login |

The Simpsons: kezdett a 32. évad

2020. 10. 26. 20:00 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: animáció, kritika,

It’s all too far. We’re gonna go the way of the Sears catalog and 20th Century Fox.

Ha már írtam a többi FOX-animáció évadkezdéséről (Bob’s Burgers, Bless The Harts, Family Guy), akkor nyilván A Simpson-család se maradjon ki, de most nem fogok túl sokat és értelmeset ide vetni, mert szerintem nincs olyan ember, aki mindegyik springfield-i karakterhez ugyanúgy viszonyulna. Akadnak kedvenc figurák is a mellékszereplők között, de tippre mindenkinél vannak olyanok is, akiket nehezebben tolerál.

Na, nekem ilyen Mr. Burns. A 32×01 pedig szinte teljes egészében róla szólt. Arról, ahogy álruhában a munkások közé merült Beépített főnök módjára.

Némi Maggie-n kívül az első 5 percben nem is nagyon láttunk Simpson-t a részben, majd a második felére már Homer középpontba került, de a család csak minimális jelenlétet kapott, így el lehet képzelni, hogy anti-Burns-ösként mennyire a pokolba kívántam az évadpremier nagy részét.

Igen, jópofa volt belekerülni ebbe az alternatív világba, amivé lett az erőmű, és ha érdekelne a karakter, akkor lehet, hogy az “érzelmi utazását” is tudtam volna valamilyen szinten értékelni, de részemről inkább a no komment jár a részre, amiben azért volt némi tévésorozatos említés, hiszen az Undercover Boss-os alapszitu mellett egy kis Somebody Feed Phil-t is kaptunk, de az ilyen apróságok nem tették sokkal jobbá a részt, főleg, hogy Phil Rosenthal cameo-ja tényleg teljesen random és kihagyható volt.

6 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2020. 10. 26. 21:07

Létezik a “túl sok rész” fogalma?:)

Annyira szeretem, amikor a tévében látom, és egyszer el is kezdtem a legelejéről, de nincs az az Isten, hogy valaha utolérjem. Ráadásul mire megnézném mind a 600+ részt, túlcsordulna, és lehetne előlről nézni:) Szabotálnám a többi sorozatom nézését, ha tényleg rámennék a Simpsons darára.

Igen, lehet random évadokba is becsatlakozni, nem követik konkrétan egymást a részek, de szeretem látni, mennyit és hogyan változik egy sorozat ennyi évad után. + rendszerszerető vagyok

Aldo - 2020. 10. 26. 23:08

A karakterek annyira nem változnak, csak kisebb mértékben. Ha beszállt a 6. évadban, akkor utána egyből lehet akár a 15-re is ugrani.
Változás tekintetében inkább az animációs technológia fejlődése érdekes. A legutóbbi részek nyilván már jóval szebbek, mint a kezdeti évadok. Illetve a világ fejlődése. Noha nem öregszik benne senki, mégis valós időben játszódik. A bedobós telefonoktól, a videókazettától és a katódsugárcsöves tévétől eljutottunk az okostelefonig és az okostévéig.

wickee - 2020. 10. 27. 07:14

Én nyáron elkezdtem nézni a Disney+-os WebRip verziókat, de csak a 12. évadig jutottam, mert addig volt fenn az összes, utána már csak úgy, hogy random évadok hiányoznak. Persze ahogy Aldo írja tényleg nem számít story szempontjából, de ha már elkezdem akkor nem akarok kihagyni semmit, inkább félbehagytam :D Amúgyis a 23. évadtól már láttam mindet, majd ha elindul nálunk is a Disney+ akkor pótlom a közepét. :D De tényleg túl lehet csordulni ennek a darálásával…

winnie - 2020. 10. 27. 07:49

wickee: _szerintem_ nálunk nem lesz fent a disney+-on a simpsons.

wickee - 2020. 10. 27. 08:23

Miből gondolod?

winnie - 2020. 10. 27. 08:41

Itthon másnál vannak a jogok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz