login |

Emlékeztető: Doktor Deniz 1. évad

2020. 11. 21. 11:00 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, Ázsia sorozatozik,

Ma. 11:45. Sony Max. Merhaba Hayat – 1×01

Török sorozat, ami heti és 13 részes évados? Ez az eddigi tapasztalataim alapján biztatóan hangzik, bár nem tudok semmit sem róla, csak annyit, hogy elvileg 2012-es.

És például azért sem tudok semmit, mert a Sony Max sem foglalkozik vele. Oké, értem, a délelőtti időpont beszédes, de azt már eddig is sokszor leírtam, hogy ilyenkor miért nem böfögnek oda a FB-ra annyit, hogy “Lesz. Nesztek, promókép, 11:45, török.” Vagy valami leírást (mert az sincs sehol). Ha annyi a meló, akkor valaki céges ember némi kötelességtudattal otthonról a szabadidejében esetleg lesz*rhatná egy kicsit a nézőket (mert egyébként le sem sz*rják). Lehet, hogy nem ér semmit sem (bár kis csatornánál pár néző is megmozgatja a mutatót), de még így is kevesebb időt szán rá, mint most én, pedig nekem még csak nem is érdekem, hogy sikeres legyen. Mások vagyunk. (Nyilván csak a netes jelenlétre gondolok, lehet, hogy a tévében agyonpromózzák.)

Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha a török sorozatok kicsit is népszerűek lennének itthon…?

UPDATE: A sorozat a Private Practice adaptációja.

4 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2020. 11. 21. 14:33

Ez amúgy elvileg a Private Practice török adaptációja.

winnie - 2020. 11. 21. 16:40

köszi.

anymany - 2020. 11. 24. 17:10

Ó, dehogynem. Nagyon is népszerűek a török sorozatok nálunk. Közel 40 sorozatot leadtak már, és még mindig veszik őket.:)

winnie - 2020. 11. 24. 21:38

természetesen ez irónia volt, épp ezért érthetetlen a dolog. (mondjuk amellett, hogy én is ezt mondom, azért a népszerűség relatív, mert a délutáni sãvban szerepelnek jól, és minimál nézettségű csatornákon dupláznak nézettséget, ld. life tv.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz