login |

Hírkedd – The Wilds 2. évad! Final Space 3. évad!

2020. 12. 22. 09:28 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Ezek a sorozatok nem folytatódnak, illetve nem készülhetnek el a koronavírus-járvány miatt. (A lista folyamatosan frissül.)
 • Mai magyar premier: – + Netflix: Mondókák városa: Énekeljünk együtt 1. évad
 • Premier: Paranormal Declassified S1, University Challenge Christmas S1, Celebrity MasterChef Christmas Cook-Off S1, All 4 Adventure S12 + Finálé: Professsionals S1, Greek Odyssey with Bettany Hughes S1, The Big Bake S1, White The Rest of Us Die S1, Holiday Baking Championship S7, Twisted Sisters S3,  + hétfőn is volt neXt + volt The Upstart Crow-különkiadás
 • Teljes évados premier: Rhyme Time Town Singalongs S1 (Netflix)
 • Új standup-különkiadás: London Hughes: To Catch a D*ck (Netflix)
 • Új a magyar Netflix-en: The Spectacular Spider-Man S1, Timmy Time S2, Shaun The Sheep
 • Új magyar felirat a Netflix-en: Pop Team Epic S1, Family Guy S16
 • Magyar premier AXN: tavasz For Life 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 01.15 A kiábrándult királylány (Disenchantment) 3. évad
 • Az M2 01.04-én lead egy 9. és 10. évad között készült Supernatural-különkiadást, aminek Egy nagyon különleges “Odaát” epizód (A Very Special Supernatural Special) a címe.
 • Noah Hawley, a több tervezett Star Trek-mozifilm egyikének készítője megerősítette azt, ami korábban sajtóforrás alapján is kiderült, hogy a közeljövőben ennek nincs sok esélye, mert az új Paramount-vezetés más irányba vinné a franchise-t.
 • A Disney+ több új animációs sorozatot is tervez Disney-filmek alapján. A Baymax! egy újabb széria lenne a Big Hero 6-ből (a középpontban a robot, aki új képességekre tesz szert) és a Tiana-val együtt (az alap a The Princess and The Frog) 2022-ben jönne, a Moana pedig 2023-ban érkezne – ez utóbbi kettő zenés lenne. És ezek mellé jönne a Zootopia+ rövid formátumú sorozat is. A Pixar tervei között egy új sorozat van a Cars-franchise alapján, valamint az Up kutyája, Doug is kapna egy szériát.
 • Dave Filoni, a The Mandalorian egyik készítője elmondta az Ahsoka Tano-idővonal kapcsán, hogy a sorozat lehet, hogy a Star Wars Rebels fináléja előtt játszódik. “Lehet”, hangsúlyozta.
 • A Chip N’ Dale: Rescue Rangers élőszereplős/animált hibrid filmváltozatának (Disney+) John Mulaney és Andy Samberg lesz a főszereplője (hangban, gondolom), a rendező pedig Akiva Schaffer.
 • Az NBC pilotszkriptet rendelt be a Night Court című klasszikus komédia rebootjához/folytatásához, amire visszatérne John Larroquette, a történet középpontjában pedig az egyik korábbi karakter, Harry Stone lánya lenne.
 • A Warrior-t a színészek és a készítő is szeretné folytatni. Miranda Raison elmondta, hogy szerinte még nincs itt a sorozat vége, mert másképpen is lehet történetet mesélni. A készítő pedig azt nyilatkozta, hogy szerinte csak azon múlik a dolog, hogy talál-e a sorozat új otthont azok után, hogy a Cinemax kiszállt a szkriptelt műfajból. És vannak is megbeszélések az esetleges folytatásról, de mindenképp “patrónusra” lesz szükségük.
 • Ilyenek az angol The Masked Singer álarcai – vajon az amerikaihoz vagy a magyarhoz állnak közelebb minőségben?
 • Jenny Slate gyereket vár.
 • Nem elég, hogy a Disney+ novemberben elindult Latin-Amerikában is, több 70 eredeti produkció fejlesztése kezdődött meg a platformra a régióban – 15 brazil, 21 mexikói, 29 argentin és 6 kolumbiai projekt. Ezek kis részben fikciók, de inkább nemszriptelt cuccok.
 • 2020-ban a legnépszerűbb dokusorozatok a Netflix-en: Tiger King, Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez, a többi nemszkriptelt közül a Floor is Lava, a Too Hot To Handle és a Love is Blind volt a legerősebb.
 • Steven Lightfoot lett az AppleTv+-os Shantaram új showrunnerje.
 • Az Idhun Chronicles 1. évadja 01.08-án folytatódik a Netflix-en.
 • Az Amazon berendelte a The Wilds 2. évadját.
 • Az Adult Swim berendelte a Final Space 3. évadját. (Ez valamiért elment eddig mellettem, mert ahogy látom, nem volt róla külön közlemény (az Adult Swim nem nagyon szokott ilyesmit kiadni…), pedig nemsokára premier lesz.)
 • Emer Harkin, a The Challenge showrunnerje beszél arról, hogy forgattak Izlandon a járvány ideje alatt.
 • Vendégszerep: Michael Grant Terry, Gillian Vigman – Roswell, New Mexico (visszatérők), Camille Sullivan, Chad Willett, Patrick Gallagher – Big Sky (visszatérők), Barrett Wilbert Weed – Bridge And Tunnel (visszatérő),
 • Állandó szerep: Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Jonathan Pryce, Olivia Cooke – Slow Horses (AppleTv+), Michelle Mitchenor – First Wives Club S2,
 • Interjú: Andrew Koji (Ah Sam – Warrior), Gillian Anderson (Margaret – The Crown), Susanne Bier (a The Undoing rendezője), Hannah Fidell (az A Teacher készítője),
 • Összeolvad a VOX és a Mozimánia/Sorozatmánia.
 • A tévéújságok alapján a TV2-nél “hirtelen” döntés volt, hogy még idén elindul az Exatlon és a Doktor Balaton – ezt ugye azt követően jelentették be, amikor az RTL Klub előállt a Keresztanyu premierdátumával. Ezzel akár nagyot is lehet nyerni.
 • Új sorozat: King of Snow – német, készítő Katja Eichinger – Ronald “Blacky” Miehling, egykori drogbáró emlékiratai alapján, aki a 90-es évek elejére elképzelhetetlen mennyiségű vagyon harácsolt össze Hamburg első számú kokaindílereként, mielőtt mindent elveszített volna, ami után el is kapták.
 • Pilotszkript: Blair – HBO Max, készítő: Mo Welch, executive producer: Chelsea Handler – előbbi képregénye alapján, egy huszonvalahány éves nőről, akinek sötét, de realista életszemlélete van. A lakása leégetése és a munkahelyi lefokozása után kénytelen hazaköltözni anyjához és olyan életet élni, amin úgy véli, már túl kellett volna lépnie.
 • Az Endemol Shine India megvásárolta H.R.F. Keating Inspector Ghote-könyveinek a tévésorozatos adaptációs jogait – az első kötet címe: The Perfect Murder. Egy középkorú, Mumbai-ban élő, nős indiai nyomozóról, akinek majdnem annyi időt kell töltenie bürokráciával, mint amennyit nyomozással, s akit a helyi társadalom sokszor alábecsül.
 • A 90 Day Fiancé-franchise Amerikában totál elborította a TLC-csatornát, és a nemsokára induló Discovery+ is elég komolyan rámegy az “univerzumra”. A 90 Day Journey szuperrajongók történeteit fogja összegezni, a 90 Day Bares All Shaun Robinson műsorvezetésével a fő reality szereplőiből fog új infókat kihúzni cenzúrázatlanul, a 90 Day Diaries a fő sorozat szereplőinek videónaplói lesznek a COVID-érában, maszek készítésben.
 • Az amerikai Game Show Network feléleszti a nem is olyan régi, Chain Reaction című vetélkedőt Dylan Lane műsorvezetésével. Ebben szóláncokat alakít ki két csapat egymás ellen úgy, hogy csak az első és azt az utolsó szót ismeri, ahova el kéne jutniuk. Itt egy epizód.

12 hozzászólás Ne habozz!

SJ - 2020. 12. 22. 10:19

A Warrior/Cinemax hírhez lenne egy kérdésem: ugye az elmúlt időszakban több kisebb csatorna is abbahagyta a szkriptelt sorozatok saját gyártását, és ez esetben ez nem hiba? Úgy értem, hogy így oda veszik a “csak nálunk láthatod” élmény, amit a saját sorozatok adnak, enne mi lehet oka? Nem éri már meg saját gyártásban gondolkodni? Túl sok a csatorna/műsor és a saját gyártás ezeken a csatornákon hallva született ötlet lenne? Köszönöm szépen a választ előre is!

Alterego9 - 2020. 12. 22. 10:21

A The Wilds miatt megkönnyebbültem, nem volt rossz, és van hova folytatni.

winnie - 2020. 12. 22. 11:10

sj: nem vált be nekik/más műfaj vált be/nem akarnak/tudnak pénzt költeni rá, kevésbé látnak már fantáziát benne.

a legtöbb abbahagyó így a szkriptelt cuccok helyett másokat készít a “csak nálunk” vonalon, nemszkripteleket, de a cinemax esetében persze ez nem áll, ők maradnak így a vásárolt filmes vonalon. (plusz… hirtelen most nem tudom, de mintha az hbo-hoz tartozás ellenére nem kerültek át a cinmeaxos tartalmak az hbo max-ra? az elég nagy érvágás lehet.)

erre a konkrét esetre azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy pár éve, a banshee idején nagyon szimpatikus nézettsége volt a cinemaxnak, de azóta nagyon brutálisan lecsökkent, ami alapján tényleg nem lehet fenntartható a szkriptelt műfaj. amiért nagy kár, mert nagyon jó sorozataik voltak:

warrior
jett
banshee
quarry
outcast
the knick

ez azért nem semmi gárda…:( koprodukciósként még cinemaxos volt a strike, a strike back, a rellik, a hunted és a trackers.)

Anonymus - 2020. 12. 22. 11:22

A Warriort sajnálom, de szerintem ezt a sorozatot halott ügy lesz átadni bármilyen másik platformra.
Konkrétan alig ismeri pár ember, oké, hogy itt junkien 10-20 ember isteníti, de emiatt egy platform se fog lecsapni rá. Kritikailag sem elismert, egyszerűen nem látok semmi okot arra, hogy bárki átvegye.
De ha valakinek a profiljába illene a sorozat, az szerintem az Amazon, véres, felnőtt popcornsorozat.

winnie - 2020. 12. 22. 11:30

már megírtam a “miért nem nézi senki? Warrior”-posztot, amivel új rovatot is indítok.

heidfeld - 2020. 12. 22. 11:59

“Laci bácsi listáján” ránéztem, találomra 1 Warrior epizódra, Ott, 5000 magyar biztos látta.. Oké, ez kevés, ha többen HBO-n is láttuk.
Nem lehet az, Winnie, hogy kinti, alacsony nézettségben benne lehet,”Kínai Vírus”, Trump elnök által is erőltetett kommunikáció, gerjesztett bizalmatlanság, előítélet miatt sem érdekli amerikaiakat, egy jobban kínaiakról szóló sorozat?
Kíváncsian várom, az új rovat posztodat!

winnie - 2020. 12. 22. 12:22

a cinemax az elmúlt talán 5 évben stabilan hoz 100 ezer néző alatt, és amelett, hogy jó pár ázsiai projekt hoz remek számokat, a cinemx előfizetői, meg ha így is gondolkodnának, akkor sem kellene a sikerhez mind a tizeniksz millió előfizető, elég pár tízezer.

Scat - 2020. 12. 22. 12:29

A Final Space első évada egy élmény volt. Egyszerre volt vicces és meglepően drámai is.
Sajnos a második már sokkal alpáribb humorral dolgozott, és pár mellékszereplővel elég mostohán bánt (pl Hue).

Bízom benne, hogy a harmadik az elsőhöz fog hasonlítani.

Diapolo - 2020. 12. 22. 12:46

Winnie, az Industry 1. évad finálé még kiadó esetleg, vagy human ír majd róla?

winnie - 2020. 12. 22. 13:58

kiadó, igen, human nem fog írni egyelőre biztosan.

Diapolo - 2020. 12. 22. 14:19

Akkor azt hiszem lecsapnék rá :)

DarkEagle - 2020. 12. 22. 15:09

“Dave Filoni, a The Mandalorian egyik készítője elmondta az Ahsoka Tano-idővonal kapcsán, hogy a sorozat lehet, hogy a Star Wars Rebels fináléja előtt játszódik. “Lehet”, hangsúlyozta.”

Nagyon remélem hogy nem előtte hanem utána fog játszódni. Hatalmas csalódás lenne ha előtte játszódna mert akkor nem lenne Sabine és nyilván nem keresnék valószínűleg Thrawn-t és Ezrát sem. Aztán lehet hogy pont ez a szál akar lenni a nagy végkimenetel amiről beszéltek. Lényegében Thrawn lenne akkor a SW Thanosa ami megint csak nem jó mert isten mentsen meg mindenkit hogy 10 évet várjunk egy főgonoszra. Aki igazából nem is főgonosz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz