login |

3 hozzászólás Ne habozz!

serra - 2020. 11. 22. 18:51

Hát.. Legalább Anya valódi volt. Az is valami. :) A párizsi erkélyes jelenet volt talán a leggyengébb láncszem, ott a sorozat nézése közben is feltűnt mennyire mű az egész.
Kicsit off, de ha már digitális trükkökről van szó érdemes megnézni a “The Capture”-t. Eléggé elgondolkoztató merrefelé tartunk..

winnie - 2020. 11. 22. 19:23

egyébként a vicc az egészben, hogy mostanság folyton nyüszítek, vagy legalábbis gyanúsnak látok sok külső jelenetet (ugye a dead to me kritikájában meg is jegyeztem, pedig ott aztán tényleg senki nem említette), itt viszont sehol nem tűnt fel ilyesmi, pedig jó páran említették. vagy így beszippantott, vagy csak kevesebbet néztem tableten, nem tudom. csak vicces volt.

SpentRocket - 2020. 11. 23. 08:02

Én az ilyeneken mindig csak tátott szájjal nézek. Általában tényleg csak azokat a CGI-ket veszem észre, amik leugranak a képernyőről, a többit nem, és mindig elámulok, hogy a sokszor a látott kép 90%-a digitális.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz