login |

Hírszerda – Queen Sono-kasza!

2020. 12. 02. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Ezek a saját gyártású sorozatok nem elérhetőek a hazai Netflix, Amazon Prime Video és HBO GO felületén.
 • Mai magyar premier: – + HBO GO: Megtalálsz Párizsban 3. évad + Netflix: Idegenek világa 1. évad
 • Premier: Mighty Cruise Ships S3, Celebrity Game Face S1 (téli), Maine Cabin Masters S6, The Fifth Estate S46, Great British Christmas Menu S1, Love Bites S1
 • Új standup különkiadás: Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic (Netflix)
 • Teljes évados premier: Alien Worlds S1 (Netflix)
 • Új a magyar Netflix-en: Check The Store Next Door: The Next Chapter S1
 • Új a magyar Amazon-on: Where’s Waldo S1
 • Magyar premier – Comedy Central: 12.10 Bob burgerfalodája (Bob’s Burgers) 10. évad
 • Magyar premier – AXN: 2021 Lincoln Rhyme: Vadászat a Csontemberre (Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector) 1. évad
 • Magyar premier – TV2: tavasz A nagy duett 7. évad
 • A Netflix berendelte a La Casa de Papel koreai adaptációját.
 • (Ha valaki lemaradt volna róla: Amerikában 11.27-én felkerült az HBO Max-ra az Industry 1. évadjának maradék 5 epizódja is. Itthon marad hetiben az HBO GO-n.)
 • Az újévi különkiadással Bradley Walsh és Tosin Cole (Graham és Ryan) kiszáll a Doctor Who-ból.
 • A The Expanse 5. évadja a könyvsorozat 5. kötetét fogja lefedni, pár 6. évados szálat behozva.
 • Az Amazon a The Wilds pilotját 12.11-i premierje alkalmából elérhetővé teszi Twitter-en, Instagram-on és Facebook-on is.
 • A Floribama Shore 4. évadja az Arizona állambeli Lake Havasu-nál forog.
 • David Ramsay (Diggle) vissza fog térni a CW-s képregény-sorozatokba. Egyrészt 5 epizódot fog rendezni, másrészt vendégszerepelni fog ötször (The Flash, Supergirl, Batwoman, Superman & Lois és Legends of Tomorrow – utóbbiban egy titkos karakterként)
 • Karanténforgatás: Pozitív teszt miatt 2 hétre leállt az HBO-s Scenes From A Marriage forgatása.
 • Napi “felháborodás”: Nyomozás indult az angol I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! című reality mostani szezonja kapcsán, ami Walesben forog. Az ok az, hogy a készítő nem őshonos ízeltlábúakat engedtek szabadon nem stúdiókörülmények között, amik elszabadulása fenyegetést jelenthet a helyi fajokra.
 • Napi “kirúgás”: A BBC-s MasterChef: The Professionals egyik múlt heti adásában csak 3 versenyző szerepelt, mert az egyiküket ki kellett vágni. Előre nem látható, magántermészetű, egészségügyi dolog miatt. (A forgatás júliusban volt.)
 • 12.13-án jön az első The Walking Dead Holiday Special, amiben Chris Hardwick műsorvezetése mellett egy csomó közreműködő fog videóchaten beszélni a sorozatról (még IronE Singleton is!), plusz lesznek ünnepi betétek is benne.
 • A For All Mankind 2. évadja 02.19-én indul az AppleTv+-on.
 • Új sorozat: Surface – AppleTv+, készítő: Veronica West, főszereplő: Gugu Mbatha-Raw (co-executive producer is!), executive producer: Reese Witherspoon, pszichológiai thriller és… ennyi, többet nem tudni róla.
 • Shawn Levy készítői szerződést írt alá produkciós cége révén a Netflix-szel. A 20th Century Fox-ot hagyja ott szerződése lejártával. És mindez 9 számjegyű összegért történt.
 • Az NBCUniversal International reality-kre szakosodott streaming platformja, a Hayu elindult Németországban és Ausztriában is, így már 16 piacon elérhető.
 • A Netflix elkaszálta a Queen Sono-t. A már berendelt 2. évad sem fog elkészülni. (A sorozat végzetét egyértelműen a vírus jelentette, ami elég komoly produkciós kihívásokkal szolgált, lévén az első szezont is 37 különböző helyszínen forgatták, többek között Dél-Afrikában, Nigériában, Kenyában és Zambiában.)
 • A Netflix berendelte az Izzy’s Koala’s World 2. évadját.
 • Matthew Graham és Emma Frost, a The Spanish Princess showrunnerjei beszélnek a 2. évados fináléról.
 • Vendégszerep: Anne Heche – All Rise (visszatérő), Shangela Pierce – Station 19, Sharif Atkins, Kim Matula – 9-1-1: Lone Star
 • Pilotszerep: Paul James, Cybill Shepherd, Ayden Mayeri – I Love This for You (korábban Big Deal) (Showtime)
 • Interjú: Jeffrey Katzenberg és Meg Whitman (a Quibi vezetői), Marielle Heller (Mrs. Wheatley – The Queen’s Gambit), Anya Taylor-Joy és Thomas Brodie-Sangster (Beth és Benny – The Queen’s Gambit),
 • A Tudhattad volna elég nagy siker az HBO GO-n, a csatorna tájékoztatása szerint a Csernobil magasságában jár, egyértelműen az idei király, arról nem is beszélve, hogy a megszokott 2-3-4. részes csökkenéseknek szinte nyoma sincs, alig van lemorzsolódás.
 • Pilotszkript: The Other Black Girl – Hulu, készítő: Zakiya Dalila Harris – saját könyve alapján, sötét tónusú történet a munkahelyi politikáról és a női barátság fontosságáról, egy fekete szerkesztő-asszisztensről, aki felfele tart egy New York-i kiadó ranglétráján. Amikor pedig kap egy fekete munkatársat, nagy örömmel fogadja, de idővel a feje tetejére áll a világa azzal, hogy mindenki kedvencéből elsőszámú közellenséggé változik. Vajon a másik fekete lány barát vagy ellenség?
 • Új sorozat: Express – spanyol, készítő: Ivan Escobar, az expressz emberrablások növekedésről, amikor azonnali váltságdíjért cselekednek a rablók.
 • Egy NFL wild card meccset nem csak egyszerre fog adni az ESPN és az ABC, hanem egy külön közvetítést kap a Freeform-on is, ami az alkalmi nézőknek fog készülni. (És emellett az ABC és az ESPN párhuzamosan fogja adni a 12.07-i és a 12.28-i Monday Night Football-t.)
 • Elaine Welteroth és Amanda Kloots csatlakozott a The Talk című napi talkshow-hoz új műsorvezetőként.
 • A truTV 10 részre berendelte a Big Trick Energy című bűvészes sorozatot, amiben Chris Ramsay, Eric Leclerc, Wes Barker és Alex Boyer fog gyanútlan emberek között “varázsolni”, de nem csak őket, hanem egymást is megpróbálják meglepni sajátos, extrém, provokatív trükkjeikkel.

15 hozzászólás Ne habozz!

Sorozatgyilkos - 2020. 12. 02. 09:29

Biztos Shawn Levyről van szó? Ő már évek óta a Netflixnél van.

winnie - 2020. 12. 02. 09:33

csak dolgozott nekik. mármint nem múlt időben, de nem csak nekik dolgozott, és ami a lényeg, hogy szerződése a fox stúdióval volt (ld. last man standing). és így működnek az efféle overall dealek, hogy elégedettek vele kreatív vagy monetáris szempontból, ezért magukhoz kötik szerződéssel, ergó mostantól csak nekik fog dolgozni, vagy legalábbis elővételi joguk lesz bármilyen projektjére.

Tibi - 2020. 12. 02. 09:52

Ó, köszi a jó hírt, ezek szerint már élesedett is a Megtalálsz Párizsban 3. évad?
Meg kell újítani az előfizetést :)

winnie - 2020. 12. 02. 10:01

a lányom már meg is nézte az első két részt reggel, még spoilerezni is tudok belőle:)

Zoli - 2020. 12. 02. 10:13

Végre a két DW-s óriási gáz volt-Graham még menthető lett volna kicsit modernizálva gyorsítva de így a legjobb .Ki kik lesznek vajon helyettük.?

Tipca - 2020. 12. 02. 10:44

DW-ben én Grahamet sajnálom, én őt csíptem a legjobban a csapatból. Ryan az mehet a levesbe, Yas akár még jó is lehetne, csak nem nagyon használják ki, hogy ő elvileg rendőr, tehát kapott kiképzést.

Venom - 2020. 12. 02. 11:21

“A Tudhattad volna elég nagy siker az HBO GO-n, a csatorna tájékoztatása szerint a Csernobil magasságában jár, egyértelműen az idei király” – a Lovecraft Country nem húzott be nézőket? Azt hittem, népszerű.

winnie - 2020. 12. 02. 11:28

a jelek szerint ennyire nem. de a többi idei premier, sem volt itthon akkora siker, ld. outsider vagy raised by wolves.

DarkEagle - 2020. 12. 02. 12:41

DC CW hír:
Még hogy titkos karaktert fog játszani. Mindenki sejti kb hogy Zöld Lámpást fog alakítani majd. Legalábbis igen meglepő lenne ha valamit alakítana.

Thomas - 2020. 12. 02. 12:45

És mégis lement ma a Voice eredményhirdető, mert azt a meccset harmadszor (?) is átpakolták, és így most holnap lesz.

Silver-sama - 2020. 12. 02. 13:59

DarkE: én is erre gondoltam :D az is fura nekem, hogy az összes soriban fog szerepelni. a következő crossover event?

Necridus - 2020. 12. 02. 14:14

Diggle hír:

Vaaaaagy bárki mást? A LoT-ról beszélünk, ott bármi megtörténhet. Lehet, hogy Diggle egyik leszármazottja/felmenője, akit szintén ő formál meg. Vagy másik univerzumban más életű Diggle? Esélyes a GL szerep, de mégiscsak a LoT-ról van szó.

Az, hogy minden soriban benne lesz, az meg szerintem valahogy az ARGUS-hoz fog kapcsolódni – de én is csak találgatok. Flashbe is már párszor bekerült amiatt, simán mehet a többibe is. Superman & Loisnál meg a legegyszerűbb talán a szerepeltetése, miután ő is Metropolisba költözik.

Sidoka - 2020. 12. 02. 14:35

Arrol van valami listatok hogy a virus miatt csuszo sorozatok mikor folytatodnak?
Pl: Mayans MC, Outlander stb…

winnie - 2020. 12. 02. 15:42

konkrétan minden sorozat csúszik a vírus miatt, szóval listának csak ez van, ami az összes premieridőpontot tartalmazza: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/01/21/2020-as-sorozatos-premiernaptar/

persze ezek közül vannak sorozatok, amiket őszig akartak elkezdeni forgatni, és a vírus miatt csúsznak, és vannak, amiket amúgyis csak ősz után forgattak volna, így ha csúsznak, akkor mondjuk a nehezebb produkcióelőkészítés miatt. előbbiek esetében mindig írjuk hírekben az új forgatáskezdések időpontját (‘karanténforgatás’ előtaggal, ami kereshető), utóbbiakat nem emelem ki, mert azokról nem érkezik hír. (az outlandert nem tudom, mikor forgatták volna, de arról nem tudni, hogy elkezdődött-e, de az, hogy mikor folytatódnak, egyikről sem tudni 2021? 2022? mert, ha el is készülnek valamikor, akkor sem biztos, hogy rögtön képernyőre kerülnek.)

Enzo - 2020. 12. 02. 16:43

@winnie: BattleBots-t beraknátok a premiernaptárba légyszi? (holnap jön, lásd múltkori kommentem :))
+Ha esetleg elfér holnap/holnaputáni délelőtti videónak, dobok 1-2 teasert is:
45 másodperces: https://www.facebook.com/battlebots/videos/427821004890199/
20 másodperces: https://www.facebook.com/battlebots/videos/742297769702100/
Köszi!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz