login |

Délelőtti videó 3.: El Internado: Las Cumbres

2020. 12. 29. 11:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Az év elején robbant a hír, hogy az Amazon Prime-ra érkezik a spanyol Internátus spinoffja, februárban pedig meg is lesz a premier.

A történet egy régi kolostor melletti a hegyek között megközelíthetetlen helyen lévő, teljesen elszigetelt iskolában játszódik, ahova lázadó és problémás gyerekek járnak, akiknek a társadalomba való visszailleszkedésüket próbálják elősegíteni azzal, hogy szigorú fegyelem mellett élnek. De persze a környező erdő ősi legendáit, fenyegetéseit ez nem nagyon hatja meg.

A tovább mögött beharangozó előzetes. Szereplők: Asia Ortega, Albert Salazar, Daniel Arias, Natalia Dicenta.

4 hozzászólás Ne habozz!

Berann Morak - 2020. 12. 29. 11:49

Az Internátust nagyon szerettem, főleg az első két évadot. Bár nem tudom, ha ennyi év után újra megnézném ugyanúgy tetszene-e. Lehet, hogy ezzel az újjal is megpróbálkozom.

Trallala - 2020. 12. 29. 12:43

Az eredeti internátus nagyon jó volt.

Natália - 2020. 12. 29. 21:03

Őszintén szólva ennek az uj valtozatnak fel van adva a lecke, mert az eredeti sorozat alapjai nagyon jok voltak es akkor meg a remek színeszeket nem is említettem, ami hozzaadott a sorozathoz, nem veletlenul volt 7 évados az eredeti seria.

Wanheda - 2020. 12. 30. 05:24

Hú de imádtam az eredetit. Elképesztően jó sorozat volt, elképesztően jó színészekkel. El is tettem öreg napjaimra, hogy megnézem majd még. Nem hiszem, hogy akárcsak megközelíthető is lenne, így én biztosan nem nézem meg az újat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz