényege, hogy a lányok “ravasz tervekkel, lesben állva várják az „utca férfijait”, hogy egy kis csínyt követhessenek el ellenük. A mit sem sejtő áldozatok persze csak akkor értik meg, mi is történt velük, amikor a lányok már nem bírják tovább a nevetést, és be nem vallják, az egész csak átverés volt.”

Szóval rejtett kamerás móka, de… elég szkeptikus vagyok, mert bármennyire is érdekes lehet a végeredmény, ha az Észbontókból indulok ki, akkor nekem rögtön az jut eszembe, hogy ez valami statisztás móka lesz – de ne legyen igazam. (Sok műfajban sokkal jobb eredményt lehet elérni, ha előre nem tervezett reakciókat kapnak a készítők, de ez (főleg itthon!) olyan, aminél jobban lehet tervezni és mulatságosabb lehet az eredmény, ha biztosra mennek – már ha ilyen “feladatcsinálós” a megközelítés.)

A módszer persze a végeredményt illetően tök mindegy. Ha az vicces, akkor vicces.

2 hozzászólás Ne habozz!

Steven Great - 2020. 10. 18. 18:26

Hááát, inkább kínos, mint vicces. Vagy csak nem nekem készült.

kasszás erzsó - 2020. 10. 18. 22:33

Hát….. ez valami eröltetett cucc lett, nálam kasza

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz