login |

Promóképek: High School Musical: The Musical: Holiday Special

2020. 11. 22. 17:50 - Írta: Necridus

Szólj hozzá | kategória: kandi,

Egy éve már, hogy a Disney+ elindult Amerikában (szlovák források szerint 2021 második felében megérkezhet hozzánk is), s rögtön két elég konkrét célcsoporttal rendelkező sorozattal indította pályafutását. A The Mandalorian mellett a High School Musical: The Musical: The Series kapta meg a megtiszteltetést a streaming platform elindítására. Előbbinek már megérkezett a második évadja, és ha nem lett volna vírus, utóbbi is folytatódhatott volna.

Cserébe a remek első évad után, de még a második előtt még kapunk egy nettó 45 perces ünnepi különkiadást december 11-én, melyhez az EW jóvoltából egy halom promóképet kaptunk néhány infóval az S2-ről, illetve arról, hogyan is sikerült a járvány idején összehozni ezt az epizódot (még a The Bachelor-házban is forgattak!). Az epizód nem a sorozathoz fog szervesen kapcsolódni, ugyanis egy nem szkriptelt rész lesz, de benne jobban meg lehet majd ismerni a stábot.

Itt a cikk a többi részletekért az érdeklődőknek. A teljes képgaléria pedig tartalmaz a második évad premierjéből is képeket. A tovább mögött nézhetőek is. Azért némelyik elég spoileres. Az előzetes pedig itt található.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz