login |

Hírkedd – Transplant 2. évad!

2020. 12. 15. 09:11 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Jelenleg ezek a sorozatok érkeznek hetiben a hazai Netflix-re és Amazon-ra, az amerikai sugárzással egy időben. (Ugye a platformok a vásárolt cuccokat szinte mindig évados premierként adják ki.)
 • (A hó végén lekerülő Netflix-es sorozatokat már említettük (lesz pár erős cím), de valaki látja, hogy az HBO GO-ról most mi fog eltűnni? Akár az adatlapokon, akár a pressroom-os aloldalakon.)
 • Mai magyar premier: – + tévés premier: 4 Blocks 3. évad + Netflix: Song Exploder – A dal és ami mögötte van 1. évad (folytatás)
 • Premier: Celebrity IOU S2, Haul This House S1, Deliciousness S1, The Real Full Monty On Ice S1, A Very Country Christmas S1, Rick Stein’s Cornish Christmas S1, New Elizabethans with Andrew Marr S1 + Finálé: The Family Chantel S2, Bargain Mansions S3, Christmas Cookie Challenge S4, Dark Tales with Don Wildman S1, The Family Chantel Pillow Talk S1
 • Teljes évados premier: Song Exploder S1* (Netflix)
 • Magyar premier – AMC: 01.04 NOS4A2 (NOS4A2) 2. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 01.02 A bagolyház (The Owl House) 1 .évad
 • A STORY4 klasszikusokat kezd el adni az elejétől: 12.23-tól Paradicsom szállót, 12.26-tól Kórház a város szélént és Guldenburgok örökségét – ez utóbbi persze már fut és a 3. évadnál tart megint, és a TV4 e héttől látható az elejétől.
 • Egy infódús CNBC-cikk arról, hogy milyen harcok folytak a WarnerMedia-n belül az HBO, illetve az HBO Max kapcsán.
 • Nincs hét új CW-s DC-s képregény-adaptáció terve nélkül. A legújabb projekt, ami pilotszkript-berendelést kapott a Naomi, aminek Ava DuVernay a készítője (és pilotrendezője), aki Jill Blankenship-pel dolgozik együtt Brian Michael Bendis képregénye alapján. A történet egy tinilányról szól, aki kisvárosából egészen a multiverzum csúcsáig jut el. Minden akkor kezdődik el, amikor egy természetfölötti esemény megrázza szülővárosát, aminek köszönhetően elkezdi vizsgálódni saját gyökerei, eredete után, és amit felfedez, az mindent megváltoztat, amit addig hitt a hősökről.
 • Idén nem lesz új Black Mirror-epizód, és nem is sorozatos a hír, de az epizodikus antológia készítője, Charlie Brooker egy áldokut csinált 2020-ról, a címe: Death To 2020, egyik főszereplője pedig Hugh Grant. (Brooker-nek szokása az efféle, az Annual Wipe is hasonló évösszegzés volt anno évekig a BBC-n.)
 • A Blue Bloods showrunnerje elmondta, hogy New York-ban a járványhelyzet például annyiban érinti a sorozatot, hogy nem nagyon tudnak a Time Square-en forgatni, vagy a hidakon, minél kevesebb helyszínt és statiszták próbálnak használni, sokkal kevésbé tudják magát a várost bevonni a sztoriba.
 • Némi MCU-vonatkozás: a WandaVision-ben szerepelni fog Teyonah Parris, mint Monica Rambeau, aki a Captain Marvel-ben tűnt fel még gyerekként, mint Carol barátnője.
 • Visszatér a Law & Order: SVU-ba a következő epizódra Raul Esparza (Barba).
 • Így fog kinézni Jared Padalecki Walker, Texas Ranger-ként.
 • A 9-1-1 4. évadja 2020. szeptemberében fog játszódni.
 • Beszállt az HBO Max-os Tokyo Vice produkciójába a japán Wowow, ami egy ottani prémium platform.
 • A távozó Matt Olmstead helyett Ilene Chaiken lett a Law & Order: Organized Crimes showrunnerje, ami érdekes választás, hiszen az író korábban a The L Word-öt és az Empire-t vitte, és krimin tavaly dolgozott először a Stumptown-ban.
 • Karanténforgatás: Pozitív teszt miatt leállították erre az évre a Big Shot forgatását. Csak az ünnepek után fog visszatérni a stáb, de szerencséjükre már csak valamivel több, mint egy rész van hátra.
 • A CBS 02.11-én kezdi el adni újonc krimijét, a Clarice-t, ami csütörtök 22:00-s sávot jelent. 02.10-én pedig visszatér a Tough As Nails a 2. évadjára, szerda 20:00-ra.
 • A CTV berendelte a Transplant 2. évadját.
 • A CW berendelte a Penn & Teller: Fool Us 8. évadját.
 • Dr. Zoanne Clack, a Grey’s Anatomy orvosi szakértője és írója beszél a járvány alatti forgatásról.
 • Vendégszerep: Luis Guzmán – Hightown (visszatérő), Liza Colón-Zayas, John Benjamin Hickey, Quintessa Swindell – In Treatment (visszatérők), Trey Tucker, Robby Ramos – Heels (visszatérők),
 • Pilotszerep: Mallory Jansen – Big Leap (FOX)
 • Interjú: Paul Scheer (a Marvel 616 egyik rendezője), Noma Dmuezweni (Hailey), Billie Piper (Suzie – I Hate Suzie), Jonathan Tropper (a Warrior készítője),
 • Az RTL Spike egyes sorozatai, mint a Cobra 11, a Yellowstone, a Halottkém vagy a Fargo a Paramount Network-ön folytatódnak, de több címet nem említenek. Ettől még persze lehetnek.
 • Pilotszkript: Tell Me Lies – Hulu, készítő: Megan Oppenheimer, executive producer: Emma Roberts – Carola Lovering könyve alapján, egy fiatal nőről, aki megszállottja lesz egy sármos férfinak. A főhős kis főiskolájának koleszába érkezik meg, végre távol kerül az anyjától, akinek sosem bocsátotta meg egy tinikori árulását, kész arra, hogy belevesse magát a felsőoktatási életbe, azonban minden megváltozik, amikor találkozik egy hozzá hasonlóan rejtélyes múlttal rendelkező férfival, és kettejük összeakadásának olyan következményei lesznek, amire még véletlenül sem számítottak.
 • A Roy Kapur Films megvásárolta William Darlymple könyvének, a The Anarchy-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. Az 1599 és 1802 között játszódó történet a Kelet Indiai Társaság felemelkedését mutatja be a Mogul Birodalom hanyatlása közepette. Mindez úgy kezdődött, hogy 30 ember egy provinciális kereskedelemben utazó céget kezdett irányítani egy londoni épületből, és végül egy szubkontinens irányítóivá váltak.
 • Judy ‘Judge Judy’ Sheindlin az IMDb TV-n kap új bírósági műsort mostani szériájának befejezését követően. Egyelőre még nincs címe.
 • A Netflix 800 metres címmel rendelt be egy spanyol dokusorozatot 3 részre, ami 2017. augusztusának barcelonai eseményeit mutatja be, amikor egy furgon teljes sebességgel a tömegbe hajtott, majd később nem sokkal egy másik támadás is történt. Az elkövetők olyan fiatalok voltak, akik abszolút integrálódtak a spanyol társadalomba, a sorozat pedig azt a kérdést teszi fel, hogy mindez hogy történhetett meg.

15 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2020. 12. 15. 09:21

Sajnos A bagolyház premierjét eltolták későbbre.

Magyar premier: Egy nagyon különleges “Odaát” epizód (A Very Special Supernatural Special) – január 4, M2 Petőfi TV

Magyar tévés premier: Daredevil 1. évad – január 5, M2 Petőfi TV

Franky - 2020. 12. 15. 09:22

Mit jelent az hogy a 911 4.èvada 2020ban fog jàtszódni?
Az egèsz èvad visszatekintès lesz vagy mi? Mièrt pont 2020szeptember ;valamit mutatnak pont arra az időre?
Egyèbkènt mikor is jàtszódik maga a sorozat? A jelenben nem,vagy nem?

Franky - 2020. 12. 15. 09:31

GYV!
ez vmi különleges része az Odaátnak ?
Nem hallottam még róla! Ez csak 1 részes?
(Most akarom elkezdeni az egészet a legelejéről)

Daredevil az M2-n ? Leesett az állam !!! sosem gondoltam volna :O

gromit - 2020. 12. 15. 09:42

Charlie Brooker: hosszú szünet után volt már idén egy wipe a BBC-n, még a tavaszi lockdown alatt “Antiviral Wipe”, tudom ajánlani

Szula - 2020. 12. 15. 10:17

Némi MCU-vonatkozás: a WandaVision-ben szerepelni fog Teyonah Parris, mint Monica Rambeau, aki a Captain Marvel-ben tűnt fel még gyerekként, mint Carol barátnője.

Talán úgy pontosabb, hogy Monica Rambeu Carol Danvers legjobb barátnőjének Maria Rambeaunak a lánya, akit a filmben még csak gyerekként láthattunk.

Deny - 2020. 12. 15. 10:24

Franky: A jelenben játszódik, de ugye most egyrészt 2021-re csúszott a premier, tehát gondolom ezzel akarják kihangsúlyozni, hogy a történet meg megragadt 2020-ban, másrészt pedig időugrást terveznek, ami az egyik karakter állapota miatt lesz majd érdekes. Hogy a szeptembernek van-e jelentősége, azt nem tudom, mindenesetre nem onnan veszik fel a fonalat, ahol abbamaradt.

winnie - 2020. 12. 15. 10:34

igazából a járvány timeline-ja kapcsán emelték ki szerintem.

Franky - 2020. 12. 15. 10:52

Èn pont most nèztem magyarul ,kivàncsian vàrom… Bàr lehet belenèzek majd ,ha nem bírom ki azt az egy èvet kb míg leszinkronizàljàk ,bàr úgy làtom odakint is egy elèg nagy szünet utàn fog visszatérni

GYV - 2020. 12. 15. 11:41

Franky:

egy kulisszák mögötti epizód, mely a 9. és 10. évad között készült.

debali - 2020. 12. 15. 14:09

Mai magyar bejelentések:
Tv2
– Doktor Balaton – dec.27 dupla premier, utána hétköznaponként
– Exatlon Hungary 3. évad – dec. 28., hétköznaponként

RTL Klub:
– Keresztanyu – jan. 3. premier, utána hétköznaponként

Stewie - 2020. 12. 15. 17:00

TV2-n hamarosan Az én lányom címen új török sorozat indul szinkronnal

Grejoz - 2020. 12. 15. 19:39

Akkor a Spike végével a The 100 szinkronnak is vége?

zoli1863 - 2020. 12. 15. 20:52

Kis segítséget szeretnék kérni azoktól,akik profik angolból. Tropper, mit mondott a Warrior kapcsán? Folytatás esetleg, más csatornán, vagy mondott valami nagyon lényegeset?? Köszönöm!

Basszus! Az M2-n jövő DD sorozat az a Netflixes?? Eldobom az agyam,de komolyan.

winnie - 2020. 12. 16. 07:18

semmit nem mondott igazából. remek világ van, számtalan lehetőség a folytatásra, a szereplők akarják, az írók akarják, csak nincs otthonuk, az hbo-nak meg nem kell 2 évados sorozat. beszélnek róla, de muszáj egy támogatót (csatornát/platformot) szerezni, hogy ennek értelme is legyen, és a közreműködők egyre inkább mennek máshova dolgozni, így az idő is szorít.

zoli1863 - 2020. 12. 16. 08:51

Köszönöm szépen a segítséget! Remélem sikerül valami megoldást találniuk. Sajnálnám,ha ez miatt kaszálnák el.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz