login |

Marvel kontra DC (frissítve)

2020. 10. 21. 17:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: doku, video, ,

A Quibi sorozatairól nemrég írtam posztot (pont a napokban egészítettem ki az szkriptelt premierjeik listájával – eddig 19 volt), az első Quibi-kritikánk is kikerült, és talán fogja több is követni, hiszen mégiscsak sorozatokról van szó, még ha nem is annyira érdeklik ezek a hazai junkie-kat.

Azonban, ha Quibi, akkor nem szabad elfelejteni, hogy vannak egyéb kategóriás kontentjeik is, amik sokkal epizodikusabbak, nem csak 7-10 perces szeletekre felszabdalt filmek vagy 20 perces epizódok. Röpke realityk, hírműsorok – és tematikus dokuk, amelyek közül a nemsokára érkező Slugfest talán fog érdekelni pár embert.

Azért is emelem ki a Russo-testvérek által istápolt szériát, mert nemrég bemutatták az első epizódját a New York Comic Con-on (a tovább mögött nézhető), ráadásul képregényes a tematika. Kvázi a DC-t és a Marvel-t eresztik benne egymásnak Kevin Smith narráása mellett. (A szériát Reed Tucker könyve, a Slugfest: Inside the Epic, 50-Year Battle between Marvel and DC inspirálta. A rendezők Don Argott és Sheena M. Joyce.)

Ahogy a tovább mögötti epizódból (Nazis are bad) kiderül, ez is olyan dokuszéria, amiben archív felvételek helyett híres képregényes ikonokat alakító színészek kitalált jelenetek (és szakértők beszélő fejei) révén mesélik el a történelmet. Az első részben például Brandon Routh szerepel.

UPDATE: Pár órával a poszt kikerülése után több sajtóforrás is arról számolt be, hogy a Quibi vezetősége be fogja jelenteni a befektetőknek, hogy megszűnik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz