login |

Délelőtti videó 3.: The Underground Railroad

2020. 11. 25. 11:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: video,

Az Amazon nemsokára bemutatkozó új sorozatát Barry Jenkins készítette Colson Whitehead könyve alapján.

Az amerikai rabszolga-felszabadító mozgalmak és a földalatti vasút történetét mossa össze kitalált elemekkel – itt egy valódi vonat szállítja a rabszolgákat egy alternatív Amerikába. A sztori középpontjában egy vonatra felszálló rabszolga lány van, aki átszeli Amerikát az igaz szabadság reményében, miközben egy neves rabszolgavadász van a nyomában.

A tovább mögött előzetes. Szereplők: Thuso Mbedu, Chase W. Dillon, Aaron Pierre, Joel Edgerton, Damon Herriman, William Jackson Harper, Amber Gray, Jim Klock, Lily Rabe, Fred Hechinger, Owen Harn.

Tartalék:

2 hozzászólás Ne habozz!

kisanna - 2020. 11. 25. 12:38

Nahát, nem is tudtam, hogy csinálnak belőle sorozatot! a könyv nagyon jó olvasmány, remélem, ez is olyan lesz. ha nem lesz, aki írna róla, én szívesen vállalom!

Gavroche - 2020. 11. 25. 18:56

A Moonlight mestermű, az If Beal Street Could Talk-ot szèpen adaptálta, úgyhogy bízom Barry Jenkins-ben, hogy jó ízléssel oldja meg ezt a feladatot is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz