login |

Emlékeztető: A konyhafőnök VIP 5. évad

2020. 11. 09. 18:20 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, hazai termék, reality,

Ma. 20:40. RTL Klub. A konyhafőnök VIP – 5×01 (előzetesek) – napi bruttó 150 percben (tavaly még csak 145 volt)

Azt hiszem, hogy A konyhafőnök gyártója, a Solaz Média vígan ellehetne azzal, ha egész évben csak a gasztroreality különböző változatainak szezonjait forgatná. Beindult az üzlet már egy ideje – sajnálom, hogy pont a Junior változatra nem volt igény, itthon a gyerekek szerették, akárcsak a gyerekes Masterchef-et.

A főzős valóságshow-nak ez az a szezonja, ami közben volt vírusos lebetegedés, így lehet, hogy nem mindenki azért esik ki, mert nem főzött jól. Játékos-névsort nem találtam, csak egy “többek között” résztvevős listát adtak ki: Ganxsta Zolee, Feke Pál, Oroszlán Szonja, Király Linda, Horváth Sisa Anna, Bódi Sylvi, Sáfrány Emese, Bárdosi Sanyi, Erdei Zsolt, Budai Zsuzsi, Balázs Andi, Völgyesi Gabi, Pokorny Lia, Palya Bea, Inti, Hujber Feri – becenevek courtesy of RTL Klub + a plakát alapján még lesz Hódi Pamela, Joe, Hujber Ferenc (névronok?), Vastag Tomi. A többiek, akikkel nem reklámoznak, akkor hamar kiesnek?

Most nem látok alcímet, de lehetne mondjuk “A revans ideje” a leírás alapján:

A Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos megelégelték Fördős Zé válogatott szivatásait, mint például, amikor bokszkesztyűben vagy éppen megkötözött kézzel kellett főzniük, vagy bekötött szemmel alapanyagot válogatniuk a piactéren. Eljött a revans ideje! Zének is szembe kell néznie a nem mindennapi kihívásokkal. De a séfek nem csak Zét, a versenyzőket sem kímélik.

Eddig nem látott feladatok várnak a sztárokra! Itt mindenki pengeélen táncol!

A Konyhafőnök VIP legújabb évadában minden megtörténik, ami megtörténhet; sérülések, ájulások, kiborulások, kirohanások – nem várt, megdöbbentő, nem egyszer sokkoló fordulatok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz