login |

Assassin’s Creed-sorozat a Netflixtől

2020. 10. 28. 17:20 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Az első hír már 3,5 éves, szóval hosszú szülés volt, de most már tényleg lesz belőle valami.

A játék talán nem a legelismertebb, bár vannak remek részei, főleg a kettes, de még mielőtt megkapnám, hogy miért a kalózos, jelezném, hogy a sci-fi és történelmi és lopakodós móka egyben az Assassin’s Creed. Már film is készült belőle Michael Fassbender főszereplésével, de nem lett túl nagy anyagi és kritikai siker, viszont a Netflix meglátta a lehetőséget egy nagy sorozatra benne?

Az Ubisofttal ugyanis Assassin’s Creed-univerzumot terveznek, aminek a zászlóshajója egy élőszereplős, epic, stílusborító széria lehet – egyelőre a fejlesztés kezdődött el. Emellé anime és animációs sorozatot is terveznek. A készítőt még keresik.

A hivatalos bejelentés, a tovább mögött pedig rövid, animált promó:

We’re excited to partner with Ubisoft and bring to life the rich, multilayered storytelling that Assassin’s Creed is beloved for. From its breathtaking historical worlds and massive global appeal as one of the best selling video game franchises of all time, we are committed to carefully crafting epic and thrilling entertainment based on this distinct IP and provide a deeper dive for fans and our members around the world to enjoy.

Peter Friedlander

10 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2020. 10. 28. 17:40

Éppen ideje, valami normális adaptáció készüljön belőle. A 4 évvel ezelőtti film csúnyán félrement. A játékok mellett ott van a regénysorozat is, szóval van alapanyag amiből lehet dolgozni, már ennyire terve van, ismét előszedjék. Végül nehogy a fiókban kössön ki a tervezett, mint a HALO esetében történt, közben azt meg legalább 15 éve adaptálni akarják film vagy sorozat formájában.

sevil - 2020. 10. 28. 17:43

Az eddigi legjobb AC rész szerintem is Black Flag. A sorozatok sikere pedig szerintem azon múlik, hogy minél kevesebb jelenet játszódjon a jelenben. A játékok legunalmasabb részei ugyanis éppen ezek.

winnie - 2020. 10. 28. 17:55

” Végül nehogy a fiókban kössön ki a tervezett, mint a HALO esetében történt, közben azt meg legalább 15 éve adaptálni akarják film vagy sorozat formájában.”

a halo sorozat nem kötött ki fiókban, tavaly novemberben kezdték el forgatni magyarországon, és nyáron elég hamar folytatták a leállások után. bár nem olvastam semmi hírt arról, hogy befejezték-e, de elvileg be kellett fejezniük, ha minden jól ment. (talán valaki résztvevő posztolt közösségi médián valamit.)

winnie - 2020. 10. 28. 17:58

egyébként szerintem saját sztorikat akarnak, legalábbis könyveket nem fognak adaptálni, játékot pedig… nem tudom. de majd meglátjuk, gondolom vagy meghallgatnak pitch-eket győzzön a legjobb alapon, vagy a ubisoft által az évek alatt kifejlesztett koncepcióra fogják majd ráküldeni a showrunnert.

zolij - 2020. 10. 28. 18:07

biztos velem van a baj, de engem mindig is jobban érdekelt a sci-fi vonal az Assassin’s Creedben, mint a történelmi lopakodós, gyilkolós részek :)

ata - 2020. 10. 28. 18:08

Jöhet,az se baj, ha tegnapra.Számomra Ezio volt a legjobb rész, reneszánsszal, Fireznével, Medicik-vel.

serra - 2020. 10. 28. 18:12

Black Flag, Odyssey, Origins, minden más. Nálam ez a sorrend, még akkor is ha páran ezért rejtett pengével nyírnának ki azon nyomban. :)
A sorozatot pedig természetesen várom.

Mate4182 - 2020. 10. 29. 02:38

En is az Ezio trilogiara szavaznek.
A sorozattal kapcsolatban remenykedek. Csak ne toljak tul a ,,jelent”

.LnB - 2020. 10. 29. 13:17

A második rész nem kalózos.
(vagy félreértek valamit)

Tomi - 2020. 10. 29. 13:49

Valóban,a második rész a reneszánsz itália. A kalózos a negyedik. Szerintem a keresztes hadjárat, reneszánsz itália, francia forradalom, ókori Egyiptom és Görögország helyszínek nagyon jók lennének és már öt évadnál járunk!:D Ezek a korok eleggé alulreprezentáltak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz