login |

A szuperhősös szezon új fekete-vörös képviselői

2020. 10. 27. 17:30 - Írta: Necridus

1 hozzászólás | kategória: kampány, ,

Csak idő kérdése volt, mikor cseréli le a Titans második Robinja a szárnysegéd jelmezt, hogy a képregényekből is ismert alteregóját használja. Igaz, eléggé el fog térni a sztori, hiszen a Titans nem mutatta (még) be Jokert, és nem rajta keresztül jutunk el Red Hood-hoz, mint a képregényekben, így kimondottan kíváncsivá tesz, hogyan fogják hitelesen bemutatni azt, ahogy Jason Todd az antihős Red Hood maszkjában jelenik meg.

A Titans már két nappal a bemutató előtt incselkedett a közösségi oldalakon a rajongókkal, hogy valami készülődik, viszont a kép posztolása után alig néhány órával megjelent egy másik, igen sok jelentőséggel bíró fekete-vörös szerelést hordó képregénykarakter is a közösségi oldalakon.

Két éve majdnem ilyenkor mutatták be először, hogyan fog kinézni Ruby Rose Batwomanje, de mint tudjuk, az első évad után a színésznő búcsút mondott a szerepnek és a sorozatnak, így a God Friended Me-ből ismerhető Javicia Leslie veszi át a szerepet – majdnem, merthogy nem Kate Kane-t kelti életre, hanem egy teljesen új figurát kap, aki hamarosan hivatalosan is bemutatkozik a képregényekben!

Adja magát a kérdés, hogy melyikük tűnik izgalmasabbnak. Érdemes megfigyelni a részleteket is: Red Hood repedt sisakja. Batwomannél pedig visszatért a nyakán a páncél, amit Rose-tól félidőben elvettek. Még egy-egy kép a tovább mögött az előbbiek teljes változatai mellett.

1 hozzászólás Ne habozz!

Shyllard - 2020. 10. 27. 19:40

Jason Todd Red Hood-dá válásával nagyon hívogatnak, lehet be kéne hozni ezt a második évadot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz