login |

The Amazing Race: vége a 32. évadnak

2020. 12. 17. 20:00 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: 2020/21 finálék, kritika,

HÁNYÁS! Végre volt megint esély HÁNYÁSRA!!!

Bocsánat, elragadtattam magam. És remélem, hogy ez nem spoiler, de végre valami “jó” is történt a 32. évad utolsó harmadában, mert bár a szezon első fele hozta a klasszikus TAR-életérzést, jó volt látni, az utolsó pár rész sajnos nagyon tönkre lett vágva. Nyilván nem nevezhetem a legrosszabb szezonnak, mert volt olyan is, amit konkrétan kaszáltam pár rész után (értsd: bármikor elő tudok kapni egy olyan évadot, amit még nem láttam!), de itt érdekelt legkevésbé, hogy ki nyer.

És, mint sokszor leírtam, nem azért, mert utáltam volna valakit. Sőt, ha utáltam volna, akkor érdekelt volna, hogy ne az a páros nyerjen. A mostani trió inkább közömbös volt számomra végső győzelem szempontjából, egyre ment, hogy melyik nyer (az előző 4 kiesőből mindegyiknek szurkoltam volna, ha ellenük futnak), bár nyilván a vegyes párosnak szorítottam leginkább. A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Hát, erre ráfaragtak a készítők…

Nem elég, hogy a szövetségesdi eléggé megölte az utolsó 2-3 részt, még a finálé is elég dudva lett azzal, hogy a fiúbarátok elhúztak és elég nagy előnnyel futottak be a célba – még a döntő feladatnál sem találkoztak a második helyezettekkel. Ennyi múlott azon, hogy Chee nem szúrta ki elsőre azt a kis babát a sütiben (mekkora marhaság már ez! mármint az, hogy elrejtik benne), az meg külön fájó volt, hogy a többiek látták is, hol van. (És itt megint bejön az a képbe, hogy mit nem lehet mondani nekik. Vajon ezt a szabályt egy bizonyos évad után hozták meg, vagy mindig is így volt?)

Úgy tűnt, hogy a SzakállTesók az elején, a taxizással szálltak el, de végülis utolérték a többieket az első feladatnál, és ők is megszenvedtek a babakereséssel, de ettől még bennem van az is, hogy most a végső feladat nem lett annyira epic. Nyilván nem volt mit nézni rajta, és még meg is nehezítették azzal, hogy nem fogadta el a guy rögtön a megoldást.

Volt még másik road block is az oda vezető úton: egy látványos magasról ugrás (elég gyógynak tűnő borítékelkapással), ami nem sokat osztott-szorzott, szóval tényleg csak annyi gondolatom maradt, hogy milyen poén az, amikor az operatőr kiszúrja a hibát, és konkrétan még le is filmezi titokban, és mindezt nem szúrja ki a versenyző.

Nyert Will & James, 2. lett Hung & Chee, 3. pedig Riley & Maddison. Mennyivel jobban élveztem volna egy DeAngele/Alana/Eswar team döntőt!

ui: Tényleg, volt már ilyen hosszú hazautazás, mint a Manila – New Orleans út?

ui2: Felesleges leírnom, de az előző rész végén a különbségek 2-3 percesek voltak az első, második és a harmadik helyezett között.

     

25 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2020. 12. 17. 20:23

Azt hittem a hányás a reakciódra vonatkozott, mert nekem ez a rész eléggé afelé tendált. Hangulatban nagyon ott volt ugyan az elején, de szerintem rosszul volt kitalálva. Elég unalmas és egyszerű utolsó szakasz volt ez, ahol kb a szerencsén múlt minden. Én ide tettem volna inkább a múlt heti zenés feladatot a végére.

Így elég unalmassá vált az egész, hiszen gyakorlatilag hamar eldőlt a végkifejlet. Pont a számomra legellenszenvesebb csapat nyert, pedig úgy bíztam, hogy megszívják Willék az egész évados áskálódást. Persze egyébként megérdemlik, mert roppant erős csapat voltak, de sokkal jobban örültem volna Hungék győzelmének.

Nekem sajnos ez volt a legrosszabb évad eddig, bár én csak a 16. évadig visszamenőleg láttam eddig a műsort, így lehet, hogy lesz még kellemetlen meglepetésben részem, ha egyszer sikerül megnéznem a maradék 15-öt. Sajnos a szövetségesdi hazavágta az élvezeti faktort, és ha neadjisten ez lesz az utolsó szezonja a műsornak, akkor bizony keserű szájízzel “búcsúzom” tőle.

polovcev - 2020. 12. 17. 23:29

Nem szeretem a rajt-cél győzelmeket, még ha megérdemelt akkor sem. Ráadásul soha egy pillanatig sem szurkoltam a Will- James párosnak. Símán megérdemelték, mert végig az élbolyban voltak, de nekem nem voltak szimpatikusak.

OFF:
A szinpadias húzásokat pedig igazán kihagyhatnák. Korábban sem szerettem, szerintem semmi helye a műsorban. Megértem, hogy nem lesz kivágva, mert nagyon érzelmes -már akinek-, de abszolút nem ad semmit a TAR-hoz.

bxs - 2020. 12. 18. 01:03

Az évad elején örültem, mert úgy látszott, hogy szakítanak az elmúlt évek unalmas rutinjával. (route info, ott ne csinálj semmit – detour – road block – pit stop). Végre újra volt Route info challenge, ami szerintem nagyon fontos elem, food challenge, valamint a yield is ezt a törekvést erősítette, az másik dolog, hogy a szövetségesdi tönkre tette, akár csak az egész évadot.

Én már két éve gondoltam rá először, hogy be kéne vezetni egy ún. Advantage clue-t, ami “kiszámíthatatlanul” ad előnyt a csapatoknak minden legben. Csak a csapatok figyelmén múlna minden. Ezzel jól lehetne borítani a sorrendet, viszont jó kis előnyöket lehetne kovácsolni, anélkül, hogy drága adásidőt pazarolnának el. Akkor készítettem is hozzá egy gyors ismertetőt, hogy gyakoroljam az adobe-t. :D

winnie - 2020. 12. 18. 05:30

willék szerint “I think the lead at the end was between an hour and a half and two hours.”

Zoli - 2020. 12. 18. 10:17

Teljesen egyet értek az előttem szólókkal. Ez lett sajnos a legrosszabb Amazing race évad amit láttam. Sőt, igazából az egyetlen ami szerintem rossz lett a 14 vagy 15-ből amit láttam. Az utolsó pár részt már csak azért néztem, hogy hátha kiesik Will and James. Igazán rosszindulatú és aljas duó volt. És a hab a tortán, hogy egy olyan évadzáróval nyertek amit gyakorlatilag egy játék döntött el és ott is csak a szerencse számított. Ennyi erővel kockadobással is eldönthették volna a reptéren és akkor megspóroltak volna nekem 45 percet. Nagyon bízom benne, hogy nem ez lesz az utolsó évad.

Más!
Azon gondolkoztam közben, hogy a roadblock-nál nem segíthetnek a játékosok a csapattársuknak, de motiválhatják őket és vajon vanak ilyen előre megbeszélt kódok, mondjuk, hogy “You got it Babe” azt jelenti, hogy “Olvasd el a clue-t” vagy “Focus”, hogy “Nézz szét, én látom a megoldást”.
De persze ezt valószínűleg sosem fogjuk megtudni. :)

Deny - 2020. 12. 18. 11:07

Zoli: Végülis meg lehetne oldani privátul :D A készítők valószínűleg sosem jönnének rá. Bár ha mondjuk rendszeresen csinálná valaki, akkor előbb-utóbb feltűnő lenne.

winnie - 2020. 12. 18. 11:51

zoli: tudom, hogy nem volt népszerű will+james, én sem nekik szurkoltam itt, de szerintem nagyon távol álltak attól, hogy rosszindulatúak vagy aljasok lettek volna. nyilván, nem lep meg, hogy annak tűnhettek (vagy ha én rosszul gondolom, akkor, hogy azok voltak:), épp ezért írtam valamelyik első kritikámban, hogy amit akkor csináltak, annál csakis az vezérelte őket, hogy kompetitívek. hogy véresen komolyan vették a versenyt, és minden áron nyerni akartak, és a szabályok keretein belül mindent megtették ezért.

nem tudom, már rég nem követem az IRL eseményeket a TAR-ban (régen volt erre időm), de engem meglepne, ha bármelyik ellenfelük mondjuk berágott volna, vagy akárcsak neheztelt volna rájuk, és nem lennének jó kapcsolatban. ha olyanok lettek volna, ahogy írod, akkor ez azért pár csapattól elvárható lenne. arról nem is beszélve, hogy tényleg elég hűek voltak a (rohadt) szövetséghez.

winnie - 2020. 12. 18. 11:52

mondjuk így, ha visszagondolok, annak ellenére, hogy nagyobb bajom nem volt velük, elég sokáig kellett volna visszamennem a kiesők között, hogy ne azt mondjam, hogy nekik szurkolok legkevésbé, nyilván az elmúlt 3 kör, sőt, a lányok, szóval 4 kör, de még lehet, hogy több esetében is a kiesők számomra előrébb voltak.

csak eszembe jut velük kapcsolatban pár notórius villain duó, akikre simán rásüthető lett volna a rosszindulat, meg akiket ki nem állhattam, azoknak a közelében sem voltak.

winnie - 2020. 12. 18. 11:53

viszont a szövetségről jut eszembe, hogy érdekes lehet visszanézni azt, hogy vajon szövetésg nélkül mennyire lettek volna mások a kiesések, hányszor mentették meg magukat az esetleges kieséstől, ahogy például az utolsó előtti részben.

Zoli - 2020. 12. 18. 12:38

winnie: Az mondjuk engem is meglepett, hogy a többi csapat nem neheztelt Willékre, de lehet a viselkedésük a nézők felé jobban átjött. Egyébéknt én például azért tartom őket rosszinulatúnak, mert sokszor indukolatlanul szivattak másik csapatot és még büszkék is voltak rá. A legtöbb csapat egy U-Turn-ölés után (legalább színlelten) sajnálokzik, ők pedig inkább látványosan örültek neki.
De azt elismerem, hogy volt már a TAR-ban irritálób csapat. Szerintem azért is verték ki nálam a biztosíékot mert az alliance miatt ilyen messzire tudtak jutani.

anvsony - 2020. 12. 18. 13:53

A hányás nekem is inkább a reakcióm volt erről a részről. :D Végülis a szerencsén múlott az egész. Mennyivel izgalmasabb lett volna, ha az előző szakaszban lett volna a földgömbös feladat (nem is tudtak volna segíteni egymásnak), most meg a zenés. Régebben a fináléban voltak a nehéz, visszaemlékezős feladatok.
Az már csak plusz a negatívhoz, hogy Hungéknak szurkoltam, és legalább ugyanannyira W&J ellen. Reméltem, hogy a kajálással többet küzdenek, milyen gáz lett volna már hat sütin elbukni a versenyt. :D
Tényleg voltak náluk idegesítőbbek (Mirna&Smirna, a hallássérült fiú az anyukájával, csak akik így elsőre beugranak).
Nekem ezek ellenére jobban tetszett ez az évad, mint az előző pár, több lehetőség volt előzni, nem csak a taxikon múlottak a helyezések.

Thomas - 2020. 12. 18. 14:07

Arra én is gondoltam, hogy végre itt az esélye egy hányós kajás feladatra, de aztán nem lett belőle semmi extra. Többet kellett volna etetni velük:) Jó, azért egy döntő futamhoz nem feltétlen illene.

Nekem egy nagyon gyenge évad volt (főleg a második fele természetesen) egy totálisan felejthető fináléval. Engem sem nagyon érdekelt már, hogy ki nyer, persze a legellenszenvesebbeknek sikerült, jól van. A szakasztervezés kritikán aluli volt, mivel a kezdő taxilottó után már esélye sem volt a szakállasoknak behozni a lemaradást, ez meg minden, csak nem egy fináléhoz illő versengés. Chi meg azzal lőtte ki magát, hogy még egyszer át kellett mennie az összes sütin. Amúgy komolyan fájt nézni, hogy szét kell morzsolniuk azt a rengeteg king cake-et, vagy mit, biztos finomak lehettek:)

Aztán ahogy erről a feladatról eljöttek, szerintem olyan sorrendben is futottak be, mert utána már nem igazán lehetett előzni. A hídról való leugrás biztosan nagy élmény lehetett, de még látványosnak sem nevezném a sötétség miatt, a versenyt meg tutira nem befolyásolta. És sajnos a végső feladat is csak úgy volt, mert nekem az jött le, hogy mindenki szépen kirakta a földön, gond nélkül felrakta és második próbálkozásra mindenkiét elfogadták. Hát igen, jobb lett volna ide a múltkori zenés feladat, és akkor egyénileg próbálták volna megoldani.

És volt még az elején a Mardi Gras-s láncgyűjtögetés, az is inkább csak a hangulat miatt volt érdekes, meg amiatt, hogy nem úgy tűnt, hogy a grand marshall megszámolta volna, hogy megvan-e az 50-50 lánc, így meg nem tudom, mi értelme volt. De aztán lehet, hogy csak kivágták, mindenesetre furcsa volt.

“És itt megint bejön az a képbe, hogy mit nem lehet mondani nekik. Vajon ezt a szabályt egy bizonyos évad után hozták meg, vagy mindig is így volt?”

Azt nem tudom, hogy ezt mikor hozták meg, de már régóta van, egyszer volt büntetés is emiatt. Nekem úgy tűnik, hogy csak biztatni szabad őket, semmi konkrét, feladattal kapcsolatos utalást nem tehetnek. De azon már elgondolkoztam párszor, mi van, ha a párosok megbeszélnek ilyesmi kódokat:
Come on! = Olvasd el újra a clue-t!
Don’t give up! = Nézz körbe, valamit kihagytál
vagy akár: Figyeld, hogy hova nézek!
Ez mennyit tudott volna most segíteni Chinek:) Persze ezeket még pontosabban is ki lehet dolgozni, és akkor miközben látszólag biztatja, tud segíteni is:)

Most olvastam el a kommenteket, és láttam, hogy szinte egy az egyben leírták már ezt előttem:) Nem baj, a poén kedvéért meghagyom, mennyire egy rugóra járt az agyunk:)

winnie - 2020. 12. 18. 14:12

” Tényleg voltak náluk idegesítőbbek (Mirna&Smirna, a hallássérült fiú az anyukájával, csak akik így elsőre beugranak).”

úúú, jajj nekem! az emlékek! jézusom. itt egyébként éles vonalat húznék az idegesítőség és aközé, hogy utálok valakit. most próbálok kutakodni, mindjárt végigpörgetem a neveket, hogy kik emelkednek ki negatívan, de azt tudom, hogy ugye colin&christie 1.0 és jonathan és a felsége elég komoly villain vágást kapott (gondolom, nem is kedveltem őket), de nekem bb-rachel is eléggé idegesítő volt:)

winnie - 2020. 12. 18. 14:15

“A hídról való leugrás biztosan nagy élmény lehetett, de még látványosnak sem nevezném a sötétség miatt, a versenyt meg tutira nem befolyásolta.”

sőt, annyiban még befolyásolhatta is, hogy ha egy valaki csinálhatja egyszerre, akkor ha egyszerre érnek oda, ez rögtön tesz közéjük 5-10 percet, ami eleve hülye szakasztervezés egy fináléban. (lehet, hogy volt több is, nem tudom, vagy akár mesterségesen is várathatták volna őket, de mindenképp szétszedi a szoros versenyt, ami érthetetlen.)

Thomas - 2020. 12. 18. 14:16

Natalie és Nadiya asszem magasan viszik a prímet az idegesítő kategóriában nálam, de Luke és “nem tudom, hogy hívták az anyukáját” is dobogós lehet:)

Thomas - 2020. 12. 18. 14:25

Hát igen, láttunk már olyan finálét, ahova betettek ilyen libasorban végezhető látványos feladatot, az volt telán a leggyengébb döntő futam, ez csak érdektelen volt. Bennem valamiért az volt, hogy itt tudnának ugrani egymás mellett akár mindhárman is, de már nem emlékszem, hogy konkrétan mutatták-e a három előkészített helyet. Szóval lehet, hogy ha ott torlódás alakult volna ki, most még keserűbb lenne a szám íze, de sajnos ennyire nem volt verseny, hogy még ez sem derült ki.

De a Mardi Gras-s feladatnál is azért elgondolkoztam, hogy ezt ki találta ki? Hogy mindenki álljon a saját kis floaterjében, és felszedegesse, amit beledobáltak:) Ezt a feladatot pl. hogy lehet eredményesebben végezni, ha hangosabban kiabál valaki, akkor többet dobnak?:) Nem hiszem. Még ha az lett volna, hogy az utcákon kell rohangálni, és úgy összeszedni a földről meg a bulizóktól elkunyizni mondjuk, az még igényelt volna gyorsaságot, leleményességet, de ez semmit. És nagyon úgy tűnik, hogy még csak meg sem számolták, hányat tettek a nyakukba. Máskor legalább egy pár másodpercre be szokták vágni, ahogy számolnak, ellenőriznek valamit, de most nem, szóval ez csak azért kerülhetett bele a szakaszba, hogy ilyen is legyen benne:)

Enzo - 2020. 12. 18. 15:45

Atyaisten, mennyi komment – tegnap éjjel tudtam csak megnézni a részt, és mára írni meg a dolgokat, de már így is 16? Wow.
Na mindjárt elolvasom, de először ez.

Szóval, 32×12:

Asszem ez átvette a 24.évad zárásától a “legrosszabb TAR finálé valaha” díjat. Nulla előzés (a nullához közelítő előzési lehetőségekből), változatosan rossz/gyenge feladatok, és nemhogy a döntős háromból, hanem az egész évadból a legkevésbé szimpatikus győztes.

Szakállék eltaxizták az elejét, Chee nem vette észre a babát az orra előtt, és ennyi, Will&James simán megnyerte, bármiféle izgalom nélkül. Hogy ezt a konkrét szakaszgyőzelmet megérdemelték-e, azon lehet vitatkozni, de úgy az egész évados szemétkedésükből kiindulva bárkit szívesebben láttam volna nyerni. Így a végén annyira az eljegyzés se érintett meg, pedig egyébként egy nagyon szép pillanat lett volna.

Na de nézzük a feladatokat:
– Mások által dobált nyakláncok elkapása? Egy döntőben?? Mi van?? (ráadásul szerintem meg se számolta a grand master, miután rájöttek a csavarra, hogy csak a nagyokat fogadja el)
(amikor Hung-éknak ki kellett bogozniuk az egyik aranyszínűt, akkor azért felröhögtem, mert pont ugyanígy kinéző karácsonyfadíszünk van anyáméknál, csak kisebb, szóval kb 4-5 nap múlva ugyanezt át fogom élni :D)
– Ez a babakeresős…hát, szürreális, de ez még önmagában nem baj. Viszont orbitális méretű indokolatlan kajapazarlás, hogy hárman széttapicskolnak 100-120 ilyen tortát, és az ilyen rettenetesen fel tud húzni. F*szért nem lehet kitalálni valami értelmes hasonló feladatot. (Ha már itt tartunk, a korábbi tortadobálósra is vonatkozik ez.)
(Amúgy Hung és Chee hogy benyomták a fánkokat, Will meg majdnem behányt :D)
– Tériszonyos feladat, nyeh, uunaalmaas!… és utána csakazértis még egy kis közös leereszkedés.
– A labdatologatás már nem volt rossz, csak rövid, és megintcsak nem ad alkalmat az előzésre… a föld puzzle a végén meg egészen tetszett volna, ha nem lett volna addigra tökmindegy a srácok hatalmas előnye miatt. (Mondjuk mi lett volna, ha megcserélik ezt a zászlós-zenés-táskással az előző részből? Ebben nem lehet lesúgni a helyes kombinációt, max ha effektíve odamész és mutogatsz, hogy melyik csík hova kerül – cserébe az meg méltó feladat egy döntőhöz, ahol már nyilván nem segítenek egymásnak és így lehetett is volna benne előzni.)

Hát szóval ez a végére azért elég sz@r lett, na. Legközelebb reméljük jobb lesz, see you there!

Adam9456 - 2020. 12. 18. 15:47

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Az évad első fele szerintem még egész jó volt, de a második felét sajnos tönkretette ez a szövetségesdi.
Voltak elég jó szakaszok (Brazília, Kazakhsztán, India) és feladatok meg érdekes újítások (megaleg,yield), de ez a Mine 5 összedolgozás már tényleg nagyon sok volt a végére.
A finálé pedig elég érdektelen volt, és gyakorlatilag már az elején eldőlt az egész. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen viszonylag egyszerű feladatokkal teli utolsó szakasz. Hiányzott egy végső memória feladat. A zenés-zászlós feladatot tényleg a fináléban kellett volna, nem a múlt héten. Gary es DeAngelo jól megszívták, de addig nyilván jó volt a szövetség amíg profitáltak belőlük.
Will és James nekem se voltak túl szimpatikusak, szerintem is sokszor elég rosszindulatúmes kiközösítő volt a stílúsuk. Jobban örültem volna a szakállasok vagy Hung és Chee győzelmenek, de ez van. Leo és Alana és a szőke csajok voltak a legszimpatikusabbak, de tudjuk, hogy velük elbánt a csodás szövetség.
Ha visszagondolok azért nekem is eszembe jut egy pár Will és Jamesnél rosszabb és idegesítőbb pár. Pl.: a country énekes csajok, Caroline-Jennifer, akik két teljes évadon keresztül mindig más párok segítségével jutottak tovább.
Remelem ha lesz következő évad, valami szabályt hoznak majd az egymás segítgetése ellen egy bizonyos szakasz után.

Adam9456 - 2020. 12. 18. 15:51

*rosszindulatú és

winnie - 2020. 12. 18. 16:22

Enzo: csak így fejből nyomtad a 24. évadot?:) gyorsan rákerestem, mert emlékszik a franc, és jé:

https://www.sorozatjunkie.hu/2014/05/19/the-amazing-race-vege-a-24-evadnak/

“Minden. Idők. Legrosszabb. The Amazing Race-fináléja. Pont.”

Enzo - 2020. 12. 18. 19:14

Na, válaszolgatok :D
Látom, többünknek is eszébe jutott a földgömbös meg a zenefelismerős feladat megcserélése :)

@Zoli / @Thomas: Érdekes ötlet ez az előre megbeszélt kódrendszer, kicsit olyan, mint a Quiz nevű sorozatban történt valós dolgok :D ( https://www.sorozatjunkie.hu/tag/quiz/ )
(De amúgy amikor Hung odaszólt, hogy “Focus”, azt már kicsit félig súgásnak éreztem :D)

Legidegesítőbb versenyzők? Jó kérdés :D
Twinnie-k tutira, meg BB-Rachel is, most nem ugrik be hirtelen más. (Luke anyukája amúgy Marge vagy Margie, ha jól tévedek.)

@winnie: Félig fejből, mert pont múltkor beszélgettük haverral, és akkor csekkoltam le, hogy jól emlékszem-e a 24.évadra :) Amúgy nincs már meg teljesen, hogy az a zárás anno mennyire tetszett (és pont akkor még nem kommenteltem, csak a 25.évadtól), de tippre ennyire nem voltam rajta kiakadva, mint most.
Ja és ha már finoman utaltál rá (“volt olyan is, amit konkrétan kaszáltam pár rész után”), továbbra is csak azt mondom, hogy egyszer pótold be a 21.évad második felét, nekem baromi emlékezetes maradt, sőt kb az egész évad ennek a mostaninak a fordítottja, de ezt csak spoileresen tudnám kifejteni :D

Thomas - 2020. 12. 18. 21:45

Igen, szerintem én is a 24. évad fináléjára céloztam, hogy az volt a legrosszabb! Abban volt valami libasorban elvégezhető látványfeladat, nem? Vagy talán több is, ahogy olvasom a kritikát:) De az tuti, hogy még ennél is kevesebb előzési lehetőség volt.

Tényleg, a kódrendszer akkor ugyanolyan csalás lenne, mint a Quizben látott. Ha vajon így nyerne egy páros, és utólag a felvett anyagok alapján rájönnének, tőlük is visszavennék a nyereményt?:)

winnie - 2020. 12. 21. 10:41

““I’m going to be really honest with you,” Doganieri told me. “I think we’re going to have to put a rule on that in the future.””
It also frustrated the show’s producers, too, as I found out when I spoke to The Amazing Race executive producer and creator Elise Doganieri, and director and executive producer Bertram Van Munster.

a szezonról és a jövőről a készítőkkel: https://www.realityblurred.com/realitytv/2020/12/amazing-race-32-producers-interview/

Enzo - 2020. 12. 21. 20:40

Érdekes cikk volt, köszi! (vagyis Deny-nek köszi)
Jó látni azért, hogy a készítők se ujjonganak a nagy összejátszásért :)

Dregnarr1 - 2021. 05. 19. 12:09

Ez volt a valaha elkészült legrosszabb TAR záróepizód. Ez nem döntő volt, egy konkrét résznek is gyenge lett volna. Ebben SEMMI saját képesség nem volt, puszta szerencse, meg egyenes vonalon haladás. Nevetséges. Az évadban volt pár erős rész, de a szövegség abszolút megölte nálam az egészet. Olvastam, hogy a következő évadokban ezt megpróbálják elkerülni új szabályokkal, remélem így is lesz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz