login |

Hírpéntek – Stath Lets Flats 3. évad!

2020. 11. 06. 09:05 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Az ifjú Sheldon 4. évad, Vak igazság 1. évad + Netflix: Country, amíg meg nem haltak 1. évad + Szerelem rendelésre-bónuszepizód + Holnapi magyar premier: Romulus 1. évad (vendégblogger?), Amerika Huangjai 5. évad + tévés premier: A harcos 2. évad
 • Premier: Young Sheldon S4, B-Positive S1, Mom S8 (vendégblogger?), Braxton Family Values S7, The First 48 S22, The First 48 Presents Critical Minutes S1, Ghost Adventures S18, A Closer Look S1, Motor Pickers S1, My Big Fat Fabulous Life S8 + Finálé: Weird But True S3, The Bradshaw Bunch S1, Match Game S5 + volt The Bachelorette-epizód
 • Teljes évados premier: Country Ever After S1 (Netflix)
 • Új a magyar Netflix-en: The Hook Up Plan-bónuszepizód, Wrong Kind of Black S1
 • Magyar premier – AXN: 11.08 Kyle, a rejtélyes idegen (Kyle XY) 3. évad
 • Magyar premier – TV2Comedy: 11.09 Amerikai fater (American Dad) 16. évad
 • Magyar premier – Duna: 11.20 Virtuózok 6. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 11.08 Különös szülők (Other Parents / Andere Eltern) 1. évad
 • Az American Gods 3. évadját 01.10-én kezdi el adni el Amerikában a Starz, itthon pedig másnap elvileg felkerül az Amazon Prime Video-ra.
 • Napokon belül kaphatók lesznek itthon a Netflixes ajándékkártyák 5, 15 és 50 ezer forint értékben – ezek azoknak jönnek kapóra, akik nem akarnak bankkártyával előfizetési díjat fizetni, ráadásul ezeknél a Netflix napi elszámolást alkalmaz, nem havit, tehát egy hétre is elő lehet fizetni 7 napos töredékdíjért. (A kártyákat áruló üzletek: BestByte, Konzol Stúdió, Konzolvilág, Notebook.hu, Penny, Pepco, MSH.)
 • A FOX berendelte sorozatnak az idei évadra tervezett, angol adaptáció, a This Country-t, aminek tavasszal nem fejeződött be a pilotforgatása (itt írtunk róla).
 • Még nincs hivatalos (azaz a sajtó orrára kötött) berendelés a The Mandalorian 3. évadja kapcsán, de már mi is megírtuk, hogy tényként kezelhető, főleg, hogy jövő héten már el is kezdődik egy forgatás sajtóinfók szerint (és azt biztosra lehet venni, hogy a készítők nem csak most értesülnek a berendelésről, ha ez a helyzet). De. Egy érdekesség, hogy lehet, hogy nem a The Mandalorian kezd el forogni (más források tavaszi kezdést emlegetnek vele kapcsolatban), hanem egy spinoff. Ennek kapcsán egy Boba Fett-minisorozatról szól a zuhanyhíradó.
  Még két nem feltétlenül alátámasztott infó: az egyik, hogy Sophie Thatcher színészként csatlakozik a sorozathoz (valamelyikhez), a másik, hogy egy online értesülés szerint Boba Fett helyett Cara Dune és Bo-Katan Kryze karaktere köré összpontosulna a spinoff (Gina Carano és Kate Sackhoff – utóbbi elvileg jön a The Mandalorian folytatásában) – de ez utóbbi más források szerint nem bír valóságtartalommal.
 • Robert és Michelle King készítésében a Spectrum berendelte 6 részre a Second Wave című koronavírus-drámát, ami a járvány második hullámáról szól. Főszereplők: Audra McDonald, Taylor Schilling, Steven Pasquale. A történet középpontjában két szomszéd lesz, akik a New York City-be bevezetett karantén körülmények között élnek, amikor is megérkezik a vírus váratlan, halálos második hulláma, miközben ugyanúgy kell foglalkozniuk szeretteikkel, karrierjükkel – és a világvégével?
 • Az NBC által kaszált Connecting le is kerül a csatornáról, a maradék részei a Peacock-ra fognak felkerülni hetiben.
 • Karanténforgatás: 7 hónap leállás után folytatódott a Masterchef US 11. évadjának forgatása.
 • Kite Man vissza fog térni a Harley Quinn 3. évadjára, de már nem romantikus fenyegetésként.
 • Katlyn Nichol (Olivia) állandó szereplővé lett előléptetve a black-ish 7. évadjára.
 • A CW spinoffot tervez készíteni a Nancy Drew-hoz, és be is rendelt egy pilotszkriptet a Tom Swift-ből, ami szerializált sorozat lenne a milliárdos feltalálóval scifi összeesküvéssel és megmagyarázhatatlan jelenségekkel. A tervek szerint a könyvekből ismert Tom Swift karaktere a Nancy Drew 2. évadjában fel fog tűnni. A készítő Melinda Hsu Taylor és Noga Landau, valamint Cameron Johnson.
 • A Bulletproof 3. évadja már tavaly be lett rendelve, de lehet, hogy ez nem egy valódi szezon lesz. Legalábbis egy biztos, készül egy 3 részes event a sorozatból (külön vagy nem külön, nem tudom), aminek a helyszíne a dél-afrikai Fokváros lesz.
 • Nem érdemes felfújni, de Ellen Pompeo a Variety-nek adott interjújában azt mondta, hogy lehet, hogy az idei lesz az utolsó Grey’s Anatomy-évad. Mert lejár a szerződése. Szóval benne van, de az is, hogy meghosszabbítják.
 • A Hunter’s Creed című film egyik főszereplője Duane ‘Dog’ Chapmanitt az előzetes.
 • Az Acorn TV szerezte meg az angol A Suitable Boy amerikai streaming jogait.
 • A Peacock 22 millió előfizetőt szedett össze eddig.
 • Készítői szerződés: Michael Smith – Peacock, Justin Lin – Universal Pictures,
 • A Channel 4 berendelte a Stath Lets Flats 3. évadját.
 • 2. évadot kap a Leaving Neverland. (Gondolom, hogy az HBO és a Channel 4 által, de egyelőre csak arról szóltak a hírek, hogy forgatnak a készítők a tárgyalásokon.)
 • Berendelésre került a Moominvalley 3. évadja.
 • Laura Jean Shannon, a The Boys jelmeztervezője beszél a sorozat szuperhőseinek ruhatáráról.
 • Jonathan Green és Gabe Miller, a Superstore showrunnerjei beszélnek a premierről, és hogy miképp integrálták abba a koronavírust. Itt is egy rövid interjú.
 • Vendégszerep: Jason Diaz – Charmed (visszatérő), Felix Mallard, Jee Young Han – Zoey’s Extraordinary Playlist (visszatérők), Erika Alexander – Run The World (visszatérő),
 • Állandó szerep: Lana Parrilla, Matthew Daddario, B.K. Cannon, Jordane Christie, Veronica Falcón – Why Women Kill S2, Laura Benanti – Gossip Girl (HBO Max)
 • Interjú: Freddie Higmore (Shaun – The Good Doctor), Justin Hartley (Kevin – This Is Us), Friderikusz Sándor, R. Scott Gemmill (az NCIS: Los Angeles showrunnerje), Hugh Laurie (Peter – Roadkill),
 • A Nemzeti Filmintézet streamingplatformja 11.19-én indul és Filmio lesz a neve.
 • Új sorozat: You Don’t Know Me – BBC, 4 rész, angol, készítő: Tom Edge, rendező: Sarmad Masud – Imran Mahmood könyve alapján, egy fiatal férfiról, akit gyilkossággal vádolnak meg. Az ember, aki ellen rengeteg bizonyíték szól, a tárgyaláson egy döbbenetes történettel áll elő egy nőről, akit nagyon szeret, és aki nagy bajba keveredett, ő pedig mindent kockára tett azért, hogy megmentse. Esküszik az ártatlanságára, de a fő kérdés az, hogy hisz-e neki a néző.
 • A Sony Pictures Television megvásárolta David Henry Sterry emlékiratainak, a Master of Ceremonies: A True Story of Love, Murder, Roller Skates & Chippendales-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Gordon Smith lenne. Sterry egy világhírű férfi manhattan-i sztriptízklub ceremóniamestere volt a 80-as években, ahol a buli, a kokain és a kapzsiság dominált.
 • A Universal Cable Productions true crime dokusorozatot készít a Josh Bloch-féle The Lost Kids podcast alapján, aminek témája a bajba került tinédzserekkel foglalkozó iparág, azon belül is a CEDU program, ami igen ellentmondásos, és sokak szerint Amerika egyik legveszélyesebb szektája.
 • Boulet Brothers’ Dragula: Resurrection címmel a Shudder-ön a realityversenyének all star spinoffjával rukkol elő Halloween alkalmából, bár nem teljes évad, csak egy dupla rész lesz.
 • 7 évados plusz berendelést kapott két napközbeni bírósági műsor, a Justice For All with Judge Cristina Perez és az America’s Court with Judge Ross.

11 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2020. 11. 06. 09:42

Leaving Neverland 2?
WTF, nincs elég mélyre ásva Jackson már így is, fel tudtak kutatni még több, részrehajló “tanút” az értelmetlen mocskolódáshoz? Ezen a ponton ez már csak pofátlan szenzációhajhászás, nem oknyomozás.

Foglaloznának inkább az Epstein/Maxwell párossal, azt at ügyet társadalmilag is fontosabb lenne feltárni.

winnie - 2020. 11. 06. 09:51

Kiderült, hogy most nem lesz részre hajlás, csak értelmes és megalapozott mocskolódás, és olyan tanúkat mutatnak be, akik jelen voltak az eseményeknél, és tárgyilagosak lesznek.

(Ööö, mármint létezik olyan szcenárió, amire a (minden bizonnyal) nem részre hajló, a tanúkat (lehet, hogy) értelmetlenül mocskoló kommentelők azt mondják, hogy “Hmm, igen, elég durva, amit elmond, ez igaz lehet, nincs okom kételkedni” – valahol örülök, hogy ez az egész téma, mint minden hasonló, elmegy mellettem, bennem csak az van meg, mint minden hasonló ügy esetében, hogy nem meglepő módon ebben a témában szokás szerint vannak, akik hazugnak tartják a megnyilvánulókat – ha már felvetetted az Epstein-ügyet, arra is igaz volt kommentek terén, akár itt, nálunk, akár közösségi szférában a “hazudik”-vonal.)

*——-*

Viccen kívül: a most zajló tárgyalások kerülnek dokumentálásra, azaz afféle folyományról van szó.

(És a témát rekesszük is be, maradjunk safe space:) (még akkor is, ha a fenti megjegyzésem valaki szerint nem elég PC és konkrétan vállalhatatlan.)

dochollywood - 2020. 11. 06. 11:16

Bár az Orgyilkos osztály (Deadly Class) tévés verziója gyorsan “kifutott”, szerencsére ez nem szegte kedvét a hazai kiadónak.
Magyarul december elejétől vadászható:

https://fumax.hu/termek/orgyilkos_osztaly_-_deadly_class_5_korhinta_kemenytablas_kepregeny_elorendeles.html

Gyógyír a hazai képregény rajongóknak ( meg némi kiegészítő/felzárkóztató a Disney+ sorozata mellé), hogy még idén érkezik a Vízió keménytáblás verziója:

https://fumax.hu/termek/tom_king_a_vizio_kemenytablas_kepregeny_elorendeles.html

Thomas - 2020. 11. 06. 13:18

Ezt a Friderikusz-interjút el lehet valahogy olvasni végig, vagy csak előfizetéssel?

Flanker - 2020. 11. 06. 14:47

Thomas: csak előfizetés (meg lehet benne van egy print számban is)

Flanker - 2020. 11. 06. 14:48
Thomas - 2020. 11. 06. 16:56

Flanker: Köszi, annyira azért nem fontos:)

kiskiraly - 2020. 11. 06. 19:59
kiskiraly - 2020. 11. 06. 20:00

*Pilátus, sorry

Xümike89 - 2020. 11. 06. 21:32

Érdekes lenne egy Cara Dune és Bo-Katan spin-off, bár szerintem, mint aki követi Gina Caranot közösségi médián, ennek folyamatosan csökkenő lesz az esélye. A Disney nem fog vele bevállalni egy sorozatot.

dragon1986 - 2020. 11. 08. 11:05

Oh yesssss 😁

Karanténforgatás: 7 hónap leállás után folytatódott a Masterchef US 11. évadjának forgatása.

Nem megy kukába az évad

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz