login |

Délelőtti videó 3.: The Serpent

2020. 12. 28. 11:30 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A BBC új sorozata (ami a Netflix-re is fog érkezni a brit tévés premier után) a 70-es években játszódik és valós történetet dolgoz fel.

A középpontban a 20. század egyik legravaszabb bűnözőjének tartott francia Charles Sobhraj lesz, aki szélhámos és “szabaduló művész” volt. A sorozat az ő elkapásáról és bíróság elé állításáról szól majd.

A tovább mögött előzetes. Főszereplők: Tahar Rahim, Jenna Coleman.

5 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2020. 12. 28. 13:21

Jónak tűnik és hát Jenna nálam elég nagy húzónév szóval nézős.

AlfStokes - 2021. 01. 05. 12:43

Hat azt kell mondjam, ez nagyon jo volt. Az ev elso daralasa :)

Florabell - 2021. 02. 21. 15:39

Engem sajnos nem tudott megfogni. Érezni a minőséget rajta, de nem tudott berántani, csak néha-néha. Az időbeli ugrálás pedig kifejezetten idegesítő volt. A sztori mindenesetre durva. És az, hogy annyi ideig mindig megúszta.

zetevar - 2021. 04. 12. 16:55

Nekem tetszett. Kifejezetten izgalmas volt ugyanakkor borzasztó idegesítő az akkori hatósági hozzáállás, amilyen szinten senkit sem érdekelt a dolog, ameddig az Interpol be nem szállt a nyomozásba.
Rájöttem, nem igazán bírom Jenna Coleman játékát. Gyakorlatilag ugyanazokkal az eszközökkel játszik, mint a Victoriában (ez a címe?). Rendszeresen eszembe jutott amikor őt mutatják, hogy ami elment egy királynőt játszva, az vhogy nem felel meg ebben a közegben. Egy idő után kifejezetten idegesített.
De mindezekkel együtt élveztem a sorozatot.

kinezer - 2021. 04. 17. 14:09

Nagyon jo, szinte kotelezo. Utanaolvasas nelkul erdemes igazan. Szineszi jatekokon lehet koszorulni a nyelvunket, de a sztori karpotol

SPOILER……(szeruseg)
Forditott Remeny Rabjai. A harmadik resz utan nehezen tudtam elkepzelni, hogy hova futhat meg ki ot reszen at.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz