login |

Hírpéntek – The Handmaid’s Tale 5. évad! It’s Always Sunny in Philadelphia 15-16-17-18. évad!

2020. 12. 11. 09:20 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A magyar specifikációval (felirat vagy szinkron) rendelkező, a hazai Amazon Prime Video-n elérhető sorozatok listáját itt lehet megnézni.
 • A Disney tegnapi nagy sajtótájékoztatójára és Marvel/Star Wars-bejelentéseire külön posztokban fogunk kitérni, itt csak annyit említenék meg, hogy a Disney+-ra az elkövetkező években 10 Marvel-sorozat, 10 Star Wars-sorozat és 15 Disney/Pixar-sorozat is fog érkezni, a terv az, hogy minden héten legyen valami premier – amibe persze a filmek is beletartoznak. Ez számszakilag közelít is az 52-höz (a 15 filmmel), de itt mindenképp fontos kérdés, hogy a sorozatok közül mennyi lesz a mini (azaz kvázi hosszú film) és mennyi az ongoing (sorozat-sorozat), sok évadon át futó.
 • —–
 • Mai magyar premier: Azúrkék nyomok 2. évad + Netflix: Amit magad mögött hagysz 1. évad + különkiadást kapott a Hank és a kukásautó
 • Premier: Narco Wars S1, Nadiya’s American Adventure S1, Snackmasters S2, Elizabethans with Andrew Marr S1 + Finálé: Bridezillas S13, Evil Lives Here: Shadows of Death S1 + megvolt a High School Musical: The Musical: The Series ünnepi különkiadása
 • Teljes évados premier: Madagascar: A Little Wild S2 (Hulu), Where’s Waldo? S2 (Peacock), The Wilds S1 (Amazon), Clifford The Big Red Dog S3 (Amazon), Curious George S13 (Peacock)
 • Új a magyar Netflix-en: Archer S11, The Mess You Leave Behind / El desorden que dejas S1, RuPaul’s Drag Race All Stars S4-S5, Juman S1
 • Magyar premier – VIASAT6: 12.31 A Simpson család (The Simpsons) 31. évad
 • Magyar premier Netflix: 01.08 Lupin (Lupin) 1. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 12.14 DC Super Hero Girls – Tini szuperhősök (DC Super Hero Girls) 1. évad (folytatás)
 • —-
 • A Disney végre megerősítette, hogy Tatiana Maslany lesz She-Hulk a Disney+ sorozatában, ahova Mark Ruffalo is visszatér Bruce Banner-ként, valamint Tim Roth, mint Emil Blonsky (alias Abomination) a 2008-as mozifilmből.
 • Hayden Christensen szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi-sorozatban – természetesen, mint Darth Vader.
 • A Disney+ hivatalosan is bejelentette, hogy 2021-ben kezdi el a kelet-európai terjeszkedést.
 • A Disney+ Marvel-sorozatai közül a The Falcon and The Winter Soldier márciusi, a Loki májusi premier lesz – tippre, ahogy az előző Marvel-széria kifut (kezdve a WandaVision-nel), úgy jön a következő.
 • Új sorozat: Anna – olasz, 6 rész, készítő: Francesca Manier és Niccolò Ammaniti – utóbbi könyve alapján, egy vírusról, amely kiirtja az emberiség nagyját, csak a gyerekeket hagyja életben. A középpontban egy gyerekek által lakott város lesz, valamint egy tinilány, aki elrabolt testvére nyomába ered a veszett kutyák, őrült gyerekbandák, rejtélyes erdők, elhagyatott városok, összeomlott plázák és pusztaságok szegélyezte világban, és csak anyja túléli tanácsaira tud alapozni, azonban rájön, hogy a múlt szabályai már nem működnek ebben a világban, így újakat kényszerül hozni. Főszereplők: Giulia Dragotto, Alessandro Pecorella
 • A Netflix-es Selena: The Series folytatásosnak van tervezve, ha ez nem vált volna egyértelművé az első szezon zárásából.
 • A The Grand Tour 3. különkiadását Skóciában forgatták. Ezen kívül még kettő epizód várható. Az egyik lehet, hogy Angliában lesz a vírus miatt, de az orosz részt is el szeretnék készíteni, amit korábban terveztek.
 • A The Undoing minden fronton nagy siker lett az HBO-n, az utolsó rész az utolsó előttihez képest multiplatformon 42%-kal nőtt, az aznapi nézettség 3M volt, ami 168%-os növekedés a premierhez képest.
 • Karanténforgatás: Elkezdődött a Godfather of Harlem 2. évad forgatása.
 • A Hulu berendelte a The Handmaid’s Tale 5. évadját.
 • Az FX berendelte az It’s Always Sunny in Philadelphia 15-16-17-18. évadját. Amivel a sorozat a legtöbb évadot megérő amerikai, élőszereplős, főműsoridős komédia lett.
 • Kevin Wade, a Blue Bloods showrunnerje beszél az évadnyitóról.
 • Vendégszerep: Desmin Borges – This Country (visszatérő), Jake Choi – American Housewife (visszatérő), Ben Shenkman, David Zayas – FBI,
 • Állandó szerep: Earl Turner, Atticus Woodward, Jaylen Barron, Candace Nicholas-Lippman – Blindpotting (Starz), Gabrielle Dennis, Page Kennedy, Diamond Lyons, Khali Daniya-Renee Spraggins, Jermelle Simon, Journey Christine – The Upshaws (Netflix),
 • Interjú: Kerry Washington, Harry Melling (Beltik – The Queen’s Gambit), Mitchell Hoog és Belmont Cameli (Mac és Jamie – Saved By The Bell), Martin Henderson (a szerepeiről), Aneissa Ferreira (a The Challenge: Double Agents játékosa),
 • 12.14-től dupla Mintaapák lesz minden hétköznap a TV2-n 19:50-es és 20:35-ös kezdéssel.
 • Pilotszkript: The Holdout – Hulu, készítő: Graham Moore – saját könyve alapján, jogi thriller egy nőről, aki 10 évvel korábban egy hatalmas szenzációszámba menő gyilkosság tárgyalásán volt esküdt, most pedig ügyvédként ismét találkozik esküdttársaival egy, az üggyel kapcsolatos true crime dokuszéria kapcsán, és amikor egyiküket megölik, egyrészt saját ártatlanságát kell bizonyítania, másrészt pedig a közel sem lezárt ügy végére is pontot tennie.
 • A James Norton-féle Rabbit Track Pictures megvásárolta Hazel Hayes könyvének, az Out of Love-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő maga az író lenne. A könyv egy szerelmi történetet mesél el visszafele, kezdve a keserédes szakítástól, egészen az első csókig.
 • A YouTube Resist címmel, Patrisse Cullors készítésében adott ki nemrég egy dokusorozatot, amiben multikulturális szervezetek napi működését mutatják be, akik különféle ügyekért harcolnak.
 • The Mediator with Ice-T címmel a FOX helyi csatornáin négy hetes próbafutamot kap egy napi jogi műsor Ice-T műsorvezetésével, amiben a színész virtuálisan próbál békéltetni egymással szemben álló feleket. Ami, ha sikerül, akkor az ügyük nem fog bíróság elé kerülni.

24 hozzászólás Ne habozz!

Shyllard - 2020. 12. 11. 09:26

It’s Always Sunny In Philadelphia-nak nagyon örülök. Elképesztő, hogy még mindig mennyire minőségi a sorozat, illetve, hogy még mindig nem kaszálták el. Legtöbb ilyen típusú sitcom nem szokott sokáig élni.

dexike3 - 2020. 12. 11. 09:32

csak most futottam bele ebbe a hangulatos imdb oldalba. nem tudtam, hogy ilyen is van.
https://www.imdb.com/title/tt5607976/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2

Stewie - 2020. 12. 11. 09:46

Örülök, hogy folytatódik szinkronnal A Simpson család, már kezdtem félni attól, hogy lemondtak róla, hogy nem fog többet szinkront kapni.

H1N1 - 2020. 12. 11. 09:57

It’s Always Sunny in Philadelphia -> Öröm bódottá!!!

Kb ez az egyetlen sorozat amit szinkronosan szoktam nézni (nem találtam feliratot). Lehet tudni valamit a 14. évad szinkronizálásáról?

Sorozatgyilkos - 2020. 12. 11. 10:14

Valaki cenzúrázott híreket vagy miért maradtak ki sorok? :-)

winnie - 2020. 12. 11. 10:23

á, csak bele akartam tenni némi elválasztást, hogy a technikai infók előtti és utáni részek elkülönüljenek.

heidfeld - 2020. 12. 11. 10:30

Nem sokat kocáztat a Disney, mintha én, ücsörgés helyett, kocogni kezdenék. Oké, én óvatosan.
Apple, Amazon, Netflix hármas, itt lehet jelentős hátrányban, Disney, Paramount+-szal szemben, nem is olyan hosszú távon… Csak elő kell venni a kincses ládikóból, ami szebben csillog, és lehet nyomni a sorozatokat-filmeket.
Boba Fett nem lett említve, ugye? No, ha lesz – vegyük ide Obi Wan-t is -, és meglátják a számaikat, Kennedy néni, meg a pénzes pacákok/emberek/, nem hiszem, hogy egy évad marad.

Energiavampir - 2020. 12. 11. 10:55

Obi-wan sorozat a Sithek bosszúja után játszódik nem? ott már Vader és nem Anakin..

winnie - 2020. 12. 11. 10:59

passz, nem ismerem a star warst, nekem ezek a nevek ugyanazt az embert jelentik, mármint amolyan bogár/ízeltlábú, hogy minden darth vader anakin, de nem minden anakin darth vader módon:)

átírtam.

Diapolo - 2020. 12. 11. 11:00

+1 Shyllard
Régóta a listámon van, ezek után biztosan nekikezdek, remek hír!

DarkEagle - 2020. 12. 11. 11:45

“Obi-wan sorozat a Sithek bosszúja után játszódik nem? ott már Vader és nem Anakin…”

Elvileg az “Új remény” film előtt játszódik.

ami a többi sorit illeti:

Az Acolyte még jó is lehet mert az a High Republic időben játszódik szóval az egyetlen valóban új időben játszódó sorozat. Nyilván az Andor és az Ahsoka érdekel még. Az Obit meg meglátjuk. A többi nem kimondottan. Max még a Bad Batch de az meg már animációs.

Ami a Marvel részleget illeti. Falcon továbbra is dögunalomnak tűnik.
WandaVision-t nyilván várom és a Loki is szórakoztatónak tűnik egyelőre. A Hawkeye csak Hailee miatt érdekel. Azt továbbra se értem miért sorozat lesz a Marvel Comics egyik legnagyobb sztorijából, a Secret Invasion-ból bár lehet jobb így mert láttuk hogy semmi nem lett a Civil Warból sem a filmekben.

De azért kiábrándító hogy a Disney eme kettőt leszámítva nem igen tud mást felmutatni. Így hamar csömöre lesz mindenkinek.

juhaszvik - 2020. 12. 11. 13:40

DarkEagle: nem ismerem a képregényeket, de nálam a Civil war film a mélypontja az MCU-nak. Egy bosszantóan felesleges konfliktus csak azért, hogy a fináléban (VH,Végjáték) össze lehessen borulni. Nem tudom, hogy az eredetiben is így oszlott-e kétfelé a banda, de itt annyira mesterségesen hat, hogy éppen ki melyik oldalra áll.

Deny - 2020. 12. 11. 14:03

Nekem amúgy tetszik ez a tagolás :) Felőlem maradhatna is állandó jelleggel.

kiskiraly - 2020. 12. 11. 14:21

Év végi toplista
2020 legtöbb tévésorozatai (20+9 sorozat)
https://recorder.blog.hu/2020/12/11/az_ev_legjobb_tevesorozatai_832

kiskiraly - 2020. 12. 11. 14:22

mármint LEGJOBB :) :) :)

DarkEagle - 2020. 12. 11. 14:28

@juhaszvik: Gyakorlatilag teljesen más mint a képregény verzió. Már csak azért is mert ott úgy építették fel az egész sztorit mint az MCU-ban pl a Végjátékot. Évekig ment a sztori amíg eljutottak a tetőpontig. Ráadásul a fele banda benne se volt még akkor a filmekben. Szóval ja nem csoda hogy nálam is az egyik legrosszabb film. Persze lehet mondani minek kövessék a képregényeket de minek vesznek elő akkor ekkora sztorit ha nincs meg hozzá minden karakter?

Ez csak az 1. CW de ez is 1 teljes évig ment és előtte ugye fel is volt vezetve. Ha csak a borítókat nézi az ember látja mennyi minden kimaradt. Persze nem fai elvárni hogy ez beleférjen akár 2 filmbe is lásd Végtelen Háború és Végjáték De több filmként meglehetett volna csinálni. Itt is a főszál kb csak a fele és van jó pár melléksztori is. https://www.marvel.com/comics/discover/114/civil-war-the-complete-event

És akkor ott van még a CW 2. szezonja is. Amit meg már képtelenség lesz megcsinálni mert fontos szereplőknek annyi. Ezért is “örülök” hogy a Secret Invasion (Titkos Invázió) sorozat lesz.

Kati néni - 2020. 12. 11. 15:01

juhaszvik, hat képregényekben ettől blődebb fordulatokat is bevetnek, hogy összeeresszenek két hőst. Mondjuk a Civil War képregény egész tisztességesen meg volt írva, csak azt nem értem, miért kell mindent erőszakkal lerendezni.

heidfeld - 2020. 12. 11. 15:59

Anne with an E, online petíció, 4. évadért 1421959 aláírónál jár.

winnie - 2020. 12. 11. 17:19

Anne with an E, online petíció, 4. évadért 1421959 aláírónál jár.

vajon közülük mennyi a netflix-előfizető?:)

heidfeld - 2020. 12. 11. 17:55

Igen, jó kérdés. mennyi ebből a Netfix-előfizető.
CBC-Netflix között a feltételeken /pénz/ lett a vita.
És nem a CBC volt az első, aki nem engedett nekik.
Szerződések előbb-utóbb lejárnak. Lehet élet, Netflix után is… Inkább azok a számok lennének az érdekesek, amik kedvenc sorozatok törlése miatti sreaming előfizetések megszüntetését mutatnák.

winnie - 2020. 12. 11. 18:06

a cbc-n még kevesebben nézték.

a lényeg, hogy szépek ezek az aláírós dolgok, csak rohadt visszatetsző, hogy olyanok írják alá többek között, akiknek konkrétan köszönhető, hogy kisebb volt a nézettsége. ha pedig a nézettség miatt lett kasza (passz), akkor kvázi ők nyírták ki.

heidfeld - 2020. 12. 11. 21:52

No, én azért nem írtam alá, mert barátnőm lemondta Netflix-et, jó hónapja és nem tartottam fair dolognak, így követelni..

wintender - 2020. 12. 12. 10:55

Ötletesek ezek az elválasztók. Bár vagy 3 percet azzal töltöttem el, hogy megpróbáltam kijelölni, mert azt hittem, valami fehérrel írt spoiler :D

MT90 - 2020. 12. 13. 15:16

Aki szerint unalmas a Tél katonàja sorozat, akkor ne jöjjön kommentelni, ha a Madtipoor-os részben felbukkan 1-1 mutáns.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz