login |

Disney+-előzetesek 4.: What If…?

2020. 12. 11. 11:55 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: animáció, antológia, video,

Korábban már többször írtuk, hogy a tervezett 3 ongoing élőszereplős Marvel-sorozat (Moon Knight, Ms. Marvel, She-Hulk) egy folytatásos animáción is dolgozik a Marvel Studios – egy olyanon, ami a korábbi infók szerint nem lenne része az MCU-kánonnak.

A több animációs stúdió által gyártott történeteket nyilván a hasonló című képregények által ihletve készülnének, mindenféle elvetemült, alternatív, “Mi lett volna, ha…?”-szcenáriókat bemutatva, azaz láthatjuk benne, ahogy a Marvel-univerzum egyes kulcstörténései másképp alakulnak – a tovább mögötti előzetesből kiderül, hogy többek között milyen témákkal játszanak el.

1 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2020. 12. 11. 17:24

Ez egy hiánypótló ötlet nagyon, várós!
Úgy fogalmaznám meg, hogy ez pont az ilyen gyermeki “tényleg, és mi lett volna, ha” / “jaj de kár hogy nem látjuk azt a verziót, hogy” kezdetű szcenáriók hivatalos megvalósulása, amire most így nem is nagyon tudnék példát mondani máshonnan.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz