login |

Hírcsütörtök – Emily in Paris 2. évad! The Hot Zone 2. évad!

2020. 11. 12. 09:04 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Csak a szokásos időszakos emlékeztető:  az HBO Max nem ugyanaz, mint az HBO, csak a nevük hasonló. Előbbi szolgáltatáson valóban megtalálható az utóbbi (és más Warner-csatornák) kínálata, de ugyanúgy gyártanak saját sorozatokat, amikkel nem az HBO-s prémium kategóriát lövik be maguknak.
 • Mai magyar premier: Sydney és Max 1. évad (folytatás) + HBO GO: Könnyek völgye 1. évad + Netflix: Isztambul lüktető szíve 1. évad
 • Premier: Law & Order: SVU S22 (Kanadában szerdai), Chicago Med S6 (vendégblogger?), Chicago PD S8 (vendégblogger?), Chicago Fire S9 (vendégblogger?), SWAT S4 (dupla! – vendégblogger?), Expedition X S2, Deadly Engineering S2, The Crimes That Changed Us S1, Lost Relics of The Knights Templar S1. The Real Housewives of Salt Lake City S1, Impossible Engineering S9, Naked Attraction S7, Berlin 1945 S1, MasterChef The Professionals S13, Antiques Road Trip S21 + Finálé: Tyler Perry’s Bruh S1, Food Paradise S14, The Cost of Winning S1, Crimes Gone Viral S1
 • Új a magyar Netflix-en: Graceful Friends 1. évad, Ethos 1. évad,
 • Magyar premier – Prime: 11.18 Piszkosul gazdagok (Filthy Rich) 1. évad
 • Magyar premier – Sony Max: 11.21 Doktor Deniz (Merhaba Hayat) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 11.20 Ramy (Ramy) 2. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 11.16 Lego City kalandok (Lego City Adventures) 2. évad (folytatás)
 • A Stumptown szinkronhangjai.
 • A CBS All Access elkezdett fejleszteni egy sorozatot a Flashdance című film alapján. A készítő Tracy McMillan, a pilotot pedig Angela Robinson rendezné berendelés esetében. A sorozat egy sztriptízklubban dolgozó nőről szólna, aki balett-táncosi álmokat dédelget, miközben nehezen találja helyét a világban. A széria során románc, pénz, művészet, barátság és aközött navigál, hogy miképp szeresse önmagát.
 • A The Walking Dead-be a tervek szerint több új mitológiát is be fognak vezetni, tehát nem csak a Három Körösökkel fognak foglalkozni.
 • A The Outpost-ot a CW jövő héttől már vasárnaponként fogja adni, azaz a 11.12-i epizód után 11.22-én jelentkezik majd a sorozat.
 • Karanténforgatás: A Chicago Fire forgatása 2 hétre leállt pozitív vírustesztek miatt. (A jelek szerint az 1 napos, illetve 2 hetes leállások a fertőzöttek besorolásától függnek, ahogy korábban is linkeltük, vannak különböző zónák, így nem minden stábtag érintkezik kiemelt személyekkel.)
 • A Chicago PD világában létezni fog a koronavírus, azonban az nem lesz hangsúlyozva, nem kap kiemelt történetszálat. Legalábbis egyelőre.
 • A The Blacklist világában nem lesz COVID-komponens, nem csak a magától értetődő okok miatt, hanem azért is, mert a sorozatban már voltak korábban is egészségügyi válsághelyzetek.
 • A Thomas & Friends most berendelt 25. és 26. évadját a Nevlana Studio fogja készíteni, és a sorozat új kreatív megközelítést fog alkalmazni, hogy modernebbé váljon, alkalmazkodva a mostani közönség ízléséhez, ami többek között azt jelenti, hogy 2D-sre vált a stílusa.
 • A ViacomCBS a Paramount+ indulása miatt le fogja lőni niche streaming szolgáltatásait. Az MTV Hits-nek biztos, hogy annyi lesz, de másokra is (NickHits, Comedy Central Now, Noggin – utóbbinak 2,5M előfizetője van) hasonló sors várhat. Elvileg a Pluto TV-t ez nem fogja érinteni.
 • A Narcos 6. évadjának, azaz a Narcos: Mexico 3. évadjának Carlo Bernard lesz a showrunnerje a távozó Eric Newman helyett.
 • Kiszállt az American Housewife-ból Carly Hughes (Angela), ugyanis toxikusnak tartotta munkakörnyezetét. Panaszai nyomán vizsgálat indult, aminek eredményeképp a készítő (és a gyártásvezető) távozott a sorozattól, míg a két showrunner továbbképzésre lett küldve, hogy a helyzetet jobban kezeljék.
 • A Netflix berendelte az Emily in Paris 2. évadját.
 • A National Geographic berendelte a The Hot Zone 2. évadját, 6 részt. (Ahogy írtuk tavaly nyáron, a sorozat évados antológiaként halad tovább az eddigi készítőkkel, azaz megtartja a brandet, és egy újabb egészségügyi válsághelyzetet fog feldolgozni. Ami egyébként a 2001. szeptember 11-e utáni anthrax-fenyegetés lesz.)
 • A Hulu berendelte a Madagascar: A Little Wild 2. évadját.
 • Steve Molaro, a Young Sheldon showrunnerje beszél az évadkezdés meglepetéseiről. Itt is.
 • James Lafferty (Scott Carpenter) beszél a The Right Stuff legutóbbi előtti részéről.
 • Vendégszerep: Robyn Lively, Joel Gretsch – All Rise, Betsy Brandt – Love, Victor (visszatérő), Kayla Smith – NCIS: Los Angeles (visszatérő),
 • Állandó szerep: Bryce Gheisar, Arjun Athalye, Beatrice Kitsos, Malia Baker, Dominic Mariche, Parker Queenan – Are You Afraid of the Dark? S2,
 • Interjú: Andrew Schneider és Diane Frolov (a Chicago Med showrunnerjei), Warren Leight (a Law & Order: SVU showrunnerje), Rick Eid (a Chicago PD showrunnerje), Derek Haas (a Chicago Fire showrunnerje), Aaron Rahsan Thomas (a SWAT készítője),
 • A Feleségek luxuskivitelben 4. szezonjának szereplői: Csősz Boglárka, Molnár Nini, Nagy Noémi, Polgár Tünde és Yvonne Dederick, valamint újonnan érkezőként Anfisa Bulgakova.
 • Új sorozat: Angela Black – ITV / Spectrum Originals, angol, 6 rész, készítő: Jack és Harry Williams, főszereplő: Joanne Froggatt, thriller egy családanyáról, akinek a tökéletesnek tűnő, londoni kertvárosi élete mögött családon belüli erőszak lapul. Egy, a férjéről mocskos titkokat tudó magánnyomozó pedig még ezt a helyzetet is felforgatja.
 • Új sorozat: cím nélküli epizodikus antológia sorozat – FX, fél órás, epizodikus antológia, készítő: BJ Novak. Csak annyit lehet tudni, hogy napjaink legmerészebb témát használja fel kiinduló pontnak, hogy karaktervezérelt történeteket meséljen el a világról, amelyben élünk.
 • Pilotszkript: La Bravura – Showtime, készítő: Tad Quill, executive producer: Shawn Ryan, egy házasságról, mely komoly döccenőhöz ér, amikor a férj színfalak mögötti dokut forgat a feleségéről, amint kirabol egy múzeumot.
 • A Raw készítésében a TNT új dokusorozatot kezdett el fejleszteni, de nem sokat tudni róla, a híradások csak azt említik, hogy kapcsolatos a schadenfreude-val, valamint olyanokkal, akik sokat veszíthetnek, valamint a TNT által is sugárzott némelyik hollywoodi filmmel. (A Raw projektjeiben mindig ott a rejtély komponens, ld. Three Identical Strangers vagy Don’t F*ck With Cats.)
 • Taraji P. Henson a mentális egészségről szóló  talkshow-t kapott a Facebook Watch-on Peace of Mind with Taraji címmel. Műsorvezető-társ: Tracie Jade Jenkins.
 • Space Hero címmel indul nemsokára realityverseny, melyben az űrkutatásért rajongó átlagemberek fognak kiképzést kapni és versengeni a fődíjért, mely helyet biztosít nekik a 2023-as Nemzetközi Űrállomásra tartó expedícióban. És természetesen az útjukat is bemutatják. A terv globális élő adás lenne magára a reality-re is közönségszavazós komponenssel, szóval adja magát a streaming felület

13 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2020. 11. 12. 12:00

Nem a fenti hírekhez kapcsolódik, de az hogy lehet, hogy októberben rendelték be a Great Pretender 2. évadát, és novemberben már jön is?
Anno írtátok mindkettőt, de nekem csak most esett le, hogy megláttam a jövő héten érkezők között.

Zsocaika - 2020. 11. 12. 12:14

A Great Pretendert nem ők rendelik be, nem is lehet valójában 2. évadnak hívni, mert szünet nélkül ment le a japán tvben. Valszeg lóvét invesztálnak a Fuji TV +ultra blokkjába, mert az összes sorozat abból a blokkból a netflixre is felkerül globálisan. Ilyen volt a BNA, Carole and Tuesday, Drifting Dragons stb. Már a jövő évi kínálatot is bejelentette a +ultra, ami valószínűleg ugyanúgy jön majd a Netflixre is.

januárban Beastars 2. évad lesz náluk premier.
Áprilisi: https://www.youtube.com/watch?v=BUB4VjlB4G8
Júliusi: https://www.youtube.com/watch?v=NZMATKEhXrc
Októberi: https://www.youtube.com/watch?v=kZySaJkVkyc

winnie - 2020. 11. 12. 12:18

köszi.

(igen, érdekes lenne, ha ilyen hamar elkészülne, szóüval tudom, hogy valami hasonló van, csak annyira bajos az ázsiai találatok miatt utánanézni, hogy már elengedtem ezt a dolgot, és maradok a Netflix-nyelvnél, de ha valaki rendbeteszi nekem, hogy az ottani kínálatból mi Fujis, mi saját, mi elsősugárzás és mi utósugárzás, akkor ígérem, hogy bebiflázom, mert szeretnék képben lenni ezekkel és tényleg helyesen írni a dolgokat.)

winnie - 2020. 11. 12. 12:24

“Nem a fenti hírekhez kapcsolódik, de az hogy lehet, hogy októberben rendelték be a Great Pretender 2. évadát, és novemberben már jön is?”

igen, itt végülis az a lényeg, hogy egyszerűsítek, nyilván már jó régen eldőlt, hogy lesz. ld. a tegnap home for christmas 2. évadot is azért írtam meg, hogy berendelték, mert kijött egy teaser a 2. évadról, szóval már jó régen megtörtént a berendelés, de azért valahogy akartam jelezni, hogy lesz 2. évad. (sajnos a norvég híreket nem követtem, és angol nyelvű felületre nem nagyon jutott el az infó.)

infinity - 2020. 11. 12. 12:48

Chicago Med-ről szívesen írok, ha van rá igény. A PD évadzárója elmaradt, de évadnyitót írnék hozzá ha lehet.

winnie - 2020. 11. 12. 13:14

természetesen, naná! én meg akkor fire-özök, ha senki nem viszi.

juhaszvik - 2020. 11. 12. 15:01

Zsocaika, winnie: köszi.
Nyilván itt a “berendelés” mást jelent, de legalább már értem a felállást.

Shannen - 2020. 11. 12. 21:00

Szuper fura és random magyar jelenlét a Dash & Lily 4. részében: kb a 11. perctől a háttér zene valami régi magyar sláger, érteni lehet a szöveget, de sajnos így sem sikerült rájönnöm, hogy ki énekli és mi a dal címe. Mindenestre vicces volt, kicsit ki is zökkentett. :D

Stewie - 2020. 11. 12. 21:39

Úgy tűnik a TV2 kifogyhatott a Bezár a Bazár részeiből, hogy már harmadik este csak ismétlés megy belőle

winnie - 2020. 11. 12. 21:52

jelzik egyebként ezt? azt hittem hamarabb váltanak, mert múltkor nem volt kmomolyabb hatása ennek, ha jól rémlik.

winnie - 2020. 11. 12. 21:53

shannen: igen, kiszúrtam én is, pár szó megvolt, és onnan kijött, hogy egy karády dal. necridus ki is vágta már, holnap kirakom. random fun volt:)

Stewie - 2020. 11. 12. 22:18

Eddigi két szezonban se jelezték, hogy ismétlésre váltanak, hétfőn még új rész ment, utána meg már ismétlést kezdtek adni az idei szezonból csak úgy random. Jövő héttől meg este 10 után fogják vetíteni már, amiből lehet következtetni, hogy azok is ismétlések lesznek.

Shannen - 2020. 11. 12. 23:41

winnie: igen sejtettem, hogy valami Karády-féle lehet, de sajnos a pár szó alapján, amit kihallottam nem találtam rá. De tök jó, ha lesz róla poszt is. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz