login |

A Hawkeye is forog

2020. 12. 16. 17:50 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kandi,

A negyedik MCU-sorozat lesz a Disney+-on a WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier és a Loki után. Előzetes ugye még nem készült hozzá, hiszen jelenleg is forog, viszont a múlt pénteken megerősítették, hogy tényleg a Dickinson főszereplője, Hailee Steinfeld lesz Kate Bishop benne.

Na, meg mivel forgatnak (és nem stúdióban, hanem utcán!), már nem igazán lehetett volna titkolni (ahogy a többi szereplőt sem), hiszen a tovább mögötti nagyobb galériában is tisztán látszik, hogy Jeremy Renner mellett ki lóbálja még az íjat.

(Ha pedig ez sem lenne elég, még a hírekben linkeltünk lesifotókat más jelenetek forgatásáról, metróval és az ismert kutyával.)

Ez volt a hivatalos kép a színésznőtől:

Egy forgatási apróság:

Még egy:

A Just Jared képein Vera Farmiga & Tony Dalton (katt erre a sárgára):

8 hozzászólás Ne habozz!

Platschu - 2020. 12. 16. 21:57

A Marvel tudja, hogy mit csinál. Pénzzel lehet még több pénzt csinálni, remélem a minőséggel is elégedettek leszünk a mennyiség mellett.

winnie - 2020. 12. 16. 22:07

nem vitatva az állítást, itt a pénzből nem pénz lesz, vagy max nagyon áttetelesen közvetve. a premium modell (hbo) és a streaming esetében sokkal kevésbé vezethető le korreláció, és ha azt nézed milyen kevés energiaval (pénzzel) érték el a mostani előfizető számot, akkor lehet, hogy nem is a pénz a fő tényező a sok pénzhez.

Mate4182 - 2020. 12. 17. 00:00

De szamoljuk bele a sorozat utan megnovekedo Hawkeye figura eladasokat meg majd az uj Kate Bishop cuccokat.
Hosszutavon bovitik majd a merchet ezeknek a sorozatoknak a segitsegevel

Es abban van az igazi susi

Platschu - 2020. 12. 17. 02:37

De ez önmagában gerjeszti a nézettséget a negyedik és ötödik fázishoz, miközben új fiatal nézőgenerációt is bevon a következő években. A Disneynek sem kell osztoznia senkivel, mert azért a 85 millió előfizető szépen csenget minden hónapban. Mit is mondtatom 8 dollár? Azért ez havonta fél milliárd fölött van, így évi min. 6 milliárd bevételük lesz. Ennyibe azért eddig sem került a szerverek fenntartása és a stáb fizetése. Miközben az első évben még alig volt új tartalom, aztán a covid közbeszólt. Kissé cinikusan úgy mondanám, hogy a Mandalorian mellett kvázi ismétlőcsatorna volt. Most viszont Marvel és StarWars fanok is kapnak 4-5-6+ új sorozatot, tehát a felnőtt nézőknek is nyújtani akarnak valamit. Ráadásul az előzetesek alapján nem valami kis gagyit kapunk, hanem öltek bele pénz mellett kreatív energiákat is. Ilyen tartalmakkal simán felugornak majd 100-150 millió előfizetőre 2022-re, ahogy egyre több ország lesz bevonva, aztán a Netflix leszorul a második helyre.

winnie - 2020. 12. 17. 06:23

Platschu: amellett, hogy sosem tudni, hogy ki mikor miért fizet elő, épp az a lényeg, hogy nem arról van szó, hogy egy ilyen sorozat hirtelen előfizetéseket fog gerjeszteni. az sem életszerű, hogy most nagyokat ugranának az előfizetések (amíg nem volt semmi sorozat, felmászott nagyon, de most, hogy jönnek a sorozatot, max óvatosan fog növekedni) – szóval monetárisan nem a növekedésben, hanem az előfizető-megtartásban érhető majd inkább tetten a dolog. de még, ha ez nem is lenne igaz, az sem életszerű, hogy az első 3 marvel-sorozat után hirtelen a 4. marvel-sorozat fog előfizetőket hozni.

a papírforma szerint pont ugyanúgy alakulna az előfizetőszám hawkeye-jal, mint hawkeye nélkül. és pláne pont ugyanúgy akkor is, ha 50 és akkor is, ha 80 vagy 120 millió dollárt költenek rá.

erre mondom, hogy a streaming műfaj kapcsán el kell dobnunk ezt a maradi, nézettség központú gondolkodást. az nem érdekes, hogy mit hányan néznek. az egyik fontos faktor, amit írtál, az új előfizető hozása. a másik, annak megtartása.

Platschu - 2020. 12. 17. 09:57

Ti vagytok a profi elemzők. Én csak azt látom, hogy most végre lesz oka előfizetni azoknak is, ahol nincs kisgyerek vagy már tinédzserek. Azért a Disney mesék mellett a Marvel és a Star Wars olyan márkanevek, amiket mindenki ismer és látni akarja majd a hírverés miatt is. A Marvel láthatóan építi a Young Avengers csapatot, szóval ha a klasszikus hatos részben vagy teljesen leköszön, akkor is lesz utánpótlás.

heidfeld - 2020. 12. 17. 10:30

+1 előfizető leszek a 120-150 millióból, 2022 elejére, addigra nálunk is lehet.
@Platschu: +1 a véleményedhez.
Netflix-nek – és a többieknek – térdről-nyakig kell feljebb húzni a takarót, Disney bővülése miatt.
Igaz, engem nem minden Marvel sorozat érdekel, de 3 biztos, + magában az SW-k miatt is érdemes lenne előfizetnem.
Netflix vezető helyét, 2023 elején veszítheti el, szerintem.

winnie - 2020. 12. 17. 10:52

én kérek elnézést…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz