login |

4 hozzászólás Ne habozz!

LasDen - 2021. 01. 10. 15:25

Az összes közül ez tűnik a legérdekesebbnek. A többi szokásos csihi-puhi, ami ha jó is új élményekkel nem fog gazdagítani.

Brigante - 2021. 01. 10. 15:29

Várom, mikor lehet letölteni/nézni valahol.

Kíváncsi vagyok, érdekes a koncepciónak tűnik!

DarkEagle - 2021. 01. 10. 18:34

Engem is csak ez érdekel igazán. A kritikákra nem adunk az első kritikák mindig nagyon jók álá WW84 pl. :D
Ráadásul sorozatnál nagyon más a szitu mert az a pár ember is csak az első 3 részt kapta meg ami ugye sitcom stílusú lesz utána meg majd változik minden. Ha hasonló lesz mint a képregény akkor nálam betaláltak. Elég sokan mondogatják amúgy hogy ez lehet a Marvel Doom Patrolja bár kicsit erősnek érzem a hasonlatot mert annyira elszállt tuti nem lesz.

MalDoran - 2021. 01. 15. 15:39

Elérhető az első két rész. Egyelőre nem dobtam el a hajam, sőt sokszor bele is pörgettem a 26 és 33 perces epizódokba. A sztori összefoglalható két bővített mondatban, mármint a két rész együttesen. A megvalósítás teljesen debil. Sejtem, hogy hova fog kilyukadni ez a konzerv röhögéssel tűzdelt Pleasantville-es kezdés, de elég lett volna belőle 5-10 perc, ahelyett, hogy több részen át sorvasszák vele a nézők agyát. Sokan ki fogják lőni 10 perc után. A most serdülő, és 2-3 éven belül potenciális MCU-nagyfogyasztóvá váló korcsoport pedig bele sem fog kezdeni, mert a világon semmit sem mond majd neki ez a kínosan béna, pár snitt után a néző szekunder szégyenébe forduló, múlt század közepi, túldramatizált, fekete-fehér, amcsi szappanopera stílus. Jobb lett volna, ha már az első rész végére komolyra fordul a szó, mert így akkora lesz a lemorzsolódás, hogy a nézettséget majd a torrenttel együtt kell számolni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz