login |

NCIS: Los Angeles: kezdett a 12. évad – írta Torjack

2020. 12. 02. 20:00 - Írta: vendegblogger

4 hozzászólás | kategória: kritika,

A tavalyi rövidített szezon után csaknem fél évvel befutott az NCIS: LA 12. évadja, mely ezúttal is kevesebb epizóddal fog futni a járvány miatt. 

Elvileg az új szezon, optimista hozzáállásról tanúbizonyságot adva, már a járvány után játszódik, de 3 rész után még nem is igazán volt szó erről az új etapban. De nézzük a premiert!

Nem meglepő módon, egy teljesen átlagos évadközi epizóddal nyitottunk. Az ügy gyakorlatilag említést sem érdemel, lehetett volna ilyesmi a 8. vagy a 14. részben is. Csapatfelállás szempontjából volt ugyan új infó, hiszen van egy új állandó tagja a csapatnak, egy régi meg kilépett, de közben meg… akit érdekel, majd megnézi.

A tavalyi évadzáró sztoriját a 12×02 vitte tovább és zárta le – évadnyitónak inkább passzolt volna ez a rész, bár talán a csapattal kapcsolatos évadnyitós infók valóban nem fértek volna el itt, és ezért tették különös módon a közvetlen folytatást a második részre.

Nem hiszem, hogy nagy titkot árulok el azzal, hogy három rész után a NCIS: LA hozza az eddig megszokottat, nem idén fognak új nézőket nyerni a készítők, ugyanakkor az idáig kitartók sem most fognak elszaladni. Ami jó hír nekünk. Továbbra is tisztes, országos csatornás középszert hoznak, mely még mindig szórakoztató tud lenni.

4 hozzászólás Ne habozz!

Matyika29 - 2020. 12. 02. 20:35

Hát a többi NCIS sem volt túl erős kezdésre, de az LA baromi semmi volt. 5-5 perc bevezetés és lezárás, kb. 10 perc az ügyekről, amikben semmi extra, sem bármi fantázia, és 20 perc kitöltő beszélgetés/elmélkedés közben Nell pakolászik.
Sosem az ügyek vitték a sorozatot, de mostanra a karaktereket is lenullázták… Kensi és Deeks között semmi szenvedély, Nell-lel meg Erickel jól elbántak, az új fiú is lapos… úgy tűnik idén sem lesz sokat Hetty.
Tudom, nehéz lehet most a forgatás, de ennek semmi értelme. Már megszokásnak is kevés… asszem eljött a kasza ideje.

winnie - 2020. 12. 02. 21:06

valójában nem hiszem, hogy a forgatási nehézségek bezavarnának, vagyis épp ezért is kérdeztem rá, hogy ki mit vett észre: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/11/20/sorozatok-a-covid-eraban/

lehet, hogy az első rész a belerázódás miatt óvatosabb, de több most visszatért sorozatnál feltűnésmentesnek éreztem a folytataást.

az mindjuk tény, hogy itt hettyt linda hunt hazánál vették fel, nem utaztatták.

Narxis - 2020. 12. 03. 07:30

Nagyon gyenge ez gyerekek, a 3 NCIS közül már tavaly is ezt éreztem a legunalmasabbnak, legötlettelenebbnek. Most azzal szórakoznak, hogy úgy küldtek el karaktereket, hogy nem végleg ami nem baj de a meglévőknél is ezt lengetik be folyamatosan. Előző évadban még Callen-ből akartak Hetty-t csinálni most úgy néz ki Nell lesz az ideiglenes Hetty(?) miközben Deeks összekötői státusza megszűnik mert “police reform” tehát lehet NCIS ügynök lesz de aggódjunk, hogy mégsem. Borzasztóan gyengék a sztorik és érdektelenek a karakterek. Amúgy tudom, hogy Hetty autóbalesetben volt tavaly vagy előtte és azért szerepelt keveset, most meg a vírus miatt, az Eric-et alakító színész meg állítólag Broadway-n van sokat de pont ez lenne a legjobb alkalom, hogy friss és érdekes karaktereket hozzanak be a sorozatba.

torjack - 2020. 12. 03. 18:40

Friss, érdekes karakterekkel próbálkoznak, csak eddig nem nagyon jön össze. Tavaly jött 2 új-ma már állandó-szereplő, csak eddig eléggé érdektelenek.

Inkább csak tölteléknek tűnnek, az alapcsapat kieső játékperceit pótolják velük.

A 9. évadban, mikor jött 2 új szereplő, rájuk legalább húztak egy sztorit, más kérdés, hogy csak 1 évadot bírtak ki.

Nia Long nem túl szimpi főnénije akkor felkavarta az állóvizet, a mostaniak csak úgy ott vannak eddig.

Én maradok, de tényleg lapos egy kicsit, a humora is tompa mostanában a szériának.

Olyan, mint a munkából való hazatérés után gyorsan összedobott paprikás krumpli. Ehető, de azért nagyobb műgonddal lehetett volna sokkal jobban is csinálni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz