login |

Private Eyes: kezdett a 4. évad

2020. 11. 04. 19:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, kritika,

A “buddy cop” halmazba tehető sorozatokba valahogy mindig jó visszanézni? Legalábbis a kedvem megvolt, de viszonylag gyorsan emlékeztettek, hogy miért nem nézem már az Éber szemeket.

A jelek szerint a példaképük továbbra is a Simlis és a Szende, a 4. évadban járunk, és szinte gyerekes dolgok miatt nem jönnek össze a főszereplők, vagyis inkább úgy mondom, hogy a készítők szeretnek játszani a “will they/won’t they”-dologgal, gyakran előkerül, viszont iszonyat mesterségesnek érződik, ami miatt nem of course they do.

Már az előző évad összefoglalásánál sem örültem túlzottan, és sajnos az egész premier, ami ugye remek visszatérési lehetőség lett volna a sorozathoz, az érzelgős részre ment el. Ami nekem személy szerint biztosan kevés, főleg arra, hogy ezzel a heti 40 perccel teljesen mást is kezdhetek.

Sajnos nem csak, hogy egymás ugratása nem ment, de túltolták a magánéletet is, méghozzá borzasztó szálakkal. Mindezt persze még az ügy kárára is, hiszen magánnyomozók, de annyira sokat nem is nyomoztak, szóval még a krimi elem sem volt túl erős. Valahogy mindkét oldal gyenge, nem lehet sem a személyes sem a bűn oldal miatt kibírni a másikat igazán.

Azért a kocsis “a barátom vagy, értem amit tettél” felnőttes fordulata tetszett, ott nem generáltak felesleges plusz feszültséget. De nagyjából az volt az egyetlen pillanat az egész részben, amire ezt elmondhatom.

Az emlékeimben jobb sorozat élt, érzésre lejjebb ment a minőség az első évad óta, de gyakorlottabb nézők mindjárt magukba tekintenek, és megmondják.

1 hozzászólás Ne habozz!

monana - 2021. 02. 02. 15:36

Jaja, nem az igazi már egy ideje, de nincs jobb :(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz