login |

Délelőtti videó 3.: It’s a Sin

2020. 11. 24. 11:30 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: Anglia lecsap, video,

Russell T. Davies ezúttal a Channel 4-ra készített egy drámát, eredetileg The Boys-ként, a végleges címet pedig fenn olvashatjátok.

A 80-as éveket teljesen felölelő történet az AIDS-ről szól. Három 18 éves srác van a középpontjában, aki reménnyel, örömmel és ambícióval telve lelépnek London-ba, így kerülve azon járvány közelébe, amire a világ fittyet hány. Az életük fokozatosan elkezd változni, ahogy a vírus pletykából fenyegetéssé, majd konkrét veszélyforrássá válik, és egyben összehozza őket az ellene való harcban, amiben egy barátnőjük is segíti őket. Mindebbe persze a melegekkel kapcsolatos akkori, még igencsak erős előítéleteket is beleszőve.

A tovább mögött az első teaser – természetesen a Pet Shop Boys-számra. Szereplők: Neil Patrick Harris, Olly Alexander, Keeley Hawes, Stephen Fry, Tracy Ann Oberman, Shaun Dooley, Omari Douglas, Callum Scott Howells és Lydia West.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz