login |

Emlékeztető: Mi vagyunk a Medvék 1. évad

2020. 10. 18. 19:20 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, ,

Ma. HBO3. 21:00. Beartown/Björnstad – 1×01 (kritika + magyar feliratos előzetes)

Svéd sport+dráma sorozat érkezik ma az HBO Nordic jóvoltából, és mivel odavagyok a zsánerért, így nyilván nézős lesz, legalábbis a kezdés. Ahogy a plakáton is olvasható, könyves alapja van a szériának, a középpontban egy kisebb közösség és erőszakos cselekedet lesz, ami események láncolatát váltja ki.

A hivatalos leírás:

Az ötrészes Mi vagyunk a medvék azokról az álmokról szól, amelyek összekötnek egy kis közösséget, és azokról a titkokról, amelyek széttépik, továbbá arról is, hogy mekkora bátorság kell ahhoz, hogy az egyén szembeszálljon a csoporttal, és annak következményeiről, ahogyan fiainkat neveljük.

A Beartown nevű kisváros folyamatosan zsugorodik a területét egyre szorosabban körülölelő fák miatt, de most, hogy az ifjúsági hokicsapat esélyes az országos elődöntő megnyerésére, a település összes reményének megvalósulása egy maréknyi tizenéves fiún múlik. Ez a nagy teher egy erőszakos cselekményhez vezet, ami traumatizál egy fiatal lányt, és fenekestül felforgatja a város életét. A gyanúsítgatások úgy terjednek el Beartownban, mint hullámok a tóban, és végül minden helyi lakosra kihatnak.

1 hozzászólás Ne habozz!

Fegyula - 2020. 10. 19. 11:46

Remek volt a kezdés, érezhető rajta az irodalmi alapanyag…csak a szokásos HBO GO, elsőre két rész érhető el, utána meg majd hetente egy.
Most már úgy csinálom, hogy megnézem az első részt, ha tetszik, bejelölöm és megvárom mire elérhető a teljes évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz