login |

Bob Hearts Abishola: kezdett a 2. évad

2020. 11. 23. 17:20 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Akkor most miről fog szólni a sorozat, hogy Bob összejött Abishola-val?

Nem spoiler, nyugtatom meg Chuck Lorre hazai rajongóinak a hadát, de elég gyorsan túlléptek a lánykérésen (szóval vége a stalker fázisnak, csavarral), bár ki tudja, talán még előkerül a téma a CBS komédiájában. Ha meg nem, akkor lehet készülődni arra, ami ezek után következik, és tippre most már nem lesz huzavona, hanem végig egymás mellett maradnak.

És azt hiszem, hogy a folytatásban elég lenne linkelnem a tavaszi finálékritikámat, mert visszaolvastam, és realizáltam, amit sejtettem, hogy pont ugyanazok, az egyszer már leírt a gondolatok támadtak bennem: még mindig ártalmatlan és pozitív a sorozat (a kellő pillanatokban szerencsére remekül belecsempészve pimasz és nem túl PC megnyilvánulásokat), és még mindig fel van püffedve a sok szereplőtől.

Értem én, hogy repetitív lenne romantikus komédiának, és lehet, hogy nincs is annyi a karakterekben, amiket a kulturális dolgokkal ki tudnának egyensúlyozni, de itt megint vért izzadtak a készítők, hogy mindenki kapjon egy-egy jelenetet – a legjobb Bob tesója volt, aki egyszer benézett az ajtón, aztán már ott sem volt.

Mint szinte minden általam látott rész, ez is közepes volt, simán nézhető, de pár jobb pillanattól eltekintve nem túl emlékezetes. Bob szála elég repetitív lett, most kivételesen Abishola rokonainak a jelenete jópofára sikeredett, a prímet pedig a készítő kórházas karaktere vitte el, aki a többi mellékfigurával ellentétben nem egy, hanem talán két jelenetet is kapott a kábé 17 perces nettó epizód alatt.

1 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2020. 11. 23. 22:32

“Kemi” egy csomó jelenetet magának ír meg, ez nem annyira elegáns, de Woody Allennek is bejött, és amúgy meg jót tesz a szórakoztatási faktornak, szóval jöhetnek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz