login |

Hova állsz?

2020. 12. 17. 13:13 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kampány,

Ha komoly kérdést akarnék, akkor hova állsz a The Stand, azaz a Végítélet adaptációi kapcsán, hiszen pár órája megérkezett az új kezdése. És nemsokára jön a kritikánk is, de addig tiétek a szó.

6 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2020. 12. 17. 13:33

Ahova Kat McNamara ;-)

Shyllard - 2020. 12. 17. 13:42

Elég papírforma kezdés, de a magokat szépen elültették. Szeretem King könyveit, ez még pont kimaradt, úgyhogy kíváncsi vagyok hova viszik a sorozatot.

Prince - 2020. 12. 17. 16:14

Elég gyenge, pedig látszik, hogy sokat költöttek rá, de teljesen feleslegesen csapong az időben, sőt inkább káros is, elveszik mindenféle feszültség.
A 94-es sem volt éppen a filmkészítés csúcsa, de legalább élvezhető volt.

winnie - 2020. 12. 17. 17:20

írtuk korábban, hogy a készítők hogy közelítették meg, gondolom erre célzol csapongás kapcsán: “A The Stand új sorozatos változata több idősávos szerkezetet kap, hogy ne kelljen a nézőknek 3 résznyi járványt és világpusztulást végigülnie, ugyanis a készítők szerint a sorozat lényege az, ami azt követően történik.”

így leírva ez jól hangzott. akkor mégsem annyira működik?

Rammsch31n - 2020. 12. 17. 20:19

@winnie

ha nem lenne a covid én bánnám, hogy nem azt az utat járják a készítők…de így őszintén már nincs kedvem még egy apokalipszist végignézni, mégha ez a valós világban közel sincs ahhoz szerencsére… pedig én oda vagyok ezért poszt-ap témáért, csak most kicsit már belecsömörlöttem, hogy mindenhol csak ez a vírus jön szembe…

Én olvastam a könyvet, a régi Gary Sinise-s sorit nem láttam.
Ez az időben ugrálás nekem sem jön be annyira, kicsit lehetne lineárisabb, bár nyilván mindenre ki fognak térni. Ha marad ez a színvonal, maradok, ha elkezd esni nem biztos…
De egyébként szépen felvázolták az oldalakat, meg belebegtettek ezt-azt… Kezdésnek nem volt rossz, de a világot Stephen King terén nem ez fogja megváltani szerintem.

Shannen - 2020. 12. 17. 20:24

Nem olvastam a könyvet, így a sztorit sem ismerem, és általában az időugrásokkal sincs gondom, ha legalább az elején pontosan tisztázzák (pl kiírják feliratban), hogy időben és földrajzilag kb hol járunk.

Na ezt itt nem vitték túlzásba és így borzasztó nagy katyvasz lett ez az első rész. Lehet, hogy velem van a gond, de most több percnyi gondolkodás után sem tudom időrendbe tenni a jeleneteket. Értem, hogy miért alkalmazták ezt a felépítést, nem is lenne baj, de lehet mi, nézők (főleg azok, akik nem ismerik a sztorit) jobban élveztük volna, ha az első részben nem kapunk rögtön kb 10 idősávot (túlzok persze picit), hanem mondjuk a második részre is jut újdonság ilyen szempontból. Úgy éreztem, hogy a készítők nem akarták húzni az időt és inkább biztosra próbáltak menni, hogy egy átfogó képet adjanak már az elején a sztoriról és berántsák a nézőt, de ezzel a “mindent gyömöszöljünk be az első részbe” hozzáállással lehet pont ellenkezőjét sikerült elérniük.

A szereplőgárda mondjuk brutál erős.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz