login |

A hét dumája

2021. 01. 12. 18:09 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: a hét dumája

A WandaVision premierje előtt azért jó tudni, hogy kell-e előtudás a sorozat élvezetéhez:

“Required reading” is not something that’s fun when you want to turn on the TV or go to a movie. We try to make all of our movies, and now shows, stand alone and work together.
/Kevin Feige, a Marvel Studios nagyfőnöke/

3 hozzászólás Ne habozz!

Venom - 2021. 01. 12. 18:56

Nem teljesen hülyeség, amit mondd, szerintem, mert általában max. context clue-kból ki lehet találni, egy-egy Marvel ki-kicsoda, és mi a kapcsolatuk, még ha nem is láttad az előzőket.

DarkEagle - 2021. 01. 12. 19:12

Érdekes hogy most ezt mondja. Múltkor még azt mondta mindent látni kell hogy értsük a jövőben megjelenő sorikat meg filmeket. :D Oké ez most képregény alapra értendő de akkor is kicsit fura ez a nyilatkozat. Azt amúgy eddig tudtuk hogy jobb a nézőknek ha nem ismerik a képregényeket mert akkor mérgelődhetnének egy csomót mint mi képregény fanok mert nagyon kevés köze van a nagy sztoriknak az alaphoz amiket eddig feldolgoztak. Sőt szinte a karaktereken kívül nem is nagyon van hasonlóság a képregényekhez képest.

Mondjuk a WandaVision esetében jogosan merül fel a kérdés mert a FUMAX nem rég kiadott új képregénye a Vízió tekinthető a sorozat alapjának hozzávéve ugye a Mutánsvilág képregényt.

Mom - 2021. 01. 12. 19:20

Ha jól értelmeztem az idézetet, akkor pontosan annak az ellenkezőjét akarták elérni, mint amit az előzetes alatt páran írtunk róla. Nevezetesen, hogy előtudás nélkül már az előzetes sem sikerült élvezhetőre/nézhetőre/érthetőre.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz