login |

Délelőtti videó 4.: Doktor Balaton 1. évad

2020. 11. 24. 11:55 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, video,

A TV2 a tovább mögötti hosszú és rövid promót adtak ki jövőre induló új, napi sorozatához, melynek végre kiderült a készítője is: Diószegi Judit. A Doktor Balaton-ról, például a sztorijáról már írtunk korábban, most lehet menni és kiszúrni, hogy kik fognak vendégszerepelni a sorozatban. Kezdem: Crespo Rodrigo. (Az állandó szereplők egy részét már az előző linken leírtuk.)

2 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2020. 11. 24. 14:17

Én egyszer befizetnék egy Született feleségek alapján íródott magyar telenovellára. Csak az alapszituációt kellene az első szezonból átvenni, alaposan átkalapálni, új átívelő rejtélyszálat adni hozzá, a későbbi évadok humoros jeleneteit, mellékszálait ebbe az egy kerek történetbe tömöríteni.

Pl. öt barátnő ül az asztalnál, nem látjuk az arcukat, csak annyit, hogy kártyáznak. Éppen arról esik szó, hogy ki hogyan veszítette el a szüzességét. Amikor “A” nő mesél, “B” kezdi kínosan érezni magát, az egyik lábával vakargatja a másikat. Ekkor kimegy a konyhába, hogy hozzon valami töményet. Ő Mary Alice, aki soha nem gondolta volna, hogy az egyik legjobb barátja az, akit már lassan 20 éve el akart kerülni. Hirtelen ötlettől vezérelve az egyik pohárba mérget csepegtet és visszatér. Már látjuk a többi asszony arcát, ám a szeleburdi “Susan” hirtelen feláll, meglöki Mary Alice-t és a tálca felborul.

Másnap “Mary Alice” felakasztja magát.

Vajon melyik nőt akarta megölni?

mSO - 2020. 11. 24. 15:04

Nagy erő nagy felelősség :D

Egyébként tetszik az előzetes alapján, szívesen nézném.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz