login |

Hírszerda – His Dark Materials 3. évad! His Dark Materials-kasza!

2020. 12. 23. 09:05 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Minden késve kezdődő és újrainduló forgatásról próbálunk hírt adni. Érdemes rákeresni a “Karanténforgatás” szóra és a sorozat címére, vagy szimplán CTRL+F-ezni.
 • Finálé: neXt S1 (dupla! – vendégblogger?), The Bachelorette S16 + volt The Goes Wrong Show és All Creatures Great and Small ünnepi különkiadás
 • Új a magyar Netflix-en: Kkondae intern S1
 • Magyar premier – Prime: 12.31 Agatha Christie – Bűbájos gyilkosok (The Pale Horse) 1. évad
 • Magyar tévés premier – RTL Klub: 01.16 A tanár 3. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Netflix: 2022 Szívtipró gimi (Heartbreak High) 1. évad
 • Heti reboot: Sajtóértesülések szerint az HBO Max tárgyalásokat folytatás és már nagyon közel áll ahhoz, hogy berendelje a Sex and The City felélesztését/folytatását, azaz kvázi 7. évadját, amire visszatérne Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon – Kim Cattrall (Samantha) azonban nem, miután a színésznő korábban többször elmondta, hogy végzett a karakterrel. Nyilván még nincs semmi hivatalos.
 • A CBS berendelte a B Positive teljes évadját, ami +5 részt jelent, így 18 részes lesz az 1. szezon.
 • A BBC/HBO berendelte a His Dark Materials 3. évadját. És ezzel kaszálta is a sorozatot. Jelen esetben ez természetesen csak annyit jelent, hogy egyrészt a harmadik, egyben utolsó könyvet is egy évad alatt fogják feldolgozni (azaz nem veszik ketté), másrészt, hogy a készítők nem terveznek a könyveken túlhaladni az adaptáció során.
 • Az Andor című Star Wars-sorozat 12 részes berendelést kapott.
 • A WandaVision-ben érinteni fogják Scarlet Witch képességeinek valódi eredetét..
 • Justine Lupe, David Rasche és Fisher Stevens (Willa, Jarl Muller és Hugo Baker) állandó szereplőnek lett kiemelve a Succession 3. évadjára.
 • A Dexter 9. évadjának története 10 évvel a főhős korábbi eltűnése után játszódik, amikor is Miami-tól igen távol tűnik fel álnevet használva.
 • Pár kanadai premierdátum az év elejéről: 01.04 Murdoch Mysteries S14, Frankie Drake Mysteries S4, 01.05 Baroness von Sketch Show S5 (folytatás), Humour Resources S1, 01.10 Heartland S14, 01.15 Endlings S2, 01.19 Kim’s Convenience S5, 01.28 Burden of Truth S4, 02.03 Coroner S3, Pretty Hard Cases S1, 02.16 Workin’ Moms S5, Tallboyz S2,
 • Pilotberendelés: Yellowjackets – Showtime, készítő: Ashley Lyle és Bart Nickerson, rendező: Karyn Kusama, 1975-ből egy középiskolai lány focicsapatról, akik az állam történetében először jutnak be bajnoki tornára, ahol azonban nem léphettek pályára. Egy túlélő, horror és éjfekete felnövés történetről van szó, ugyanis a csapat gépe lezuhan az ontario-i vadon fölött, és a barátságos, összetartó csapattagokból egy kannibalisztikus klán válik. Ezzel párhuzamosan 25 évvel későbbi életüket is figyelemmel követhetjük, ahogy próbálnak helyre rázódni, miközben bebizonyosodik, hogy a múlt nem marad a múlt része, és ami elkezdődött a vadonban, az talán még nem is ért véget.
  Szereplők: Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sammi Hanratty, Sophie Thatcher, Sophie Nélisse, Steven Krueger, Jasmin Savoy Brown.
 • A Google Trends szerint globálisan a legkeresettebb sorozatcímek: 1. Tiger King, 2. Cobra Kai, 3. Ozark, 4. The Umbrella Academy, 5. The Queen’s Gambit, 6. Little Fires Everywhere, 7. Outer Banks, 8. Ratched, 9. All American, 10. The Last Dance. (Ugye itt valójában az előző évhez képest való növekedést nézik, így a visszatérő sorozatok zöme kiesik.)
 • Az HBO Max megvette a spanyol La Jauria amerikai streaming jogait, ami egyébként sok helyen (nálunk nem) Amazon-os volt.
 • A Discovery+ 25 országban fog elindulni első körben, és a briteknél, az íreknél és az indiaiaknál már megkezdődött a terítés, valamint már vannak disztribúciós partnereik is más országokban.
 • Karanténforgatás: Befejeződött a tavasszal leállt Breeders 2. évadjának forgatása.
 • Nicole Kassell rendezheti az HBO/Sky-sorozat, The Baby pilotját.
 • Chris Van Dusen, a Bridgerton készítője beszél arról, hogy milyen eltérések várhatók a könyvhöz képest.
 • Naren Shankar, a The Expanse showrunnerje beszél az első 3 részről.
 • Vendégszerep: Taylor Spreitler – Young Sheldon, Lamorne Morris – Call Me Kat, Janel Moloney – Bull,
 • A Netflix-es Fate: The Winx Saga főszereplői: Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt, Elisha Applebaum, Sadie Soverall, Freddie Thorp, Danny Griffin, Theo Graham, Jacob Dudman, Eve Best, Robert James-Collier, Josh Cowdery, Alex Macqueen, Eva Birthistle.
 • Interjú: a The Amazing Race győztesei, Benjamin Cavell (a The Stand készítője), Bruno Heller (a Pennyworth készítője), Yuji Okumoto (Chozen – Cobra Kai),
 • Itthon 01.12-én indul el a TeenNick.
 • Pilotszkript: Twenty Four Seven – CBS All Access, készítő: Dallas Jackson, executive producer: Curtis “50 Cent” Jackson, főszereplő: T.I. – Derrick Parker és Matt Diehl könyve, a Notorious C.O.P.: The Inside Story of the Tupac, Biggie, and Jam Master Jay Investigations from NYPD’s First “Hip-Hop Cop alapján, a raptörténelem legnagyobb ügyein (Club New York-lövöldözés, Tupac Shakur első lelövése) dolgozó nyomozóról.
 • A Sister megvásárolta Helena Merriman podcastjének, a Tunnel 29-nak a filmes és tévésorozatos adaptációs jogait. Fiatal diákok igaz története, akik alagutat ástak Berlin alatt, hogy a kommunista rezsim alatt segítsenek embereknek megszökni Kelet-Berlinből Nyugat-Berlinbe.
 • Niecey Nash napi talkshow-t kapott a CBS-től.
 • David Beckham és családja lesz a tárgya a Netflix egyik közelgő dokusorozatának, amiben a szereplők karrierjét és napi életét fogják bemutatni.

11 hozzászólás Ne habozz!

Noctix - 2020. 12. 23. 09:41

Elvileg van a His Dark Materials 3 könyvén kivűl még hozzá kapcsolódó iromány, kíváncsi vagyok azt külön vászonra viszik-e vagy tényleg ennyi volt.

Snoopyzit30 - 2020. 12. 23. 09:43

@winnie

Mi az az utolsó időpont, amikor még elfogadjátok a JAws szavazatokat? Még lenne 2 sorozat, amit gyorsan le szeretnék darálni mielőtt szavazok. Köszi.

winnie - 2020. 12. 23. 09:44

12.27-ig biztos jöhetnek. de tovább is, mert a többi kategória, ami nem kerül ki, addig nincs lezárva.

Snoopyzit30 - 2020. 12. 23. 09:49

Oké, akkor legkésőbb 12.27-ig elküldöm a teljes listámat.

Desmond Wallace - 2020. 12. 23. 11:48

Spórolós RTL Klub, január 4-től:

20:10 Keresztanyu
21:20/21:30 Nem Amsterdam – Vészhelyzet Mexkóban

Pénteken film lesz az Amsterdam helyett.

Mate4182 - 2020. 12. 23. 12:17

Bar a cimben emlitett hir hozott ide, de aztan a Dexteres hir atvette az elso helyet a nap hire kategoriaban nalam.

Ez vagy bomba siker lesz vagy Prison Break szeru felkudarc

Deny - 2020. 12. 23. 13:03

Desmond: Húha, ez azért kicsit meglepett. Azok után, hogy milyen csúnyán elvéreztek nyáron a sorozatok, csodálom, hogy megint próbálkoznak valamivel. Bár tippre ez csak filler lesz, amíg a tavaszi műsorok nem készülnek el.

Én viszont eldöntöttem, hogy adok neki még egy esélyt most. Anno kb. elaludtam a piloton, de volt már arra példa, hogy egy sorozatot később a tévében követve tudtam megkedvelni.

DarkEagle - 2020. 12. 23. 14:12

“A WandaVision-ben érinteni fogják Scarlet Witch képességeinek valódi eredetét.”

Ideje volt már. Végül is csak jó 5-6 évbe telt kb, hogy a Marvel univerzum egyik legjobb karakterével végre kezdjenek valamit.

A Dexterre kíváncsi vagyok. Egyelőre nem tudom hogy jó ötlet-e elővenni, meglátjuk. Arra is kíváncsi vagyok hány új néző fogja azt mondani majd hogy csak egy YOU koppintás. :D

laciszabi - 2020. 12. 23. 15:41

Nem tudom h tudnak-e méltó lezárást írni a Dexterhez, illetve h miről fog szólni ez a miniévad.
Nyilván azok után ahogy vége lett, bele kell nézni.
Lesz kibeszélő vagy a Sweet Home-hoz?

Enzo - 2020. 12. 23. 15:59

NeXt évadzárásról gondolkodtam, de nem igazán tudnék egy posztnyit írni + a kommentek számából ítélve közönsége se nagyon lenne :D + még a BattleBots poszt is készül.

His Dark Materials-kasza: na ez már szerencsére nem érint :’D

Andor/WandaVision híreket/infókat, illetve a Naren Shankar-interjút köszi :)

Ez a Yellowjackets meg érdekesnek hangzik.

winnie - 2020. 12. 23. 16:17

” Lesz kibeszélő vagy a Sweet Home-hoz?”

mindenképp. ha nem kapunk, akkor közülünk ír valaki, de én egyelőre még nem kezdtem el.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz