login |

The Eric Andre Show: kezdett az 5. évad

2020. 10. 28. 20:15 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kritika,

— Hannibal, chime in!
— Well, to what? There’s no flow.

Az a baj, hogy ha már sokan tudják mi a show lényege, könnyű utánanézni, akkor lehetetlen jó vendégeket meghívni. Eric Andre ezért is vetette a sima talkshow-nál nagyobbra a hálóját. Idén?

Az előbbi kérdőjelet igazából azért szórtam ki, mert olyan rég volt a 4. évad, hogy már semmire nem emlékszem belőle. A lényeg, hogy most konkrétan az összes média kapja az ívet, nyakon öntve a “do it for the gram” leoltásával. Őrült világban élünk, ahol emberek meghalnak 1-1 Instagram képért, és ez egy zsákutca az Eric Andre Show számára.

Mint a politikai humorral Trump után, egyszerűen szinte nincs hova emelni tétet. A show hiába mutat rá a borzasztó dolgokra az emberek viselkedésében, a legsötétebb undorító mélységekre, minden hihetőnek tűnik, olyasminek amivel együtt élünk, maximum elfordulunk. Ennek ellenére azért tele volt kreatív ötletekkel ez a két kezdő rész is.

Valahol durva, hogy a látszólag randomitás, kandikamerás “prank”-ek mellett mégis milyen elgondolkodtató az Eric Andre Show, hiába hasonlít a Jackass-re, ez másfajta tükör, még ha nem is nyilvánvaló elsőre.

I still got it, after all these years.

2 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2020. 10. 29. 09:01

Hoztak a formajukat. Tovabbra is feszegetik a hatarokat. Jol teszik!

clegane - 2020. 11. 01. 12:01

még mindig nagyon jó kis talkshow :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz