login |

JAws 2020: Legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat)

2021. 01. 04. 15:50 - Írta: Shannen

16 hozzászólás | kategória: szavazás, , , , , , ,

Tavaly érdekes eredménnyel zárult ebben a kategóriában a szavazás, hiszen holtverseny született. Sőt, az egyik győztes most is itt van, ahogy egy másik korábbi bajnok is. Így a négy másik, újonc jelöltnek nem lesz egyszerű dolga. Vajon új győztes avatunk vagy egy korábbi kedvenc fog idén is tarolni?

Eddigi győztesek: 2007: Elizabeth Perkins | 2008: Cobie Smulders | 2009: Alyson Hannigan | 2010: Sofia Vergara | 2011: Mayim Bialik | 2012: Mayim Bialik | 2013: Sarah Hyland | 2014: Cristin Milioti | 2015: Mayim Bialik 2016: Chelsea Peretti | 2017: Stephanie Beatriz | 2018: D’Arcy Carden | 2019: D’Arcy Carden és Melissa Fumero

Kezdjük először a visszatérőkkel. Továbbra sincs JAws Brooklyn Nine-Nine nélkül, idén is Melissa Fumero jutott döntőbe, aki egyúttal a címvédő is. Az idén búcsúzó Modern Family egy időben szintén elég népszerű volt a JAws-on, most megint csak Sofia Vergara kapott elég szavazatot a döntőhöz, aki pont 10 éve meg is nyerte ezt a kategóriát. Nem semmi comeback lenne, ha újra győzni tudna. A dolgát nem könnyíti meg az év legfeelgoodabb sorozatából, a Ted Lasso-ból érkező Juno Temple, aki Keeley-ként a sorozat egyik lelke volt.

Ahogy azt már megszokhattuk ebben a kategóriában, most is érkezett két jelölt ugyanabból a sorozatból. A Love, Victor két szereplője, Bebe Wood és Ana Ortiz került be a legjobbak közé. Végezetül itt van a mindössze 12 éves közönségkedvenc Reagen Revord, a címszereplő ikertestvére a Young Sheldon-ból.

A lemaradók közt találjuk Lisa Kudrow-t (aki bár idén a Feel Good-ban is volt, a szavazatokat a Space Force-ért kapta), Hong Chau-t (Homecoming) és Porna Jagannathan-t (Never Have I Ever).

A jelölt sorozatok tehát: Brooklyn 99 – A nemszázas körzet, Modern család, Ted Lasso, Az ifjú Sheldon, valamint kétszer a hazai premier híján hivatalos magyar címmel még nem rendelkező Love, Victor, ami jó eséllyel Kszi, Victor lesz majd.

Most pedig szavazásra fel!

Legjobb női mellékszereplő (20-30 perces sorozat)

  • Juno Temple (Ted Lasso) (30%, 364 Votes)
  • Melissa Fumero (Brooklyn Nine-Nine) (26%, 323 Votes)
  • Raegan Revord (Young Sheldon) (21%, 260 Votes)
  • Sofia Vergara (Modern Family) (19%, 238 Votes)
  • Ana Ortiz (Love, Victor) (3%, 34 Votes)
  • Bebe Wood (Love, Victor) (1%, 14 Votes)

Total Voters: 1,233

Loading ... Loading ...

16 hozzászólás Ne habozz!

Lea - 2021. 01. 04. 16:21

Bebére és Sofiára is szavaztam, de Melissára megy most a szavazatom (arra számítottam, hogy nem kell a segítségem, hogy bejusson és szerencsére igazam lett).

Az azért érdekes, hogy Beatriz idén sem tudott bejutni, hol vannak az egykor nagyon lelkes rajongói? Talán még jobb is az alakítása mostanában, mint évekkel ezelőtt volt, amikor elvitte a győzelmet.

Necridus - 2021. 01. 04. 16:40

Raegan Revord kapja a szavazatom, elképesztő, az a kislány mit művel a kamerák előtt. Már az első évad óta olyan remek alakítást nyújt (akkor mindössze 9 éves volt), hogy hétről-hétre öröm nézni. Ebben a kategóriában jelöltem egyedül egy személyre, az pedig ő.

A Love,Victor-t néztem még idén ezek közül, de én egyik színésznőt se tartottam annyira jónak, hogy győzzön is. Ahogy a(z éppen darálás alatt álló) Ted Lasso-ban szereplő színésznő esetében is így vélekedem.

mark - 2021. 01. 04. 16:40

Imádom a B99-t, benne Melissa Fumerót is, a Young Sheldon szintén nagyon jó, Reagen Revord szuperül játszik, Sofia Vergara számomra csak szimplán “oké” volt, de muszáj volt Juno Temple-re szavaznom, mert nagyon sokat tett hozzá a játékával ahhoz a feelgood élményhez, amit a Ted Lasso adott nekem. (A karakteréről nekem egyébként sokszor Aimee jutott eszembe a Sex Educationből.)

ThomassLord - 2021. 01. 04. 17:36

Juno Temple-t (is) imádtam a Ted Lassoban de Raegen Revord minden jelenetet ellop a Sheldonban. Örülök, hogy másnak is feltűnt :) Ment a szavazat.

Shannen - 2021. 01. 04. 19:42

Juno Temple volt az egyetlen jelöltem ebben a kategóriában, úgyhogy itt is könnyű volt a döntés.

Érdekes, hogy míg itt Temple-t kapták fel a junkie-k a Ted Lasso-ból, az előrejelzések a közelgő Golden Globe jelöléseknél inkább Hannah Waddingham (Rebecca) jelölésére számítanak. Kíváncsi leszek, az biztos, hogy a Ted Lasso ott is nagy eséllyel fog indulni, tekintve, hogy nemcsak közkedvelt, de új is, az ilyen sorozatokra pedig a GG leszokott csapni.

winnie - 2021. 01. 04. 19:52

waddingham főszereplőnek lett jelölve, az első lemaradó volt a döntőről a kategóriában, mondhatni túl erős volt a mezőny, egyszerre szúrt ki vele az, hogy egy sorozat 2 erős jelöltet is szállított, és ha minden igaz három(!!) másik meg ebben a kategóriában hozta az egyetlen jelölését. így hatványozottan nehezebb dolga volt.

Shannen - 2021. 01. 04. 20:14

Á, oké, így már étem. Bár nekem Waddingham inkább mellékszereplő, de végülis megértem, ha valaki a főszereplőkhöz jelölte inkább.

Deny - 2021. 01. 04. 20:38

Shannen: Én mindig azt szoktam figyelembe venni, hogy nem szerint milyen “rangú” az illető az adott sorozatban.
Lehet, hogy Waddingham mellékszereplő, viszont egyértelműen ő a női főszereplő, így én mindenképp oda jelöltem volna.

heidfeld - 2021. 01. 04. 20:46

Reagan Ravord kapott kapta a szavazatom. Természetesen zseniális.
Juno Tempe-t főszereplőknél jelöltem. Itt, Ming-Na Wen nagyon profin hozta Fennec-et.
Kategória győztesem: Caitin McGee – Mythic Quest. Raven Banquet. Sue óriási! Kevés időt kap, de minden perce platinát ér! Amikor az életéről próbál beszélni:D:D.Gurultam ágyon a nevetéstől. Caitin teljesen hihetően adja a kattantat, és félelmetesen kedves.

Altemidor - 2021. 01. 05. 09:57

Hol van Ruth Wilson? :O

Wol* - 2021. 01. 05. 11:32

@Altemidor valószínűleg a 40+ perces sorozatoknál lesz

Hádész - 2021. 01. 05. 12:59

Ortiz és Wood hogy jutott el idáig? Láttam a sorozatot, tetszett is, de eszembe nem jutott volna őket jelölni, egyikük sem volt kiemelkedő szerintem.

Lea - 2021. 01. 05. 13:43

@Hádész, pedig mindketten tökéletesek a szerepeikben, és teszik ezt úgy, hogy a sorozat nagyon messze áll a melodramatikus, ‘színészkedős’ pillanatoktól.

Ana Ortiz drámaibb alakítást nyújt a bűnbánó anya szerepében, aki nem csak férjének vezekel, de eközben gyermekeinek is példát kíván mutatni, ami nem könnyű feladat, hisz egy pecsét van a homlokára vésve, ami mindig emlékezteti a hibájára, amivel majdnem tönkretette a családot. Nem könnyű ezt a sok komplex érzést beletenni egy alapvetően dramedy műfajú sorozatba, de az Ugly Betty-hez hasonlóan Ana itt is fantasztikusan helyt áll a gondoskodó, szerető, de néha azért esendő édesanya karakterében.

Bebe Wood pedig ambivalens figurát alakít, hisz szerepe szerint megjátssza magát a történetben: valójában ő egy sérülékeny, önbizalomhiányos lány, aki nem kapott értő szeretetet a szüleitől, így álcázva magát, felvette egy felszínes csitrinek a viselkedését, amit a sorozat legőszintébb és legösztönösebb karaktere, Félix, már egészen szépen lecsomagolt róla az utolsó részre.

Persze, mindenkinek más jön be, de na, nem olyan nehéz elképzelni, hogy van, aki mindkét hölgyet elégnek tartja ide, még ha ezt a szavazatok nem is mutatják.

Hádész - 2021. 01. 05. 13:59

@Lea: Nem kell ehhez kisregény, mint ahogy írtam, láttam a sorozatot, át is jött a szerepük, nem voltak rosszak, de nem éreztem ennyire kiemelkedőnek.

Altemidor - 2021. 01. 05. 15:35

@Wol*: Köszi, ezt benéztem. :D

Lea - 2021. 01. 05. 17:12

“Nem kell ehhez kisregény”

Értem. Elnézést kérek, hogy kifejtettem a véleményemet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz