login |

Hírvasárnap – Locke & Key 3. évad? Tiger King 2. évad!

2020. 11. 15. 09:05 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Az összes ismert sorozatos (globális és angol nyelvű) premierdátum a premiernaptárunkban megtalálható.
 • Mai magyar premier: Farm VIP 3. évad, Kis fejsze 1. évad, Feketelista 8. évad + tévés premier: Roadkill 1. évad + Netflix: A korona 4. évad
 • Premier: The Blacklist S8 (vendégblogger?), The Astronauts S1, Ancient Aliens S15 (őszi), Gold Rush: White Water S4, Gold Rush: The Dirt S7, The Reagans S1, The Substitute S2, Fear Itself With Alex Lee S1, A Special School S1 + Finálé: Love After Lockup S3, My Big Italian Adventure S1, Chaos in Court S1, History’s Greatest Mysteries S1, Eli Roth’s History of Horror S2
 • Teljes évados premier: The Crown S4 (Netflix)
 • Új a magyar Netflix-en: Polly Pocket 2. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 12.02 Megtalálsz Párizsban (Find Me in Paris) 3. évad
 • Magyar premier – Duna: 2021 A dal 10. évad
 • Magyar premier – Boomerang: 11.16 Birodalmi alakulat (Kingdom Force) 1. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Netflix: 2021 Jurassic World: Krétakori tábor (Jurassic World: Camp Cretaceous) 2. évad
 • A Quibi bedőlésével elég sok épp készítés alatt lévő projekt sorsa lett bizonytalan. Volt, amelyik talált magának másik otthont, de a többség nem. Ebben a Variety-cikkben egy animációs széria, a Rudy készítője beszél arról, hogy most milyen kihívások elé néz.
 • Karanténforgatás: Pozitív teszt miatt egy napra leállították a Charmed 3. évadjának forgatását.
 • A Harley Quinn-ben Bane sosem fog meghalni, ígérték a készítők.
 • Adam Tsekhman (Gary Green) állandó szereplővé lett előléptetve a Legends of Tomorrow 5. évadjára.
 • A Mythic Quest 2. évadját Titan’s Rift alcímmel tüntetik fel a produkciós közlönyben, ami lehet, hogy csak munkacím, de lehet, hogy ez lesz végül az igazi.
 • Angliában már biztos, hogy jelentkezik karácsonyi külön epizóddal a Call The Midwife, az All Creatures Great and Small és a Birds of a Feather.
 • Az HBO Max megszerezte magának a Valley of Tears című izraeli sorozatot (bővebben róla), ami a legdrágább produkciónak számít az országban. Ez itthon is jött az HBO-ra.
 • Spanyolországban, Olaszországban és Hollandiában az Amazon elindítja az Amazon Prime Video Channels szolgáltatását, mely révén az előfizetők jó pár helyi tévécsatorna és más szolgáltató műsorát is nézhetik.
 • Wentworth Miller elmondta, hogy nem fog többet Prison Break-ezni (egyelőre persze nincs is szó arról, hogy folytatódna a sorozat), mert pályája folytatásában színészként már csak meleg karaktereket szeretne eljátszani.
 • Készítői szerződés: Hugh Davidson – Warner Bros Animation, Rebecca Cutter – Lionsgate Television
 • Az angol ITV 11.15-én kezdi el adni az I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here! új szezonját.
 • A Netflix berendelte a Locke & Key 3. évadját. (Egyelőre hivatalosan nincs még berendelve, de pár napja volt egy infó, miszerint a WGA, azaz az írószakszervezet oldalán egy dokumentumban szerepelt a szezon – lehet, hogy kerestek stábtagokat? Akárhogy is, amikor csekkoltam az oldalt, akkor nem találtam, hogy hol és milyen kontextusban, így nem tudom biztosra venni a dolgot, de logikus lenne még az S2-es premier előtt nekiállni a folytatásnak. És, ami még a 3. évad mellett van, hogy az említett hírek a The Baby-Sitters Club 2. évados berendeléséről is szóltak, amire pár napja hivatalosan is sor került.) UPDATE: Hivatalossá vált a berendelés.
 • Még nincs róla hivatalos bejelentés, de úgy tűnik, hogy a Netflix berendelte a Tiger King 2. évadját. Legalábbis Joe Exotic férje, Dillon Passage arról beszélt egy interjúban, hogy forgatott egy keveset az új szezonba.
 • Ron Mills, executive producer beszél a The Bachelorette múlt heti szereplőváltásának a hátteréről.
 • A Variety cikke arról, hogy miképp forradalmasította a Grey’s Anatomy a popkultúrát, GA-s megszólalókkal.
 • Vendégszerep: Virginia Williams, Jessica Phillips, Eileen Galindo – Why Women Kill (visszatérő), Mike Merrill – All American (visszatérő), Chris Labadie – Walker (visszatérő)
 • Állandó szerep: Stephen Moyer, Belle Shouse, Antonio Cipriano – Safehaven (Crackle),
 • Interjú: Richard Speight Jr. (Gabriel – Supernatural), Eddie Lucas (Below Deck), David Letterman, Dev Hynes (a We Are Who We Are-ban hallható előadó)
 • A Showder Klub 25×06-ban Csenki Attila, Janklovics Péter és Badár Sándor lép fel, műsorvezető: Aranyosi Péter.
 • Még két RTL Klub-os vendégszereplés: Liptai Claudia az Álarcos énekesben lesz vendégzsűri, míg az Életem történetének alanyai ma Gáspár Laci és Gáspár Niki lesznek.
 • Új sorozat: The Summoner – Syfy, 10 rész, animációs, 3 perces, készítő: Charlie Hankin (gyártó: Stoopid Buddy Studios) – saját rövidfilmje (itt nézhető) alapján, egy srácról és kihívásokkal járó lakótársáról, aki egy varázstudó, bármilyen tárgyat megidézni képes földönkívüli. A képesség hasznosnak hangzik, de utóbbi gyenge nyelvtudása miatt mindig haszontalanságokat idéz meg.
 • Pilotszkript: Coryza – csatorna nélkül (gyártó: Carte Blanche International), készítő: Stephen Wagner – Stanislaw Lem könyve, a The Chain of Chance / Katar (itthon: Szénanáthaitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, egy korábban űrhajós CIA ügynökről, akit egy olaszországi tengerparti gyógyfürdőbe küldenek, hogy vizsgálja ki ott nyaraló amerikaiak rejtélyes halálát.
 • A Kapital Entertainment megvásárolta Jake Brennan zenés és true crime podcastjének, a Disgraceland-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Callie Khouri lenne, a zenei producer pedig T Bone Burnett. Zenészekről, akik rosszul viselkedtek, illetve gyilkosságot követtek el és megúszták
 • Az Amazon-ra is felkerül a nyáron élőben sugárzott gamerverseny, a Chasing the Crown: Dreamers to Streamers, amiben Twitch-es játék streamerek versenyeztek egymással.
 • A Universal Cable Productions 4 nemszkriptelt projektet rendelt be. A Micronations egyik executive producere Seth McFarlane és bemutatja, hogy milyen lehet egy országot felépíteni, milyen állampolgárnak lenni, és olyan országokba viszi el a nézőt a világ körül, amik nem léteznek. Az Imagined Life a hasonló című Wondery-podcast alapján készül és immerzív utazásra hívja a nézőt olyan meglepő pillanatok és kihívások révén, amik hírességek és történelmi figurák életét megváltoztatták, alakították. Rendező: Don Argott. A Coming Attractions egy feelgood verseny lesz, miben reményre vágyó közösséget keresnek fel, és újítanak, építenek fel. A Courting Love pedig randireality lenne, amiben a résztvevőket egy régvolt korba transzportálják minden modern cucctól megfosztva, hogy egykori rituálék révén ismerjék meg egymást. Hogy utána esetlegesen új szerelmükkel szembenézzenek a modern világgal is.
 • Meghalt Nikki McKibbin (American Idol).

19 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2020. 11. 15. 09:17

A Tanárról nincs semmi információ, hogy mikor hajlandó leadni az RTL Klub végre az új évadot, amit pár hónapja az évadnyitó után parkolópályára tett?

lacczko - 2020. 11. 15. 09:38

Szombatonként este 20:00-tól megy már vagy 3 hete.

Tomi - 2020. 11. 15. 09:41

Úgy látom nem írtátok még meg, hogy napokkal ezelőtt berendelték az Umbrella Academy 3. Évadát.

https://deadline.com/2020/11/the-umbrella-academy-renewed-season-3-netflix-1234611981/

Deny - 2020. 11. 15. 09:41

lacczko: Az az Apatigris.

wickee: Szerintem januárban azzal kezdik a szombat estéket. Az Apatigris 2-3 hét múlva kifut, de nem hiszem, hogy az ünnepek előtt elkezdenék adni a Tanárt.

wickee - 2020. 11. 15. 09:51

Deny: Remélem igazad van. :)

Devy - 2020. 11. 15. 09:53

Nagyon kiváncsi leszek az odaát utolsó részéhez hogy milyen lesz…
Szép lezárást kapott vagy csak lesz??

winnie - 2020. 11. 15. 10:09
Kati néni - 2020. 11. 15. 10:28

Jáj, én rosszul vagyok, ha valaki egy bírálóbizottság tagjára “zsűriként” hivatkozik.
A zsűri egy csoport (lásd “jury”), a zsüror (“juror”) pedig a résztvevő.

És már évek óta hallom fiataloktól és idősektől egyaránt. “Zsűritag”. 3 hanggal több, nem sok.

Nem baj, ha egy szó jelentéstartománya tágul vagy módosul, viszont ebben az esetben nem egyértelmű, ráadásul ennek a kifejezésnek latin eredetű háttere és történelme van.

winnie - 2020. 11. 15. 10:35

pedig ez meg védhető is azzal, hogy egyrészt az a plusz 3 hang többszörösen összetett szót kreál (ami persze szétszedhető), másrészt azzal, hogy ő a vendegzsűri csoportot alkotja, ées így nem is sérül a dolog.

tghcs - 2020. 11. 15. 10:52

Arról van valami infótok, hogy miért nem jött ma a Netflixre a The Blacklist?
Még a héten kitett előzetewsnél is úgy volt, hogy mától ott is elérhető, és semmilyen hírt nem találok erről az oldalon sem.

szaszab - 2020. 11. 15. 10:54

Mi történt a The Blacklist s08 al?
Még tegnap is írta netflix hogy vasárnap új rész.
Látom ma winnie is kihúzta a magyar premierek közül.
strange…

A kis fejsze holnap lesz premier hbo go szerint, nem ma.

winnie - 2020. 11. 15. 10:55

passz, csak láttam, hogy nem került fel. talán jön napközben?

Shannen - 2020. 11. 15. 14:01

Szívesen írok a The Crown kezdéséről, sokkal jobban berántott most az évadkezdés, mint tavaly.

winnie - 2020. 11. 15. 14:22

ó, köszi, ezt a szezont én is kezdeném, de nagyon le vagyok maradva.

Enzo - 2020. 11. 15. 17:25

Ez a “The Summoner” érdekesen hangzik :D
A link viszont sztem rossz abban a pontban, egy TZGZ ajánló videóra mutat rövidfilm helyett.

Továbbá: másnak is van néha olyan, hogy az oldalsáv fölötti reklám magától elindul és üvölt, miközben az ikon szerint le van némítva? :O

winnie - 2020. 11. 15. 17:46
Enzo - 2020. 11. 15. 18:13

@winnie: ah, köszi! ez poén :D

BotondB - 2020. 11. 17. 21:59

Ha lehet, én írnék a The Crown-ról egy egész évadosat egy héten belül :)

winnie - 2020. 11. 18. 05:22

botondb: köszi, már kaptunk!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz