login |

Hírvasárnap – Gameface-kasza!

2020. 12. 20. 09:27 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Az összes ismert sorozatos magyar premierdátum a hazai premiernaptárunkban megtalálható.
 • Premier: Blaze and The Monster Machines S6,The Moments That Made S1 + Finálé: Deliciousness S1, Biggest Little Christmas Showdown S1, Baby Chimp Rescue S1, Iyanla. Fix My Life S7, Destination Fear S2, Secrets of The Zoo: North Carolina S1 + a Creepshow karácsonyi különkiadása
 • Magyar premier – Film4: 12.27 Tonio és Julia (Tonio und Julia) 2. évad
 • Magyar premier – Duna: 12.24 Hét világ, egy bolygó (Seven Worlds, One Planet) 1. évad
 • Azt nem tudom, hogy az Angie Tribeca – A törvény nemében 4. évadja már volt-e nem HBO-n itthon a tévében (ha nem, akkor a Comedy Central 12.27-én leadja végig), de az elvileg biztos, hogy a 2017-es Kisasszonyok még csak Cinemax-on kapott premiert, és most 12.24-én az M5 is bemutatja, szóval már csak prémium előfizetők láthatják.
 • A tervezett Alien-tévésorozat a viszonylag közeli jövőben játszódna és a Földön.
 • Hirtelen nem látom, hogy saját gyártás, vagy vásárolt, de a Netflix-re nemsokára megérkezik a Younger koreai változata.
 • Karanténforgatás: Elkezdődött a Top Boy 2. évad forgatása.
 • Aliza Vellani (Rani Singh) állandó szereplővé lett előléptetve a Sweet Tooth-ban. Még nem volt meg a Netflix-sorozat premierje, de ez arra utal, hogy eléggé bevált a színész, hogy azonnal szerződtették hosszabb távra.
 • Az NBC passzolta a The Night School pilotját.
 • Az eredeti tervekkel ellentétben a Last Man Standing évadnyitója nem az előző szezon fináléjának szkriptje alapján készült – a sorozat időt fog majd ugrani, amikor Mike nyugdíjba vonulást fontolgat és utódot keres.
 • A Showtime 12.27-én elindítja a Shameless Hall of Shame-et, ami egy 6 részes sorozat lesz, amiben eredeti jelenetek révén tekintenek vissza különböző karakterek útjaira. Ian és Mickey lesznek az elsők.
 • Az Amazon Prime Video India bemutatta (itthon is) az Unpaused című “sorozatot”, ami antológia lesz 5 hindi nyelvű rövidfilmmel, amiknek a témája a remény, a második esély és az újrakezdés a koronavírus-járvány árnyékában. Rendezők: Raj & DK, Nikkhil Advani, Tannishtha Chatterjee, Avinash Arun és Nitya Mehra. Szereplők: Gulshan Deviah, Saiyami Kher, Richa Chadha, Sumeet Vyas, Ishwak Singh, Rinku Rajguru, Lillete Dubey, Abhishek Banerjee,  Geetika Vidya Ohlyan, Ratna Pathak, Shardul Bhardwaj.
 • Sajtóértesülések szerint a WarnerMedia leghamarabb 2022-ben elindíthat egy ingyenes streaming szolgáltatást, ami kábelcsatornái (TBS, TNT) tartalmait fogná össze, valamint a Warner filmes katalógusát.
 • 2020-ban a Netflix-en a legnépszerűbb “ételes” és “otthonos” reality-k: Get Organized with The Home Edit, Nailed It!, Million Dollar Beach House, The American Barbecue Showdown és Crazy Delicious.
 • Kat Coiro rendezi a Girls5eva pilotját.
 • A The Voice UK 01.02-án folytatódik az angol ITV-n.
 • A Channel 4 elkaszálta a Gameface-t.
 • A TBS berendelte a Full Frontal With Samantha Bee 6. évadját.
 • Amy B. Harris, a The Wilds showrunnerje beszél az első évadról és a 2. évados tervekről.
 • A History of Swear Words vendégszereplői lesznek: Sarah Silverman, Nick Offerman, Jim Jefferies, Nikki Glaser, Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Patti Harrison, London Hughes, Zainab Johnson, Baron Vaughn és (!!!!!!) Isiah Whitlock Jr.
 • Az RTL Klub új napi sorozatának, a Keresztanyunak a szereplői: Molnár Piroska, Gálvölgyi János, Kékesi Gábor, Dobos Evelin, Szacsvay László, Lengyel Ferenc, Konfár Erik, Dóra Béla, Ullmann Mónika, Mihályfi Balázs + Tóth Angelika, Maizác Fanni, Németh Kristóf, Balogh Anna, Gömöri András Máté, Dzsupin Ibolya, Magyar Attila, Sajgál Erika, Józan László, Hunyadi Máté, Nagy Feró, Ganxsta Zolee, Farkas Dénes, Koch-Bulla Zelda, Rátonyi Hajni, Fekete Györgyi, Noé Viktor, Mezei Léda, Petri Viktor, Gonda Kata, Janicsek Péter, Szentiványi Zsolt, Kenderes Csaba.
 • Interjú: Andrew Chambliss és Ian Goldberg (a Fear The Walking Dead showrunnerjei), Scott M. Gimple (a The Walking Dead-tévés univerzum főnöke), Steve Blackman (a The Umbrella Academy készítője), Jack Bannon (Alfred – Pennyworth),
 • A Google Trends szerint az itthon legkeresettebb sorozatcímek: 1. Mintaapák, 2. Bátrak földje, 3. Mellékhatás, 4. Apatigris, 5. Kegyetlen város, 6. Vaják, 7. Álmodozó, 8. Bödörék, 9. Tudhattad volna, 10. Fogd meg a kezem. (Ugye az apró betűben ott van, hogy ez nem is legkeresettebb címes lista, hanem az előző évhez képest a legnagyobb növekedést nézi, szóval ezért nincsenek tavalyi toplistások (Drága örökösök, The Mandalorian, A mi kis falunk).
  (Mondjuk az azért érdekelne, hogy a Google honnan tudja, mikor keresünk sorozatcímre (kell a “+sorozat”?), ld. normál szavakként funkcionáló sorozatcímek. Meg mi a helyzet a Bödörék valódi címével?)
 • Pilotszkript: Once Upon a Time in Aztlan – Amazon, készítő: Javier Rodriguez, pilotrendező: Ricardo de Montreuil, főszereplő: George Lopez, executive poducer: Estevan Oriol és Mister Cartoon – utóbbi tetoválásai és a latino utcai kultúra alapján, egy Los Angeles-i családról, akik ráébrednek az amerikai álom csalfaságára, és arra, hogy nem nagyon tudnak mit tennie a velük szemben támasztott elvárásokkal való szembehaladásért.
 • Sorozatberendelés: Extrapolations – AppleTV+, 10 rész, antológia, készítő: Scott Z. Burns, bensőséges története arról, hogy a bolygó változásai (ld. klíma) miképp változtatják meg a szerelmet, a hitet, a munkát és a családot személyes síkon, valamint a teljes emberiség síkján. A tervek szerint a történetek kereszteznék egymást, és a túlélésért tett erőfeszítéseket mutatnák be.
 • A Universal Television megvásárolta Peter Lefcourt könyvének, a The Dreyfus Affair: A Love Story-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő az író mellett David Frankel lenne, aki rendezné is a pilotot, ha az megvalósul. Egy sötéten komikus pillantás a baseballban lévő homofóbiára, ami egy boldog házas, kétgyerekes apáról szól, aki sztár baseballozó, és beleszeret egyik csapattársába, ami a nagydöntőben elég komoly visszhangot ver.
 • Ziwe Fumodoh készít varieté (egyéb műfajú) sorozatot a Showtime-nak, amiben interjúk, szkeccsek és mindennapi emberek között nemszkriptelt találkozások lesznek.
 • 50 States To Stardom címmel tervez a CBS zenés realityversenyt Ron Howard, Brian Grazer és Simon Cowell producerkedése mellett. Ebben a reality és a doku vegyülne és a tervek szerint az új nagy, zenei versenyformátum lehetne, amiben az USA minden szegletéből fognak tehetségeket előhalászni, államokra bontva.

6 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2020. 12. 20. 09:59

Nem biztos, hogy volt már róla szó, ha mégis, bocsi, de úgy tűnik valaki (jó eséllyel az RTL) megvásárolta az I Can See Your Voice licensz jogait:
https://variety.com/2020/tv/asia/cj-expands-format-fremantle-i-can-see-your-voice-1234838967/

Ugyanígy a Tough As Nails címűt is megvette valaki kishazánkban:
https://fremantle.com/tough-as-nails-to-travel-to-new-countries/

winnie - 2020. 12. 20. 11:28

igen, írtam mindkettőt hírben.

Deny - 2020. 12. 20. 11:57

A Tough As Nailst a TV2-n tudom elképzelni, ők viszik a fizikaibb jellegű műsorokat. Az meg érdekes lenne, ha az RTL megcsinálná a FOX szerdai blokkját, és ők is az Álarcos énekes után adnák az I Can See Your Voice-t. (Nem tudom, terveznek-e tavaszi évadot).

winnie - 2020. 12. 20. 12:36

az i can see your voice szerintem napi kellene, hogy legyen a korábbi példák alapján. ja, ės celebes, ha olyan marad, mint most, hogy konkrétan nincs benne tét, csak annyi, hogy a végen dönthet a játékos, hogy fix 1M (mondjuk), vagy kockáztat, hogy 5M vagy nulla.

Kati néni - 2020. 12. 20. 13:33

Más és önfényezés, de találtam egy meleg srácot, aki az UFA-nál dolgozik itt Németországban. Elküldtem neki a Született feleségek-átiratat, amely egy 80 részes napi telenovella lenne, az első évadon alapszik, de sok minden át lett bele emelve a későbbi szezonokból, a rejtélyszál ugyan az első évad titkain alapszik, de egészen más a megoldása, alapból nem 4+1, hanem 5+1 főhőse van. A srác mondta, hogy ez annyira jó, hogy átküldi az illetékeseknek.

Ez a sztori bárhol Európában elműködne, csak egyetlen évet ölel fel a 80 rész, annyi a szépséghibája, hogy drága, kellene hozzá egy hatalmas külső díszlet.

debali - 2020. 12. 20. 13:40

Inkább csak amolyan érdekességképpen: a kéthetes tv-újságban szó sincsen még a Tv2-n az új Exatlon évadnak és új sorinak dec.28.-tól,uh elképzelhető,hogy hirtelen lépték ezt meg,hogy biztosan beelőzzék velük az RTL új soriját.

Illetve Zack Snyder megerősítette,hogy a Justice League bővített verziója márciusban érkezik az HBO Max-ra. Kiváncsi vagyok,hogy megegyeznek-e róla itthon az HBO-val,és felkerülhet-e az HBO GO-ra.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz