login |

Délelőtti videó 4.: Homeland: A belső ellenség 7. évad

2020. 12. 25. 11:55 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

Miután itthon a tévében bedőlt a Homeland, a sorozat rajongóinak hivatalos forrásként maradt a Netflix és a FOX+. Előbbire pár nap múlva érkezik (felirattal) a 8. évad, utóbbira pedig talán valamikor tavasszal, legalábbis abból kiindulva, hogy májusban felkerült az S7. Ez persze nem ma volt, és akkor előzetest sem találtam hozzá, viszont kiderült, hogy a tovább mögött a májusi platformpromó végén van némi magyar nyelvű Homeland-jelenet is van, szóval megteszi számunkra némi pótlásnak.

Valamiért nem engedi itt a FOX+ a beágyazást, így ha nem nézhető az ablakból, akkor ezen a linken található meg az előzetes.

2 hozzászólás Ne habozz!

Kincs - 2021. 01. 01. 15:09

Kedves Winnie! Esetleg van infód azzal kapcsolatban, hová tűnt a Homeland a Netflixről? Csak az első évad elérhető jelenleg.

winnie - 2021. 01. 01. 15:39

passz. szerintem csak technikai zur, hiszen egyreszt globalis, nem csak hazai gikszer, masreszt jon a 8. evad. lehet, hogy valamit le kell papirozniuk, mert elfeledkeztek rola?:) gozom sincs, de elvileg nem fenyegeti a sorozat netflixes letet semmi, hacsak az utolso pillanatban nem kerult a kepbe valami szembenallas, de arrol biztosan lesz szo a napokban a sajtoban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz