login |

15 éves a SorozatJunkie

2021. 01. 06. 22:20 - Írta: winnie

48 hozzászólás | kategória: szolgálati közlemény

Az az igazság, hogy ennyi idő után (középiskolás a gyerek!) már nem sok újat tudok írni, a tavalyi, 14. szülinapos posztban vannak linkek az első posztjainkkal, a korábbi születésnapos bejegyzésekkel, amik érdekesek lehetnek az újaknak, hiszen 2006-os eredettörténetet ismerhetnek meg (és pár személyes szeletet), így inkább nem nagyon rabolnám a helyet a JAws és a kritikák elől, ezzel a pár sorral intézném el ezt a jeles napot.

(Annak azért gyorsan utánaszámoltam, hogy megint gyarapodtunk éves posztszam tekintetében, 2020-ban 6003 bejegyzés született (szumma 62 933 van), a kommentek száma pedig valamivel több, mint 32 ezerrel nőtt (reggel 1 146 733 volt). Remélem, tudtunk ajánlani jó sorozatokat.)

A végére a szokásos, év egyszeri kérés (még akkor is, ha ez más oldalon rólam is általában le szokott pattanni): aki kikapcsolja az AdBlock-ot az oldalunkon, és eltűri az esetenként megjelenő reklámokat, az segít nekünk. (Lehet, hogy idén megpróbálunk alternatív módon is támogatást szerezni, már ha van ilyesmire hajlandóság,) És, amit mindenkinek tudok ajánlani, az a vendégírások küldése, mert bár poszt az van bőven, most is rengeteg vár kirakásra, de aki rápillant a premiernaptárra, az rögtön látja, hogy mennyi sorozatról tudtunk írni, és hogy mi vár még lefedésre.

48 hozzászólás Ne habozz!

Tiki - 2021. 01. 06. 22:45

Boldogság, köszönet!!!

toxigen - 2021. 01. 06. 22:55

Köszi winnie, human!

Rubber Duck - 2021. 01. 06. 22:59

Boldog születésnapot, SorozatJunkie!

csicseri - 2021. 01. 06. 23:01

Hát mindig ledöbbenek ilyenkor- milyen régóta olvaslak benneteket:-) Köszönet érte! Míg 100 éves nem leszek addig tartsatok ki, remélem még hallani és látni fogok:-) Szóval még bőven van időtök.
Támogatásban benne vagyok-ha esetleg úgy döntenétek- a legnagyobb örömmel tenném!!!

poohtheone - 2021. 01. 06. 23:01

Éljen az éljen!

Még legalább ennyi születésnapot kívánok! :)

Mikilós - 2021. 01. 06. 23:23

Csak nehogy a 15. Évad után titeket is elkaszáljanak, mint a Supernaturalt. Azt hittuk az orok marad, de sajna nem XD

Fhu rengeteg sorozatot ajánlottatok amit köszönök. Pl. The Killing, Treme, es sok sok megannyi sorozat. Mindig ha olvasok vagy hallok valamelyik sorozatról, első dolgom, hogy itt utánna nézzek, hogy mi az. XD

A V (V, mint veszélyes) sorozat miatt néztem fel, vagyis kattintottam rátok, amikor elindult a cool-on 2013 kb. És fhuu én már nem is tudom, milyen volt azelott az életem, mert annyira megszokássá vált hogy felnézek minden nap, reggel, délben es este óránként. Mintha Facebook lenne, csak ez jobb 😅😅😅

A szakdolgozatomhoz is rengetegett segített az oldal, az írói rangok posztok nagyon hasznosak es tanulságosak voltak és emiatt is nagy álmom, hogy forgatókönyvíró lehessek, megtanuljam majd ennek a remek szakmának a fortéjait, ami remélem összejönn XD.

Humen, Winnie és mindenki aki a blogon van, ír, kommentelő nagyon Boldog Születésnapot. Sorozatjunkie

Platschu - 2021. 01. 06. 23:32

Blogos születésnapot! Ti vagytok a legjobb sorozatos oldal a neten, ahová érdemes naponta betérni. Némi túlzással, ami itt nem szerepel, az nem is létezik. Köszönet mindenért.

Kati néni - 2021. 01. 06. 23:35

18 éves főiskolásként a suli HÖK-ös termében írtam éppen az egyik beadandót és ekkor találtam rá a Junkie-ra 15 éve. Egyszerre kezdtem el olvasni a Comment.commal. Igazán hiánypótló volt, mert akkoriban egyetlen magyar oldal nem foglalkozott mélyebben a sorozatokkal. És hogy én a nektek köszönhető szaktudásomnak mennyi hasznát vettem!

Hát, mit is írjon az ember lánya, jó társaságban csak úgy röpül az idő.

Megszámolni sem tudom, mennyi sorozatot láttam az elmúlt 15 esztendőben!

Jó egészséget, tessenek kicsit mozogni is a billentyűzetkoptatás és tespedés mellett, egy kis kapálás, gyomlálás sosem árt!

puxy,
Katika

f.fredericks - 2021. 01. 06. 23:36

Boldog születésnapot!!!!

Már idejét sem tudom mióta olvaslak titeket, volt egy kis idő, mikor Titeket és a sorozatokat is hanyagoltam, de a végén visszataláltam mindkettőtökhöz. Köszönöm a sok cikket, ajánlást, kritikát, és még minimum 15 évet kívánok Nektek.

Amúgy egy patreon oldal nem lenne hülyeség, manapság mindenki csinálja, és a junkiet simán megérné támogatni.

Shannen - 2021. 01. 06. 23:38

Boldog szülinapot! Azért 15 év nem semmi. Még legalább ugyanennyit! :)

Enzo - 2021. 01. 06. 23:53

Boldblog születésnapot! Köszönjük a rengeteg igényes munkát! :)
Én már nem is tudom, mióta követem a blogot, talán olyan 2012-13 körültől, és olyan 2014 óta kommentelek aktívan, azóta nem hagytam ki egy posztot se (minimum áttekerve), és ezt szeretném folytatni is a közeljövőben :)

Flanker - 2021. 01. 07. 00:38

Boldog szülinapot, és mindent köszönök :)

Nimand - 2021. 01. 07. 00:42

Yeeah! Boldog szülinapot! Köszi mindent!

Thomas - 2021. 01. 07. 03:12

Olvasgattam kicsit a tavalyi kommenteket, erre oda írtam be ügyesen:) De akkor most ide is:
Boldog születésnapot, Sorozatjunkie!:)

juhaszvik - 2021. 01. 07. 05:16

Boldog Születésnapot, és +1 a támogatáshoz!

miles - 2021. 01. 07. 06:37

Boldog Szület és Napot nektek!

DonMaros - 2021. 01. 07. 06:48

Boldog születésnapot! Rengeteg fantasztikus sorozatot köszönhetek az oldalnak. Remélem még sokáig olvashatlak titeket.

Nina - 2021. 01. 07. 07:02

Boldog szülinapot, örök láááv ♥ :)

Mom - 2021. 01. 07. 07:16

Köszönöm szépen az elmúlt 15 év munkáját, elképesztően igényes és magyar berkekben abszolút páratlan minőségű sorozatos blogot tettetek és tesztek le az asztalra. Hálás vagyok, hogy minden nap jöhetek olvasni, kommentelni, néha pedig még vendégírást írni is. Remélem, ez a következő 15 évben is így marad :)

Kérlek, ne bitcoinban gondolkozzatok a támogatás kapcsán (vö. sorozatbarát), azon kívül minden megoldásban benne vagyok!!

heidfeld - 2021. 01. 07. 07:59

Boldog Születésnapot! Köszönet, és hála!
Hálás lehetek, mert ilyen részletességgel, sorozatokkal foglalkozó oldal nincsen. kb. 2015-ös, blogra találásom óta, legalább 20 sorozat mellett mentem volna el, ha nem írtok róluk. Szép élményekkel lennék szegényebb nélkülük. Igaz, mostanában többet vittek be kritikák, kommentek az erdőbe, barátnőm unszolása… Majd hamarabb menekülök:D
Hála a némi fejlődésemért, mert már könnyebben kaszálok.
Köszönöm, hogy magánélet, munka mellett, ennyi időt, energiát, tesztek az oldalba. Blokkoló nincs bekapcsolva, természetesen.
Sajnálom, hogy csökken a kommentek száma. Vélemények cseréje lenne a lényeg. Nem egyformán látjuk a dolgokat, néha le is csúszok a székről, úgy meglepődöm, de nagyon tanulságos vélemények akadnak. Arra biztatlak benneteket, hogy bátran írjátok le, küldjétek be! Én “követtem el” 1 milliós kommentet, 2 millióst szívesen meghagyom.:D Remélem, minél hamarabb!
Vendégírást is bátran küldjetek! Én is megtettem, és remélem, Derry Girls, Vis a Vis, stb, így is kicsit több emberhez jutott el!
Jó egészséget, sok erőt kívánok!

Sigismundus - 2021. 01. 07. 08:26

Grat és így tovább. Engem eddig sem zavartak a reklámok, legfeljebb nem kattintottam rájuk, és tudom, a honlapnak is meg kell élnie valamiből. De ha némi támogatást is kértek a jövőben, az sem lesz baj nálam, ez a Jövő..

Sigismundus - 2021. 01. 07. 08:27

+ (patreon, de jobb lenne paypal)

Skate - 2021. 01. 07. 08:35

Azóta vagyok nagyon képben a sorozatok világával, mióta 1997 ősszén teljesen megújult a tv3. Először a Rém Rendes család Magyarországi debütálása miatt kezdtem el nézni, utána egyre több sorozatba kedtem bele (volt amit a legelejétől). A csatorna tiszavirág élete után lankadni látszott ez a dolog. Míg a tv2 ismét el nem kezdte adni a Csillagkaput szombatonként. Jött mellé a Smallville, Sliders, Eureka és Battlestar Galactica. RTL Klub adni kezdte az ALIAS-t, végül a LOST-ot. 2006 elején hívta fel rá a figyelmem egy ismerősöm, lehet az amerikai közvetítéssel egyidőben nézni is ezeket. Utána fedeztem fel a 24-et, a Kés/alatt-ot és a Dextert is. És láttam először a South Park-ot teljes egészében. Míg a csatornák adták a tv2-ön Született feleségeket, Hősöket, Dr. House-t, rtl-en Szökést, Odaátot. Túlpörgettem az akkori lelkesedésemmel a CSI franchise-t, így teljesen kiégetve számomra nyomozós szériákat. Voltak Gyilkos elmék, Dr. Csont, Castle, A főnök, melyek idővel kiégtek nálam. Egyedül az SVU maradt meg mai napig nézős. 2006-ban hallottam róla először a Frei-Dosszié sikeres külföldi magyarokról szóló adásában. Benne Mariska Hargitay promózta a sorozatot. És olyasmi elképzelésem volt róla a belőle mutatott jelenetek alapján, ez olyasmi lesz, mint a Harmadik műszak. És a junkie-nak köszönhetem, hogy a tv2-ön való indulásáról Különleges ügyosztály címen értesültem. Így az első évadtól láthattam a sorozatot és az összes epizódját láttam eddig 10. évad végéig szinkronosan, utána eredeti nyelven. Igazán először az oldalba a Smallville 7. évad fináléja kapcsán mélyedtem bele, már az ezt megelőző 2007-es írói sztrájkról is nálatok értesültem először. A kezdetek óta az életem részei vagytok már-már mindennap. Első sorozatok, amiket konkrétan a ti ajánlásotokra kezdtem el a Better Off Ted és a Kings volt. Egyik se volt sokáig velünk, mégis az emlékük velünk marad örökre. Az upfronokat veletek efyidőbem követtem és bíráltam. Volt két évem, a felkapottabb címeken kívül másra egyáltalán nem volt időm. A tavaly kislakult járványhelyzet miatt hirtelen tengernyi lett. És a pótolni érdemes elmaradásaim kiegészítésén egy csomó újdonságot is biztosítottatok számomra. És ahhoz képest, jóval kevesebb újdonság volt tavaly, mint előtte, nem tudok egyet érteni és még 2021-re id maradt bőven pótolnivaló. Lehet, teljes dömpong lett volna, nem biztos ennyi európai és ázsai sorozatot láttam volna. Nélkületek biztosan szegényebb lett volna 2020. Köszönöm ezt a 15 évet és még legalább 5x ennyit kivánok a sorozatjunkie-nak. Az unokák is titeket olvashassanak. :)

U.I: Sokat hallom, a blogolás elavult, nem lehet ebből megélni, meg hasonlók. Viszont nincsenek tisztába vele, ez egy hobbi és egy közösség, aminek a részesei vagyunk. Videók, podcast-ek formájában ezt a mennyiségű információt nem lehetne közvetiteni. Le a kalappal a sorozatjunkie csapata előtt, nap mint nap ennyi mindent képes közölni felénk írásaival.

Ancsa - 2021. 01. 07. 08:54

Nagyon boldogat!! Örök hála a munkátokért, amit egyszerűen nem lehet megunni, csak naponta többször fogyasztani :)

NPeete - 2021. 01. 07. 08:58

(az adblockos megjegyzéshez annyit, hogy mobilon, ahol nincs blockolva a reklám, vannak olyan jobb sávos reklámaitok, amik közben forognak, és konkrétan beleérnek a szövegbe, na az rohadt zavaró, ránézhetnétek)

Critica007 - 2021. 01. 07. 09:17

Nagyon boldog születésnapot kívánok és hálás köszönet mindenért!

Sorozatgyilkos - 2021. 01. 07. 09:19

Én a kezdetektől olvasótok vagyok, minden napomat a hírblokkal indítom, köszönöm az ajánlásokat és az önzetlen munkát! Most már ott tartunk, hogy amit Winnie a gyerekei sorozatairól ír, azt automatikusan kipróbálom a saját lányaimmal. Pl. Megtalálsz Párizsban telitalálat volt. :-)

KÖSZÖNJÜK!

Silver-sama - 2021. 01. 07. 09:40

Carry on my wayward son…

Boldog szülit az oldalnak!

Diapolo - 2021. 01. 07. 10:17

Boldog születésnapot, Sorozatjunkie! :)
Nagyon örülök, hogy anno rátaláltam az oldalra, azóta tényleg nem marad ki egy poszt sem, és nyugodtan mondhatom, hogy mostanra már én is függő lettem. Köszönöm a sok munkát, amit az oldalba fektettek, blokkoló kikapcsolva, és nagyon szívesen támogatnám én is anyagilag a munkátok :)

LuPuS - 2021. 01. 07. 10:22

Óriás Pacsi,mindenért!

Már szinte az első naptól fogva itt vagyok… annyit értem el, hogy a függőségem megmaradt, de már jóval körültekintőbben nem kezdek bele feleslegesen valamibe.

zolkien76 - 2021. 01. 07. 10:32

Boldog születésnapot!

sv - 2021. 01. 07. 10:49

Szerintem mindenképpen hasznos lenne egy Donate gomb.

Llew - 2021. 01. 07. 10:56

Hosszú és eredményes életet!
Eddig is az volt, de még ennyit. Nem tudom mióta vagytok a nyitóoldalamon, de köszi a rengeteg melót.

Malachi - 2021. 01. 07. 11:02

Boldogot, sokat még.

Anderson - 2021. 01. 07. 13:02

Nagyon Boldog Születésnapot!
Nincs olyan nap, hogy ne olvasnálak benneteket. Köszönet a munkátokért és még legalább ugyanennyi sikeres évet kívánok!

Sara - 2021. 01. 07. 13:07

Boldog születésnapot, Junkie!
Nagyon köszi, hogy vagytok. Indulásotok után pár hónappal, a Lost miatt találtam rátok, azóta is főoldal vagytok.
+1 a támogatáshoz!

ayren - 2021. 01. 07. 14:48

Még 3×15 évet! Happy Birthday!

gabor92 - 2021. 01. 07. 15:22

Boldog Születésnapot Sorozatjunkie! Winnie neked pedig köszönöm még egyszer az interjút! Remek lett.

Deny - 2021. 01. 07. 16:48

Boldog szülinapot! Köszönöm, hogy a csapat része lehetek évek óta :)

pilgrym - 2021. 01. 07. 18:43

Boldog születésnapot SorozatJunkie!Gyakorlatilag mindennap idekattintok kb. 8 éve. Sok nagyszerű élménnyel lettem gazdagabb általatok az elmúlt években: Utopia(UK!), BoJack Horseman, The Leftovers például. Köszönöm! További sok sikert és jó egészséget kívánok!

spiros - 2021. 01. 07. 18:50

Sok boldogat kedvenc oldalam.

speranza - 2021. 01. 07. 20:26

Boldog szülinapot, ismét! :)
Hogy enyhítsek a terheiteken, már be is küldtem a megígért irományomat. :)

atalanta - 2021. 01. 07. 21:39

Jók vagytok!
Gratulálok!
Legyen még sok-sok junkie-s esztendő!

totoro - 2021. 01. 07. 22:34

Igen, a támogatás lehetőségét én is támogatom. Az egyik legjobb tematikus blog vagytok, iszonyat részletes, jól bejáratott visszatérő témákkal, szavazásokkal, szóval ez egy remek termék, szerintem sokan kifejeznénk anyagilag is az elismerésünket.

bandrew12 - 2021. 01. 07. 22:44

Boldog születésnapot a sorozatjunkie oldalnak és az egész sorozatjunkie közösségnek!

A komment mennyiség csökkent, nőtt vagy stagnált?

Visszanéztem most a skinst és visszaolvastam a posztokat és minden egyes rész értékelés alatt annyi komment volt, hogy teljesen meglepődtem.
Kiváncsi vagyok, hogy csökkent-e a kommentkedv, vagy csak a sok hír miatt tűnik úgy, hogy néhány (pl délelőtti videó sorozat) poszt esetén kevés a komment.

human - 2021. 01. 08. 03:23

csökkent, de az olvasottság szerencsére nem, inkább csak az emberek facebookra/twitterre és hasonlókra “kommentelnek” egy-egy konkrét site helyett.

Reeka - 2021. 01. 08. 18:58

Boldog szülinapot a kedvenc oldalamnak:)
Sajnos nem emlékszem már pontosan mikor is kezdtelek titeket olvasni, de 10 évnél több már szerintem.
Még sok-sok junkies évet kívánok!

Alice - 2021. 01. 09. 13:00

Döbbenet, hogy már 15 éve! Nagyon boldog szülinapot, köszönünk mindent és hajráááá továbbra is! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz