login |

Hírcsütörtök – Hoops-kasza! A konyhafőnök 8. évad!

2020. 12. 10. 09:05 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Csak a szokásos Netflix-infó: Akinek magyarra van állítva a felülete, az csak azokat a tartalmakat látja, amikhez van magyar specifikáció. A teljes kínálathoz angolra érdemes állítani a felületet, ami 99%-ban csak annak éri meg, aki angolul is tud sorozatot nézni, de akadnak olyan szériák, ahol későbbi szezonoknak van magyar feliratuk, és ezek egy része sem jelenik meg a magyar bontásban azért, mert mondjuk az 1. évadhoz nincs.
 • Mai magyar premier: A bosszú csillaga 3. évad (vendégblogger?) + tévés premier: Middle Beach-i gyilkosság 1. évad + Netflix: Alice Határországban 1. évad
 • Premier: Summer Camp Island S3, The Challenge S36, The Great Chritmas Light Fight S8, Food Fantasies S1, Accused Trial in the Outback S1 + Finálé: I Can See Your Voice S1, 12 Dates of Christmas S1 + volt Meet The Richardsons-különkiadás
 • Teljes évados premier: Alice in Borderland S1 (Netflix), House of Ho S1 (HBO Max)
 • Magyar premier – AMC: 01.04 Fargo (Fargo) 4. évad
 • Magyar premier Netflix: 02.03 Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok (Firefly Lane) 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 12.14 Tyler Perry bemutatja: Young Dylan-t (Tyler Perry’s Young Dylan) 1. évad
 • Egyelőre még csak egy forrás, a Murphy’s Multiverse szellőztette meg, de nagyon ráugrott a net arra, hogy Charlie Cox Daredevil-ként szerepelni fog az új Spider-Man-filmsorozat most forgatott harmadik részében.
 • “Heti reboot”: az HBO új True Blood-sorozaton dolgozik Jami O’Brien és Roberto Aguirre-Sacasa készítésében (ez pilotszkript-berendelést jelent). A nagyobb hír, hogy Alan Ball is részt vesz benne executive producerként.
 • Itt és itt gyűjtöttek össze egy rakás Hawkeye-forgatási képet meg videót. Így fog például kinézni Kate Bishop.
 • Már a Produkciós Közlönyben is listázzák a második Downton Abbey-mozifilmet. Akkor vehetjük biztosra a dolgot?
 • David E. Kelley elégedett a The Undoing zárásával, és bár mondhatná, hogy nem lesz 2. évad belőle, de nem teszi meg, mert megtanulta a Big Little Lies S2 berendelése előtti nyilatkozatainak hála, hogy ilyesmit nem érdemes tenni.
 • A Netflix 01.08-án mutatja be a Lupin-t, aminek ‘Part 1’-ként jelzik a premierjét, szóval vagy az 1. évad első fele jön, vagy csak szemantika – nem találtam, hogy hány részre szólt a berendelés.
 • A The Commons című ausztrál sorozat amerikai streaming jogait a Sundance Now szerezte meg.
 • Sorozatberendelés: Home Economics – ABC, egykamerás komédia, készítő: Michael Colton & John Aboud, főszereplő: Topher Grace – önéletrajzi ihletés alapján három felnőtt testvérről, akik közül az egyik a felső tízezerhez tartozik, egy középosztálybeli, egy pedig csak nagy nehezen él meg az egyik napról a másikra. További szereplők: Chloe Jo Rountree, Jecobi Swain, Jordyn Cure, Karla Souza, Caitlin McGee, Sasheer Zamata.
 • Kissé késve: Ryan Gallagher-t kirúgták az amerikai The Voice-ból, miután megszegte a COVID-előírásokat.
 • Karanténforgatás: Pozitív teszt miatt leállt a Young Sheldon forgatása. (Ezek a random leállós hírek időintervallum nélkül általában egy, max két naposak.)
 • Napi “felháborodás”: Elég nagy vihart kavart Indiában a Netflix által megvásárolt BBC-sorozat, az A Suitable Boy, mert benne egy hindu lány megcsókol egy muszlim fiút egy hindu templom előtt, a kormánypárt ifjúsági szervezete feljelentést is tett a rendőrségen ezért. Ezt követően a belügyminszter is aggodalmát fejezte ki az eset miatt.
 • Az AT&T bejelentette, hogy eladja 1,2 milliárd dollárért a 200 országban 90M felhasználóval rendelkező Crunchyroll anime streaming szolgáltatását a Sony-hoz tartozó Funimation csoportnak.
 • A Normal People volt a BBC legstreameltebb sorozata 2020-ban, 62,7M megtekintést generálva. A legjobban nézett epizód 6,4M-s számot generált.
 • Távozott a The Tonight Show with Jimmy Fallon vezető írója (aki, ugye nem a showrunner), Rebecca Drysdale. Mindezt fél év után tette, és amellett, hogy tudatosult benne, hogy nem volt jó “fit” (nem illeszkedett?), amivel a csatorna is egyetértett, az egyik fő ok az amerikai elnökkel kapcsolatos poénok írása volt, mely megosztotta az írószobát.
 • Krista Vernoff, a Grey’s Anatomy készítője, és a múlt heti nagy visszatérő beszél a részről.
 • Az RTL Klub berendelte A konyhafőnök 8. évadját.
 • A Netflix elkaszálta a Hoops-ot.
 • Vendégszerep: Andrew Leeds – A Million Little Things, Michael Gladis – The Neighborhood, Chelsea Alden – Shameless (visszatérő),
 • Állandó szerep: Imogen Poots, Shaun Sipos, Lewis Pullman, Noah Reid, Isabel Arraiza – Outer Range (Amazon), Jolie Hoang-Rappaport – Head of the Class (HBO Max)
 • Interjú: John Wells + még egy + még egy (a Shameless készítője), Kalamár Tamás (a Barátok közt egykori showrunnerje), Moises Zamora + még egy (a Selena: The Series készítője), Ayo Edebiri (Missy – Big Mouth), Darrell Taylor (a The Challenge: Double Agents játékosa),
 • Főzős műsort, mondhatni A konyhafőnök-spinoffot kapott az RTL Klubon Armando Mundaraín és Ötves János. A Karácsony Armandoval 12.11-én érkezik, de az RTLMost+-ra akkor az összes része fel fog kerülni.
 • “Spinoffot” kapott a Dalfutár. A DalfutárExtra (itt nézhető az  első epizódja) a műsor résztvevőivel készített interjúkat mutatja be teljes egészében, vágatlanul. A premierben például 45 percnyi beszélgetés van Puskás Petivel, amiből a műsorba csak egy töredék került be, nyilván.
 • A Bad Wolf America és az Anton megvásárolta Chris Bohjalian könyvének, a The Red Lotus-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Kate Brooke lenne. A történet egy fiatal, New York City-ben dolgozó sürgősségi orvosról szó, akinek a pasija eltűnik vietnami nyaralása során, a nő pedig dedukciós képességei, valamint munkhelyi tapasztalatai segítségével nemzetközi embervadászatra indul a geopolitikai hatalmi összecsapások, a multinacionális gyógyszergyárak és a modern idők háborúinak árnyékában.
 • Új sorozat: Hausen – német (gyártó: Sky), 8 rész, készítő: ??, rendező: Thomas Stuber, rejtélyes horror egy 16 éves fiúról, aki anyja halála után apjával egy lepukkant épületkomplexumba költözik a város szélén. Utóbbi ezt felügyeli, miközben próbál új életet megalapozni a gyerekének, az felfedezi, hogy a háznak saját élete van, és lakó szenvedéseiből táplálkozik, így meg kell győznie a részben ellenséges, részben közömbös lakókat, hogy segítsenek neki, és lázadjanak fel az apja ellen, aki az épület rabja lesz. Szereplők: Charly Hübner, Tristan Göbel, Alexander Scheer, Lilith Stangenberg, Daniel Sträßer.
 • Jessica Simpson multimédiás szerződést kötött Amazon Studios-szal, melynek része egy dokusorozat elkészítése saját emlékiratai alapján, valamint egy szkriptelt coming of age-széria, amit ugyancsak a memoárja inspirál.
 • Nicolas Cage egy nemszkriptelt komikus sorozat házigazdája lesz a Netflix-en. A History Of Swear Words a szitokszavak történetéről, eredetéről fog szólni, szakértőkkel és ismert emberekkel.
 • A Disney+ első latin-amerikai sorozata, a Sobrevolando már bemutatásra is került. A National Geographic által gyártott széria madártávlatból mutatja be Latin-Amerika lenyűgöző tájait. A széria érdekessége, hogy a brazil, a mexikói és argentin változatnak helyi narrátorai vannak: Rodrigo Santoro, Jay de la Cueva és Fito Páez.

12 hozzászólás Ne habozz!

Tyberius - 2020. 12. 10. 14:52

Hm… True Blood reboot… Nem kéne erőltetni szerintem. Ha mondjuk abban a világban játszódó új sorozat lenne az még okés, de új sorozat ugyanazokkal a még életben levő karakterekkel… Nemtom.

Az a “napi felháborodás” meg egyenesen sírva röhögős. Mármint nekem kívülállónak, nekik persze biztos nem. Én értem az évezredes kulturális különbségeket, de bakker 21-dik század, vagy mi…

winnie - 2020. 12. 10. 15:03

nem tudom elképzelni, hogy ugyanazokkal a karakterekkel, inkább a világra mennek rá szerintem, bár lehet, hogy valakit visszahoznak közös pontnak.

juhaszvik - 2020. 12. 10. 16:02

Nem annyira sorozat, mint inkább streaming, de néhány magyar oldalon azt olvastam, hogy a Warner-féle “a film azonnal megy az hbo maxra is” azt jelenti, hogy azért majd nem kell külön fizetni, hanem a premier filmek ingyen járnak majd az előfizetés mellé. Ezt így tényleg ki lehet olvasni a nyilatkozatokból, vagy csak fantázia? (mármint az, hogy nem lesz külön díja, mint pl. volt a Mulannak a Disney+-on).

Caligvla - 2020. 12. 10. 16:35

Napi premierhez: úgy tűnik az HBO Go egyre lejjebb adja, bár az app eddig is pocsék volt. A Tin Star 3. évad első részéhez ugyan elvileg van magyar felirat, de nem jelenik meg, vagy egy üres fájlt raktak be. A második részhez ellenben van magyar felirat. A Flight Attendant 7. részéhez viszont szintén nincs magyar felirat. Kíváncsi vagyok mikorra javítják/pótolják. Ha egyáltalán…

JBen - 2020. 12. 10. 16:46

Mit jelent az, hogy egy sorozat szkriptelt?

Casquero - 2020. 12. 10. 17:46

Az AMCs premier mellett a Fargo 4. évad az HBOGO ra mikorra várható?

winnie - 2020. 12. 10. 17:50

jben: hogy dialógokat tartalmazó forgatókönyv alapján készül. nem szkriptelt a reality, a doku, a talkshow, az improvizációs sorozat, stb.

winnie - 2020. 12. 10. 17:52

casquero: gondolom, hasonló lesz a távolság időben, mint a 3. évadnál, de mivel az hbo-s nem magyar premier volt, nem tudom, legutóbb hogy érkezett oda.

Silver-sama - 2020. 12. 10. 19:06

Winnie: A Stand-ről lesz kritika?

kiskiraly - 2020. 12. 10. 20:05

Krigler Gáborék első sorozatfejlesztése egy belgárdi céggel közösen:

“Firefly Productions and Hungary’s Joyrider are developing the six-part TV dramatic series Frust. The TV series creator is writer Srđan Vuletić, and Oscar and Golden Globe winner Danis Tanović will be the director. The project is in the script development stage, with shooting set for 2022. The drama tells the story of a young writer anxious to gain popularity in the society. By chance he kills a local drug dealer Firefly productionsand becomes a hero, but he is frustrated by the fact that his identity has to remain secret.”

JBen - 2020. 12. 10. 23:16

Értem, köszönöm. :-)

winnie - 2020. 12. 11. 07:54

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz