login |

Emlékeztető: Családom darabokban 4. évad

2021. 01. 02. 20:40 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:50. Comedy Central Family. Life in Pieces – 4×01-02 (premierkritika + finálékritika) – szegény sorozat, a CC-n először kora délutáni sávba került, majd pedig a pótcsatornára. (Kicsit képmutató lenne bezzegeznem, mert az S3 elején kiszálltam, de valahogy azt érzem, hogy nem biztos, hogy a minőség (és az annak köszönhető nézettségcsökkenés) volt a hazai bukás oka, hanem inkább az érdektelenség, az, hogy sokan esélyt sem adtak a szériának.)

6 hozzászólás Ne habozz!

Stewie - 2021. 01. 03. 10:33

Az első két évadot láttam, a harmadik nekem abszolút kimaradt, még a netre se került fel szinkronnal a harmadik évad, így esélytelen is lenne végig néznem anélkül a sorozatot

winnie - 2021. 01. 03. 11:05

nem hiszem, hogy esélytelen lenne. én sem láttam a harmadik évadot, mégis néztem a negyediket. nyilván a legtöbb sorozat simán nézhető pár szezon kihagyásával, egy új évad elejétől (hiszen úgy szerkesztik meg őket), de ez a komédiákra hatványozottan igaz, hiszen azok végképp epizodikus szerkezetűek, ami információra szükség van, az az adott részből kiderül. (itt meg még a hatványt is hatványra tudom emelni, hiszen nem 20 perces részek vannak, hanem csak 5 perces minik:)

mármint feltételezem, hogy a nézők többségének nem jelentene gondot ilyesmi. bajba is lennék, ha egy sorozatból minden részt sorrendben kéne néznem, mert akkor nem tudnám most nézni a law & order: svu 8. évadját, hiszen előtte 150 résszel kéne felhoznom magam:)

winnie - 2021. 01. 03. 11:07

hmm, hirtelen nem is tudom, hogy volt-e olyan hosszabban futó komédia mostanság, amiből láttam minden szezont. office, how i met your mother, parks and recreation, the middle – 7-9-10 évadosak, de törvényszerű volt, hogy nem mindegyik évadot tudtam megnézni. 2-3-4 mindegyikből kimaradt. cserébe ma is tudok új részeket nézni belőlük, ld. most darálom az office-t is.

(azt persze tökéletesen megértem, ha valaki direkt sorrendbe akarja nézni a részeket, én sem bánnám, ezt preferálom, csak nálam ezt felülírja az, hogy ha nincs lehetőséget a sorrendben való nézésre, akkor nézzem a sorozatot, amit szeretek, és ne mondjak le róla:)

Sidoka - 2021. 01. 03. 12:40

Stewie
Elérhető már neten a 3.évad és gondolom a 4. Is lesz majd így hogy végre leadják.

Stewie - 2021. 01. 03. 19:40

Sorozatbarát oldalon csak feliratosan láttam a harmadik évadot, ott ellenőrzöm általában a sorozatokat, amíg azt szinkronnal nem látom, addig esélytelen, hogy az utolsó szezont megnézzem

Sidoka - 2021. 01. 05. 12:50

Stewie:
A legnagyobb hazai torrent oldalon fentvan a 3.evad(nemreg kerult fel). Idovel biztos oda is eljut ahol te keresed.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz