login |

Emlékeztető: Talált pénz 1. évad

2020. 11. 27. 19:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, ,

Ma. 20:00. HBO. Tuff Money / Bani Negra – 1×01 (kritika + király promó + magyar feliratos hosszú előzetes) – az elsősugárzás vasárnap 21:00-kor van az HBO3-on, ez az ismétlés. (Ja, és magyar szinkronos a premier, legalábbis az HBO GO-ra így került fel.)

Valamiért csúnyán benéztem múlt héten ezt a premiert, arra emlékeztem, hogy csak az HBO GO-ra jön, de nem, a tévében is debütált az HBO Europe új, román sorozata (azért figyelitek, hogy miközben készülnek az HBO Europe román, cseh és lengyel sorozatai, addig a magyar sorozatoknak már jó ideje se híre, se hamva, és tippre nem azért, mert a Terápia vagy az Aranyélet ne sikerült volna jól).

Mivel még nem láttam, a sztori kapcsán a hivatalos tartalmat, én csak annyit tudok róla, hogy két átlagember rabol benne bankot, vagyis lop el sok pénzt.

Az HBO Europe bábáskodásával készült sorozat két közlekedésbiztonsági technikusról szól, akik azon viccelődnek, hogy képesek lennének elkövetni a tökéletes bűntényt. Doru és Ionel szerint a közlekedési lámpák átállításával manipulálni lehet a forgalmat, és ki lehetne rabolni az egyik bank pénzszállító autóját. Persze senki sem veszi őket komolyan, mígnem olyan helyzetben találják magukat, hogy kénytelenek véghezvinni a rablást. Hőseink az erkölcsi fék és az önmegvalósítás csapdájában vergődnek.

1 hozzászólás Ne habozz!

turosz - 2020. 11. 27. 21:00

Feliratos volt, de az első ismétlés már szinkronosan ment.
Két igazi lúzer, Kelet-Eu./Balkán abszurd világában, egyértelműen a vígjáték irányába hajlik a megvalósítás, a családi szál miatt nyomokban némi drámával.
Nálam olyan határeset volt a kezdés, a potenciált látom benne, így még maradok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz