login |

9 hozzászólás Ne habozz!

István - 2020. 10. 26. 12:07

Nem kezdtem el anno a sorozatot. Nem volt felirat hozzá, de ezek után biztos nem fogom. Nem kéne erőltetni ezt, nagyon nem hiányzik, hogy a filmekben, sorozatokban is ezt nézzem…

Bőven elég a valóságban tapasztalni ezt… Nem hogy még egy, aktuális sorozatban is ez fogadjon… Nem szoktam kaszálni sorozatot, ha esik a színvonal akkor sem, ha 2rész után nézős, akkor az marad, de itt viszont kaszálnék, mert nagyon nem tudna érdekelni.

És akkor is kaszálnék, ha egy ilyen megjelenne a jelenlegi nézős sorozatomban. Azonnal kasza…

Lehet van aki ezzel nem ért egyet, de nekem elég átélni, túlvészelni a dolgokat a mostani helyzetben, nem hogy még a kedvenc sorozatomban is ezt lássam.. Isten ments…

winnie - 2020. 10. 26. 12:21

István: érdemes megnézni random jeleneteket a premierből, és kár túlreagálni: https://www.youtube.com/watch?v=FcaRY1_oeLk

“És akkor is kaszálnék, ha egy ilyen megjelenne a jelenlegi nézős sorozatomban. Azonnal kasza…”

elég sok kaszád lesz akkor:) már, ha nézel jelenben játszódó sorozatot – előnyben a képregény-adaptációk és scifi/fantasyk._ megjelenni_ meg fog sok helyen.

nyilván mindenki szabadon eldönti a dolgot, de nem hiszem, hogy ettől még kéne ijedni. pont arról van szó, hogy nem erőltetik, mert nincs mit erőltetni rajta. egyrészt ez reklámanyag, másrészt egyesek szerint nagyon gáz lenne, ha valamiről kiderülne, hogy nem ebben a világban játszódik. teljesen érthető, hogy elpoénkodnak, hogy zsarus vagy orvosos sorozatokban téma lesz a BLM vagy a vírus a kezdetekben, mint ahogy az is, hogy nem ez lesz jellemző a legtöbb részre.

a reflektálás nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag ilyesmi van benne, de itt konkrétan az egész sorozat boltban játszódik.

Deny - 2020. 10. 26. 13:34

Pedig ha van sorozat, ami remekül fog hozzáállni az egészhez, az a Superstore. Már a promókon is szakadtam.

winnie - 2020. 10. 26. 13:43

(persze lehet, hogy csak azért vagyok ilyen megengedő, mert ez újdonság, ugye csak most jönnek ezek a sorozatok (mínusz a zoomos, virtuális bagázs), és egy ideig újszerű lesz a dolog. a conners kezdte, a goldbergsnek mázlija van, mert 80-as évek, a blackisht még nem láttam.)

zolivoros - 2020. 10. 26. 13:44

“Bőven elég a valóságban tapasztalni ezt… ”

:D

dráma, drog és gyilkosságok, háborúk.. ahogy ezek is megjelennek a tévében is, úgy a covid is meg fog.. ez az életünk, szerintem pont akkor menne félre minden, ha ezt teljesen figyelmen kívül hagyná a filmipar..

Deny - 2020. 10. 26. 14:34

A Conners meglepően erős volt, a Mom komolyabb epizódjait idézte, de közben a humor is jól működött.

Egyébként szerintem nem csak a történet szempontjából, de nyilván a forgatás könnyítése érdekében sem fogja kihagyni a legtöbb sorozat a járványt a sztoriból. Hiszen úgy bele lehet írni a maszkviselést és a távolságtartást a történetbe anélkül, hogy furcsán hatna.

abba - 2020. 10. 26. 16:45

Csak hozzátenném, hogy a drog és a gyilkosság a legtöbb sorozatnéző életében szerintem nem jelenik meg, pont ezért szeretik nézni a tévében :) Megértem, ha valaki húzódozik az ilyesmitől amúgy, engem speciel annyira nem zavar, bár én sem örülök neki, hogy pl. A This is usban meg fog jelenni a vírus, mert nyilván anno nem így tervezték.

István - 2020. 10. 26. 17:56

Szerencsére nem nézek olyat mostanság, amibe megjelenne (eddig). Ha a drogoktól herótom lenne, olyan sorozatot se néznék értelemszerűen. Embere válogatja. Sitcomot se nézek, mind kifutott ami érdekelt.
Voltam karanténban, sőt el is kaptam és a családom is, és ahogy kezelik az egészet egyszerűen herótom van tőle… És semmilyen módon nem vagyok rá kiváncsi. Mondom nem kell megérteni, nincs ezzel semmi gond, de nem csak én vagyok így vele szerencsére.

Kissur - 2020. 10. 26. 20:20

Nem értem miért nem csapott még le rá egy csatorna sem. Ugyanitt: fogalmam sincs, hogy hova tudna jönni. TV2Comedy, vagy CC. Utóbbi úgyis kaszálná a 2.évad után. (Köhm Parks and Rec, és Office (ezeket sosem bocsájtom meg a csatornának))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz