login |

Hírvasárnap – The Haves and The Have Nots 8. évad!

2020. 11. 22. 09:24 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Az összes ismert sorozatos magyar premierdátum a hazai premiernaptárunkban megtalálható.
 • Mai magyar premier: Nicsak, ki vagyok – a rejtélyek színpada 2. évad, Talált pénz 1. évad
 • Premier: Love After Lockup S3 (őszi), Blame Game S17, My Lottery Dream Home S9 + Finálé: Unprotected Sets S2 (őszi), Ghost Nation S2, Real Time with Bill Maher S18
 • Magyar premier – STORY4: 11.28 Kisvárosi doktor (Familie Dr. Kleist) 10. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 12.06 Különös szülők (Other Parents / Andere Eltern) 2. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 11.23 Egy csipetnyi bűvölet: A rejtélyek városa (Just Add Magic: Mystery City) 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 11.28 A Lármás család (The Loud House) 5. évad
 • 12.04-én le fog menni a Kikiwaka táborral crossoverező 4. évados Raven otthona-epizód is a Disney Csatornán, bár a szezon csak később érkezik.
 • A sorozat csúcsán a The Walking Dead alatt egy 30 másodperces reklám 502 500 dollár volt, a Fear The Walking Dead alatti hirdetés pedig félpercenként 395e dollárt kóstált. Most 135 369, illetve 52 737 dollár az átlagár.
 • Az ITV-s Innocence 2. évadja teljesen új történetet fog hozni, egy 2015-ös esetet dolgoz majd fel, amikor Keswick városában egy tanárnőt azzal vádoltak, hogy viszonya volt 16 éves diákjával, akit később megöltek. A nőt, annak ellenére ítélték 15 évre, hogy ragaszkodott ártatlanságához és sok minden az ellen szólt, hogy ő a gyilkos. A sorozat ezen a ponton kezdődik, amikor az ítélet után továbbra is próbálkozik a főhős a saját igazát bizonyítani.
 • A Midsomer Murders 21. évadjára visszatér Neil Dudgeon (DCI John Barnaby), Nick Hendrix (DS Jamie Winter) és Annette Badland (Dr Fleur Perkins)
 • A Lily James főszereplésével készülő The Pursuit of Love a tervek szerint 3 évados lenne, ami nem meglepő, hiszen Nancy Mitford-nak 3 könyve jelent meg. Az S2 ennek megfelelően a Love In A Cold Climate címet viselné. (A 3. könyv címe: Don’t Tell Alfred).
 • Mindig csak nézek, amikor bejelentik, hogy mi minden érkezik az amerikai Pluto TV-re, ami egy ingyenes streaming szolgáltatás. Hó végén például olyan klasszikusok, mint Happy Days, Mork & Mindy, Laverne & Shirley, The Love Boat, Family Ties, Wings, Mission: Impossible és The Beverly Hillbillies.
 • Regina Hall készítői szerződést írt alá produkciós cége révén a Showtime-mal.
 • A ViacomCBS Networks International szkriptelt projektjeivel mostantól elkezdi kiemelni az alulreprezentált kultúrákat a gyerekeknek szóló műsoraiban, sorozataiban. Latin-Amerikában a költségvetésük 25%-át fogják edukációs célokra, valamint olyan projektek fejlesztésére fordítani, amiknek a készítői színesbőrűek. Európában, Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában pedig a büdzsé 30%-a fog olyan történetek készítésére menni, ami alulreprezentált csoportokról, illetve problémakörökről szól.
 • Meghan Trainor nem lesz benne az angol The Voice 10. évadjában, mert gyereket vár. (És a férje a kisfiú a Spy Kids-ből, mik nem vannak!)
 • A Netflix magyarítói homályban vannak, mert 3. évadnak írják, de 12.08-án érkezik Mr. Iglesias 2. évadjának folytatása – és tippre befejezése, de mit tudhatom én. (Ugye a 6 részes első etap után sejteni lehetett, hogy kettészedték a szezont.)
 • Az OWN berendelte a The Haves and The Have Nots 8. évadját.
 • A Life Tv berendelte a Bréking! 2. évadját.
 • Így készült a Steven Universe-ben Ruby és Sapphire esküvője – a készítő, Rebecca Sugar kommentálásával és képek kíséretében.
 • Vendégszerep: Wentworth Miller – Law & Order: SVU (megint), Alexandra Billings – The Conners (visszatérő), J.J. Hawkins – Charmed (visszatérő),
 • Pilotszerep: Gretchen Mol – Ameircan Gigolo (Showtime)
 • Interjú: Krista Vernoff (a Grey’s Anatomy showrunnerje), Ariyon Bakare (Carlo Boreal – His Dark Materials), Matt Tyranauer (a The Reagans rendezője), Amare-Jae St. Aubryn (Small Axe egyik főszereplője), Aaron Thomas, Shawn Ryan és Shemar Moore (a SWAT showrunnerjei, valamint a főszereplő),
 • Az Életünk története mai adásának Peller Anna és Peller Mariann lesz a vendége.
 • Új sorozat: The Fabulous Furry Freak Brothers The Freak Brothers – csatorna nélkül (gyártó: WTG Enterprises), animációs, készítő: John Althschuler és Dave Krinsky, showrunner: Alan Cohen és Alan Freedland, executive producer és főszereplő: Adam Devine és Blake Anderson – Gilbert Shelton képregénye alapján, az 1969-es San Francisco-ról, ahol az életet a szabad szerelem, a közösségi élettér és a politikai tiltakozások határozzák meg, itt tölti mindennapjait három férfi és mocskosszájú macskájuk, miközben próbálnak kerülni mindent (sorozást, drogzsarukat, munkát), és csak a megváltozott tudatállapotra utaznak. Amikor azonban genetikailag mutálódott marihuánát szívnak, 50 évvel előre ugranak az időben, és egy teljesen más társadalmat fedeznek fel, ahol nagyon nem érzik otthon magukat, ld. high tech vagy negyedik hullámos feminizmus. extrém dzsentrifikáció és túlzott politikai korrektség. Próbálnak alkalmazkodni, amiben segíti őket az, hogy nagy meglepetésükre a cannabis legálissá vált.
  Főszereplők: Woody Harrelson, John Goodman, Pete Davidson, Tiffany Haddish.
 • Pilotszkript: Yes, My Boss! – csatorna nélkül (gyártó: Frolic Media), animáció, készítő: ?? – a Tapas Media webes képregénye alapján, millennial romantikus komédia egy népszerű, de nehezen megélő netes képregény-rajzolóról, aki jó irodai állást kap, ami mellé egy erőszakos főnök is jár. Ezt a munkáját próbálja valahogy egyensúlyozni képregényes stúdiójával, így felvesz egy gyakornokot maga mellé, akiről kiderül, hogy az ő szörnyű főnöke, aki titokban a legnagyobb rajongója is. Vajon képesek együtt dolgozni?
 • Az Amblin Television megvásárolta a The Washington Post cikkének, a The Afghanistan Papers: A Secret History of The War-nak (itt olvasható el) a tévésorozatos adaptációs jogait, melyet Alex Gibney közreműködésével adaptálnak szkriptelt- és dokusorozattá. A könyv az afgán háború titkos történetét meséli el, amit a szerző három év kutatás után írt meg, miután elég sokat küzdött az amerikai kormánnyal, hogy hozzájusson bizonyos iratokhoz, amik a hadsereg színfalak mögötti frusztrációját, aggályait és a kudarcainak elismerését listázzák, miközben a kormánytisztviselők mindkét oldalon haladást és magabiztosságot kommunikáltak.
 • Az E! berendelte az E! True Hollywood Story 2. évadját.
 • A Cake Boss-os Buddy Valastro ősz elején elég komoly bowling-balesetet szenvedett, és egyáltalán nem biztos, hogy tudja folytatni munkáját kézsérülése miatt, ami értelemszerűen a tévésorozataira, azaz cukrászreality-jeire is kihathat.
 • Szívelégtelenségben meghalt a Wipeout most forgatott felélesztésének egyik versenyzője, nem sokkal az után, hogy teljesítette az akadálypályát.

6 hozzászólás Ne habozz!

Stewie - 2020. 11. 22. 09:57

TV2 berendelte a Dancing With The Stars második évadját, legalábbis Kiss Ramóna a műsor elején mondta, hogy jövőre is lesz Dancing With The Stars

Silver-sama - 2020. 11. 22. 10:35

A Kikiwaka tábor már a Jesse-vel is crossoverezett, nem? Mi ez, Disney gagyi-vígjáték-univerzum?

winnie - 2020. 11. 22. 10:37

nem (csak) crossoverezett a Jesse-vel, hanem az a Jesse spinoffja.

Ognimalf - 2020. 11. 22. 12:08

Én arra lennék kíváncsi, hogy melyik reklámok értek meg 502500 dollárt a WD reklámblokkjában..

winnie - 2020. 11. 22. 12:24

mármint hogy értve? minden reklám. annyi volt a tarifa, annyiért lehetett vásárolni. átlagosan.

obi - 2020. 11. 22. 13:34

A Warrior a Cinemax utolsó sorozata ugyi?akkor gondolom nem fog kapni 3.évadot a sorozat??Remélem hogy evvel tisztában voltak a készítók hogy a 2.évad utan könnyen jöhet a kasza ez véget….

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz