login |

JAws 2020: Legjobb magyar sorozat

2021. 01. 02. 19:27 - Írta: Desmond Wallace

4 hozzászólás | kategória: hazai termék, szavazás, , , , , ,

2015: Aranyélet, 2017: Terápia, 2018: Aranyélet, 2019: A mi kis falunk

Az ötösfogatba csak RTL-es sorozat jutott be, ami annyira nem is meglepő, mert 2020-ban a többi csatorna nem nagyon iparkodott. A Duna TV az elmúlt években folyamatosan több szériával is képviseltette magát, de most egyet se láthattunk tőlük. Az HBO-n pedig az Aranyélet után állt meg az élet, ami kimondottan sajnálatos. Mindegy. Itt van viszont az RTL Klub, és 2020-ban is több újoncot is bemutatott.

Tavaly A mi kis falunk simán nyerte a kategóriát, és most is jó esélye van rá, de azért itt vannak a kihívók is. A Tanár bár a tévés oktatásról gyorsan az online térre váltott, de így is sokan láthatták a teljes évadot, hiszen beszavaztátok a sorozatot a legjobb ötbe.

Újoncként itt van a Mellékhatás, amellyel komolyabb vizekre evezett tavasszal az RTL, ősszel pedig a másik újonc, az Apatigris is képernyőre kerülhetett a tavaszi karantén és az online sugárzás után. Végezetül pedig döntős lett az ötösfogat egyetlen napi sorozata, a Drága örökösök, amely a nézők nagy kedvence volt az elmúlt két évben, de 2019-ben nem sikerült bejutnia a legjobb öt közé.

A lemaradók között ott van még a Mintaapák, a Bátrak földje és a Segítség! Itthon vagyok! Lássuk, hogy szerintetek melyik volt 2020 legjobb magyar sorozata!

Legjobb magyar sorozat

  • A mi kis falunk (47%, 573 Votes)
  • Mellékhatás (22%, 272 Votes)
  • A tanár (12%, 141 Votes)
  • Drága örökösök (12%, 141 Votes)
  • Apatigris (7%, 86 Votes)

Total Voters: 1,213

Loading ... Loading ...

4 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2021. 01. 02. 21:35

Mellékhatásra ment a szavazatom. Korrekt kis thriller volt, és a második évad még ígéretesebbnek tűnik a finálé alapján.

A tanárnak is örülnék, mert nagyon szórakoztató, és megbízható minőséget szállít. A kedvenc RTL-es sorozatom.

Az Apatigrisnek szerintem nincs itt helye, egy harmatgyenge “színtelen-szagtalan-íztelen” limonádé, amelynek egyetlen pozitívuma a színészgárda.

A két falus sorozat pedig számomra übergagyi, a kettő közül egyedül az Örökösöket tudtam néha vacsora melletti agyzsibbasztásként fogyasztani. Jó lenne, ha nem A mi kis falunk nyerne, de elég kicsi az esély rá.

miles - 2021. 01. 03. 08:23

@deny:

Talán, ha lenne bármi magyar sorozat, ami szinvonalában közel lenne a Mi kis falunkhoz, akkor talán nem nyerne. De nincs ilyen, csak oda kellett vésni még 3 nevet, hogy legyen választék. A másik három számomra teljesen értékelhetetlen, pedig megpróbáltam mind.A Tanárban van fantázia, a többiben az sincs.

winnie - 2021. 01. 03. 09:34

a mellékhatás tényleg remek volt, nagyon kellemes meglepetés. persze lehet, hogy a mi kis falunk is megint nagyon jó vagy a tanár a 3. évadját nagyon odatette, de ezt nem hiszem, hogy meg fogom tudni valaha:)

vbalazs91 - 2021. 01. 03. 13:13

Én láttam mindet, és A mi kis falunk nálam dobogón sincs. Ismétlődő poénok, érdektelen sztorik. Hiába láttam, alig tudok felidézni valamit az évadból.

A többinél nem ez a helyzet, de azt elismerem, hogy az Apatigris még így is bénább volt, a többi viszont egyértelműen jobb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz