login |

Hírpéntek – Loki 2. évad! The Young Wallander 2. évad!

2020. 11. 13. 09:05 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Aki nézett mostanság Quibi-sorozatot, az ide írhat róluk ajánlót/véleményt, még elég kevésről érkezett.
 • Mai magyar premier: Startup 3. évad + AppleTv+: Becoming You 1. évad, Doug Unplugs 1. évad + Netflix: Midász követői 1. évad + Holnapi magyar premier: Kihantolt bűnök 3. évad, Való Világ 10. évad, Brooklyn 99 – Nemszázas körzet 7. évad + tévés premier: Parányi varázslat 4. évad
 • Premier: Station 19 S4 (vendégblogger?), Grey’s Anatomy S17 (dupla! – vendégblogger?), The Unicorn S2, Total Bellas S6, Chrisley Knows Best S8 (őszi), Miz & Mrs. S2 (őszi), Saving Britain’s Pubs With Tom Kerridge S1, Walking Britain’s Lost Battlefields S1, The Wonderful World Of Cake S1, Surviving The Stone Age S1, The Diana Interview Revenge of a Princess S1, Paul O’Grady’s Great British Escape S1, Sarah Beeny’s New Life in the Country S1, Dance Around The World S1, 12 Puppies And Us S1, Full Bloom S1 + Finálé: Long Way Up S1, Suspicious Minds S1, Magic of Disney’s Animal Kingdom S1
 • Teljes évados premier: The Minions of Midas / Los Favoritos de Midas S1 (Netflix), Becoming You S1 (AppleTv+), Doug Unplugs S1 (AppleTv+), Inside Pixar S1 (Disney+), James May: Oh Cook! S1 (Amazon – itthon nem!)
 • Magyar premier VIASAT6: 11.17 Az eskü (The Oath) 2. évad
 • Magyar premier – AppleTv+: 01.08 Dickinson (Dickinson) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 12.03 Senkik földje (No Man’s Land) 1. évad
 • Magyar premier Boomerang: 11.16 Mr. Bean (Mr. Bean) 3. évad (folytatás)
 • A WandaVision 01.15-i premier lesz a Disney+-on.
 • A Disney+ berendelte a Loki 2. évadját. (Egyelőre hivatalosan még nem került sor rá, de elment mellett az a tavaszi infó, hogy Clark Gregg egy interjúban arra utalt, hogy Tom Hiddleston 10-12 epizódot fog forgatni. Persze erre még nem érdemes mérget venni, habár vannak olyan infók, amik szerint 2022-ben lenne az S2 forgatása.)
 • A Netflix érdekes kísérletbe kezd: lineáris csatornás nézési opciót kínál a francia előfizetőknek. A Direct fedőnévvel ellátott opció révén real time-ban lehet a szolgáltató tartalmait követni, azaz aki oda kapcsol, az egy bizonyos filmet vagy sorozatepizódok láthat csak előre kiadott műsorterv alapján. Itt egy kép erről.
 • Karanténforgatás: Múlt hét hétfőn elindult a You 3. évad forgatása is.
 • Írtunk nemrég a Slasher 4. évados berendeléséről (a Produkciós Közlönyre hivatkozva). Nem kell megijedni, tényleg lesz 4. évad (ismét jó volt tehát a forrás), azonban abban tévedtem, hogy a Netflix rendelte be, ez ugyanis nem szokott feltüntetve lenni, én meg automatikusan így gondoltam. Nos, a Slasher 4. évad a Shudder-re fog készülni exkluzívan, ami az AMC horroros prémium platformja (ld. még Creepshow) – a bemutató lineáris lesz. A címe pedig Slasher: Flesh & Blood lesz.
 • Márciusban fogják felvenni az HBO Max-os Friends reuniont. Tényleg érdekes lenne tudni, hogy mit terveznek, hogy ennyi szervezést igényel. Ezek után kizártnak tartom, hogy szimpla emlékfelidézős beszélgetés lenne.
 • A CW elkezdett fejleszteni egy Black Lightning-spinoffot, ami Painkiller karaktere köré épülne fel. Az új sorozatterv az anyasorozat 4. évadjában kap majd backdoor pilotot, a 4×07-ben. A főszereplő természetesen Jordan Calloway lenne. A történet arra összpontosítana, hogy az egykori felturbózott gyilkológép maga mögött akarja hagyni a múltját és egy új városban újrakezdi az életét. Ami persze nem egyszerű, így amikor összeomlik idillikus új világa, ismét beleveti magát az akcióba egy új küldetés keretében, hogy igazságot szállítson oda, ahol anno büntetést osztogatott. Azonban ehhez ismét elő kell vennie sötétebb oldalát.
 • A The Blacklist készítőit is váratlanul érte a Glen-t alakító Clark Middleton halála, olyannyira, hogy a 8×01-be már bele is volt írva. Természetesen foglalkozni fognak a karaktere sorsával.
 • Tiffany Haddish neve nem szerepel a The Last OG 4. évados berendeléséhez kiadott sajtóközleményben, így lehet, hogy kiszáll a sorozatból (ami nem lenne meglepő). Hivatalosan csak arról beszélt a showrunner, hogy az évad még fejlesztés alatt van, szóval sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.
 • Szétment a The Bachelorette-es Ashley Hebert és JP Rosenbaum.
 • Egy érdekes és szokatlan váltás lehet, hogy a nemrég a Netflix-szel több évre készítői szerződést aláíró Kenya Barris másfele kacsintgat. Állítólag a ViacomCBS-szel tárgyal, ugyanis ott lehetősége nyílna stúdiót indítani, illetve tulajdonolni, és így, ahogy Tyler Perry is, tulajdonrészt kapna a gyártott sorozataiból.
 • A Netflix berendelte a The Young Wallander 2. évadját.
 • A BBC3 berendelte a RuPaul’s Drag Race UK 3. évadját.
 • Freddie Highmore (Shaun) beszél a The Good Doctor kezdéséről.
 • Jonathan Green és Gabe Miller, a Superstore showrunnerjei beszélnek az előző részről, America Ferrara távozásáról. Itt is. Meg itt is.
 • Vendégszerep: Mackenzie Marsh – Grey’s Anatomy (visszatérő), Holly Robinson Peete – American Housewife (visszatérő), Anthony Ramos – In Treatment (visszatérő)
 • Állandó szerep: Hubert Point-Du Jour, Maryann Plunkett – Dr. Death (Peacock),
 • Interjú: Lin-Manuel Miranda (Lee Scoresby – His Dark Materials), Harry Melling (Beltik – The Queen’s Gambit), a The Masked Singer múlt heti kiesője + még egy, Eric Kripke (a Supernatural készítője),
 • A UPC Direct előfizetői számára elérhetővé vált a National Geographic videótára.
 • Új sorozat: High Desert – AppleTV+, komédia, készítő: Nancy Finchman, Katie Ford és Jennifer Hoppe, executive producer-pilotrendező: Ben Stiller, főszereplő: Patricia Arquette, egy volt függő nőről, aki elhatározza, hogy az anyja halála után új életet kezd sivatagi kisvárosában, és magánnyomozónak áll.
 • Új sorozat: Casa Girls – marokkói, készítő: Laila Marrakchi, komikus dráma négy huszonéves szingli nőről, akik Casablanca városában élnek. Az egyikük 10 éve párizsi élet után tér haza egy csúnya szakítás után, azonban nem nyugalomra lel, hanem arra, hogy születi csődbe mentek, így fotósként kezd dolgozni egy esküvőszervezőnek, akivel barátok lesznek.
 • Pilotszkript: Expecting – Peacock, komédia, készítő: Chris Schleicher, executive producer: Mindy Kaling, egy örökszingli zenei menedzserről, aki 39 év alatt nem talált családalapításra méltó férfit magának, de a születésnapján végül megkéri a legjobb meleg barátját, hogy legyen a spermadonorja. A teljes magán és munkahelyi életük feje tetjére borul, amikor a választott családjukból igyekeznek biológiait csinálni.
 • A 2020-as Super Bowl szünetének sztár fellépője a The Weeknd lesz.
 • A Peacock két új sorozatot indított a The Choice csatornáján The Mehdi Hasan Show és Zerlina címmel, amik Mehdi Hasan és Zerlina Maxwell műsorvezetésével provokatív, aktualitásokról, társadalmi és politikai kérdésekről szóló szériák beszélgetésekkel, tudósításokkal.
 • A UMC több nemszkriptelt szériát is berendelt. Az A Closer Look zenészeket fog bemutatni, interjúk révén veszi végig karrierjeiket és katalógusukat. A My Mane Problem egy celebfodrászt, Dr. Boogie-t fog követni, aki átlagemberek komolyabb hajbajain fog segíteni. A Notorious Queens pedig négy, korábban romantikus kapcsolatai miatt a sajtóban hírhedtnek megbélyegzett négy nőről szó majd, akik megpróbálják ezt a billogot levetni magukról. Szereplők: Ramdhan, Tonesa Welch, La’Britney és Meghan James.

20 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2020. 11. 13. 09:27

Elég furcsa koncepció ez a lineáris netflix próbálkozás, de ha bejön nekik, akkor az még egy szög lesz a lineáris tévézés koporsójába, ha az emberek már a háttérzaj miatt sem kapcsolnak át rájuk. Persze kicsi az esélye, hogy lesz ennek egy ilyen hatása, de mi van, ha mégis.

Értem, hogy a fenti dolog kötött és realtime, de én már egy ideje gondolkodom azon, hogy milyen jó lenne, ha én magam tudnék összeállítani egy lineáris csatornát, benne abban a sorrendben a sorozatokkal és azok epizódjával, ahogy nekem tetszik. Nyilván ezt egy playlisttel is meg lehetne oldani, de az (nálam otthon) még nem távirányító/kanapé barát, illetve nem illeszkedik a streaminghez. Ha esetleg valakinek erre van egy ötlete, azt megköszönöm.

Kissur - 2020. 11. 13. 09:28

Én olyat is bepróbálnék Netflixen, hogy ha valaki néz valamit, be lehessen kapcsolódni, és együtt nézni.

winnie - 2020. 11. 13. 09:33

a szolgáltatók zöménél idei fejlesztésként már vannak ezek a chatablakos csoportos nezések,,ha ilyenre gondolsz.

juhaszvik - 2020. 11. 13. 09:35

Illetve ha már valós időről van szó, én még mindig várom az élő sportmeccseket a netflixre. Tudom nem annyira globális, de például az amerikai nagy ligákban (az nfl kivételével) majdnem végtelen mennyiségű alapszakasz meccsek vannak, melyek jó részét nem adják le országosan, ha más nincs, azokból bőven tudnának szemezgetni.
Ezekkel pedig biztosan tudnának új előfizetők felé nyitni.

Hádész - 2020. 11. 13. 09:39

jihaszvik: Szerintem ezt a lienáris programot az új felhasználóknak találták ki, akik mondjuk még a TV csatornákhoz vannak szokva, vagy azoknak, akik nem tudnak választani a felhozatalból. Elkezdik így nézni, és aztán amelyik cím bejön nekik, azt tudják folyatni “manuálisan”. Szerintem sokan (sőt, talán mindenki) itt a junkiek közül úgy kezdte a letöltős/streaminges pályafutását, hogy látott-követett valamit a TV-ben, aminek a sugárzását félbehagytak, össze-vissza adták a részeket, rossz időpontra került stb, aztán inkább leszedték valahonnan az egészet.

winnie - 2020. 11. 13. 09:43

a sport valóban érdekes kérdés, mert ugye az amazon itthon is adja péntek hajnalban az nfl thursday night footballt, szóval a példa megvan.

juhaszvik - 2020. 11. 13. 09:46

winnie: épp próbálok lépni a t-hometól, annak szerintem nincs ilyen megoldása, majd a következőnél meglátom. Illetve amiben gondolkodom, az hibrid (streaming/pultalóli) lenne, szóval mindenképpen valami sufnimegoldásban gondolkodom. Akinek van chromecastja, attól kérdezem, hogy azzal mondjuk megoldható lenne?

Diapolo - 2020. 11. 13. 09:46

Winnie, a TNF-et vissza is lehet nézni Amazonon? Hol érhető ez el? Eddig nem is tudtam róla :O tetszik amúgy a lineáris ötlet nekem is.

winnie - 2020. 11. 13. 09:53

nem, szerintem nem visszanézhető, legalábbis már csak egy 3 perces összefoglaló van. de alul jelzi, hogy a következő meccs mikor nézhető élőben (és azt hiszem, a kommentár is váltható, tehát nem csak az amazonos lányok vannak, hanem a foxos duó is (meg talán egy harmadik?)

Diapolo - 2020. 11. 13. 09:55

Köszi! Megtaláltam, akkor így visszanézem majd magyarral. De én szurkolok, hogy minél több sport legyen streamingen.

juhaszvik - 2020. 11. 13. 10:08

Hádész: hm, erről most az jutott eszembe, hogy a netflix ezt a lineáris csatornát adhatná ingyen (előfizetés nélkül), reklámként pedig adhatna promókat. Sőt, ha találna rá szolgáltatót, akkor mint promócsatorna, adhatnák a tévé-tévében.

Hádész - 2020. 11. 13. 10:21

juhaszvik: Adnak sorozatokat, amiket ingyen lehet nézni, szóval nem lennék meglepve, ha ez a modell is bejönne mellé, vagy váltaná azt.

Franky - 2020. 11. 13. 10:29

Sziasztok.esetleg A holnap legendài szinkronos folytatàsàról vmi infó?
Ilyenkor màr règ szokott menni,csúszik a szinkron vagy ők is lemondtak a sorozatról?
Sony Max esetleg Supergirl folytatàs esetleg vmi infó?
Köszi

Sefi - 2020. 11. 13. 11:32

James May, Oh Cook-ról tudja valaki h nálunk miért nincs Primeon ha original?

gromit - 2020. 11. 13. 11:33

lehetne kódolatlan netflix-óra vagy hétvége, mint az HBO csinálta régen :)

(én elvileg a kábelszolgáltatómon keresztül is előfizethetnék a netflixre, még programhelye is van, de nincs rajta fejlett promóanyag, mondjuk nem sűrűn szoktam odakapcsolni, mert minek.. na, most épp The Trial of the Chicago 7 és Jingle Jangle poszterképet mutogat csak felváltva, meg persze hogy nyomj meg egy gombot)

winnie - 2020. 11. 13. 12:14

sefi: előfordul az ilyen, az okokat nem tudom. ugye a Utopia nem került fel rögtön, de már elérhető, és egyes nemzeti produkcióknál is ez a helyzet, ld. némely spanyol nyelvű széria, de némelyik előbb-utóbb felkerül. ilyen volt a tavaszi Ferro, ami olasz volt, de csak most jött nálunk (mondjuk az olast The Hunt még mindig nincs fent).

ugyanígy a török Exatlon is csak a török Netflixen érhető el.

Thomas - 2020. 11. 13. 14:06

“a szolgáltatók zöménél idei fejlesztésként már vannak ezek a chatablakos csoportos nezések,,ha ilyenre gondolsz.”

Ez amúgy tök jó ötlet, de ehhez nekem előre meg kéne néznem, hogy utána csevegni tudjak róla. Ha nézés közben írogatnék, akkor nem is fognék fel belőle semmit. Így meg kétszer annyi ideig tartana megnézni valamit:) Mondjuk 1-1 kedvencemmel most is előfordul, hogy utána ugyanannyit olvasgatok meg dumálok róla, mint amennyi ideig tartott.

Deny - 2020. 11. 13. 14:14

Szokás szerint viszem a GA-t. De csak ma este tudom majd megnézni, úgyhogy igyekszem hétvégére ütemezni a kritikát.

winnie - 2020. 11. 13. 15:01

persze, amikor tudod. köszi.

Kissur - 2020. 11. 13. 17:14

Thomas: És fennáll a veszélye a spoilernek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz