login |

Showder Klub: kezdett a 25. évad

2020. 10. 18. 15:50 - Írta: Desmond Wallace

8 hozzászólás | kategória: hazai termék, kritika, standup,

Régen volt már írás a blogon az RTLII standupos sorozatáról, de most visszatértek a srácok, kiszabadultak a tavaszi karanténból, a nézők felhúzták a maszkot, és már én is kíváncsi voltam arra, hogy milyen is mostanában a színvonal a Klubban. Az utóbbi évadokat már nem nagyon néztem, felhígult a csapat, én meg valahogy szépen lassan meg is feledkeztem a műsorról. Most viszont úgy tervezem, hogy minden adást megnézek.

A szezonnyitók általában elég gyengék szoktak lenni, és most sem röhögtem könnyesre magam, de nem volt rossz az összkép. Csenki Attila házigazdáskodott – az ő humorát nem igazán csípem, de most legalább nem idegesítettek a hülyeségei.

A fellépők közül egyértelműen Kőhalmi vitte a prímet. Egyébként is ő a legnagyobb név a 25×01 négyeséből, és most is hozta a formáját. Aki szereti a humorát, szerintem nem csalódhatott a zöldséges poénjaiban. A pozitív oldalra tenném még Felméri Pétert is, aki ugyan nem tartozik a dumakrémhez, de egy jó szintet szokott hozni a Showder Klubban. Most sem volt vele gondom.

Bevallom őszintén, hogy Fülöp Viktort nem nagyon ismerem. Nem is tudom, hogy eddig hányszor szerepelhetett a műsorban, de számomra nem voltak meggyőzőek a poénjai.

Összességében azt mondom, hogy jobb volt ez a szezonkezdés, mint a korábbiak. Ha marad ez a 6/10-es szint minden vasárnap este, akkor már nem panaszkodhatunk, főleg, ha felfedezünk valaki újat. Ha nem, még akkor is visszanézhetjük később a jobban sikerült pillanatokat.

8 hozzászólás Ne habozz!

Scat - 2020. 10. 18. 16:19

Én arra lennék kíváncsi, hogy aki ezt is nézi, meg azokat is, amik Comedyn futnak, meg tudná mondani melyik a jobb?

Én már csak az utóbbiét nézem hébe-hóba, úgyhogy nem tudnám összehasonlítani. Bár nem is tervezem az rtl-t újra nézni, csak puszta kíváncsiság, hogy jobb lehet-e egyik a másiknál.

Nagy Pál - 2020. 10. 18. 17:05

Igazad van, mára nagyon felhígult a csapat. A fellépők felét nyugodtan el lehetne küldeni a műsorból.

Flanker - 2020. 10. 18. 18:21

A Comedy Centralon (most) lévők teljesen más, ott 18-24 hónap alatt kiforrott önálló esteket vesznek fel, azok “kifutásának” a legvégén.

Kőhalmi igen jó volt, és minden poénja új. (februárban láttam az aktuális önálló estjét, nem onnan voltak).
Fülöp Viktornak épp most volt Rádiókabaré műsorvezetése, a Dumaszínházban is önálló estje van. Nem sziporkázik de én csípem a stílusát.
Csenki sose volta kedvencem de most elment, Felméri dettó.

Hulp - 2020. 10. 19. 14:57

Na, pont Kőhalmi Comedy Central-os önálló estje volt totál ismétlés. Szerintem ő a legjobb, nagyon bírom a humorát, de ez az önálló est szinte nem tartalmazott új poént a Showder-klubosokhoz képest. Ettől függetlenül vicces volt, egy jó kis összefoglalója az elmúlt éveknek.
Ehhez képest KAP előadása tök új volt, teljesen új poénokkal, amik nagyon jók voltak. Kár, hogy az utolsó 20 perc olyan debit lett, hogy azthittem a nézők felvágják az ereiket (velem együtt).
Van jópár új arc, akik nem túl jók, de pl. Szabó Balázs Máté nagyon jó. A két “migráns” :D csávót is nagyon bírom, főleg Magyedet. Szóval azért az újak között is vannak tehetségesek, akiknek bírom a humorát. Szerencsére a két politikusutánzó nincs már. Azokat de utáltam, szerintem soha nem voltak viccesek. És ők már az elején voltak, szóval volt ott is béna.

szocika - 2020. 10. 19. 21:40

Felmérin nevetett már valaki az elmúlt 10 évben?

Hulp - 2020. 10. 20. 11:44

Pl. én. Szerintem tök vicces. De lehet, hogy te meg olyanon nevetsz, aki másnak nem vicces egyáltalán. A humor már csak ilyen.

nade - 2020. 10. 21. 02:21

Kőhalmi, KAP, Aranyosi a dobogósok, úgy látom ez nem vitás.

A “politikus utánzók” közül Beliczai jó, sőt, az egész bagázsból az egyik legjobb. a Somogyi humora viszont nekem se jön be.

Néhányuk meg ahelyett hogy megnevettetne, inkább felidegel, mert annyira nem valóak színpadra. És nem csak látszik, de még el is mondták valamikor hogy valakinek a valakijei és úgy kerültek porondra… Hát ez botrány.
(A dadogós meg belassított fogyatékosokra gondolok).

Hadházy is jó még, csak ne lenne annyi lopott/kisajátított poénja. Pl a villanykörte sztori már a Ponyvapotting filmben is benne volt 1995 körül.

Desmond Wallace - 2020. 10. 22. 19:20

“Beliczai jó, sőt, az egész bagázsból az egyik legjobb”

Szerintem is. Kár, hogy általában keveset szerepel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz